Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ennter blogja

Totális borulás: Leszarom energy

ennter | 2010.11.01. 20:20 | kategória: energiaitalok | 0 hozzászólás

Gyűjteményem legbizarrabb, legegyedibb, legőrültebb energiaitalát mutatom be nektek, íme, csak lazán a Leszarom energiaital!:)

Boltban aligha találkozhatunk eme polgárpukkasztó itallal, legegyszerűbb módja a beszerzésének a www.leszarom.com weboldalon rendelni belőle. Annyira érdekelt, hogy egyszerűen be akartam szerezni belőle 1-1 tesztpéldányt, és sikerült! Így hát leírhatom a tapasztalataimat az itallal kapcsolatban.
Az alap változat a kopasz fickós 250 ml-es, műanyag palackos kiszerelésű termék. Mindenféle mottó olvasható rajtuk: Mert megteheted!, Ha jobb vagy, mint az átlag, stb. Eleinte féltem magától az italtól, de végül nem hogy kicsit, hatalmasat csalódtam pozitívan benne! Tehát az alap verzió: kinyitottam, a szénsavval gond nincs, arany középút. Ennek az íze kicsit hasonlított az Adrenalinéra, de tényleg nagyon meglepődtem, nem csak simán finom, hanem nagyon finom volt! És ezt tetézte a másik kiszerelésű ital! Van még egy ugyanis, egy amolyan alufóliaszerű dobozban. Valószínűleg semmi különbség nincs a kettő között, de én mégis találtam benne: a másodikban eltűnt az Adrenalinos érzés, nagyon finom, édeskés íz kezdett el dominálni. Nekem teljesen bejött az íze, amolyan igazi, tutti-frutti ízű energiaital. Tényleg ez az egyik olyan energiaital, amelyikkel jellemezni tudnám magát, hogy energiaital. És a Leszarom teszt még nem ért véget, ugyanis következett a harmadik: a shot. A legnagyobb űrtartalmú shot, amit volt szerencsém tesztelni (75 ml). Ez is szénsavmentes, mint a többi shot, így hát az íze nem jött be, de ez nem is arra van, hogy az íze legyen tökéletes, a legfontosabb a hatás. A 133,3 mg koffein 100 ml-ben, és a 1666,6 mg taurin szintén 100 ml-ben garantálta a hajnalig tartó pörgést! Egy szó, mint száz: a Leszarom energiaital nem csak egy kuriózum a gyűjteményemben, de igazán finom is! Íz: 9,5/10, doboza: 10000/10:) Én szorítok értük, remélem nem utoljára ittam Leszaromot, rendeljetek Ti is, hiszen ennél finomabb szart tuti nem találtok!:)

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.