Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ennter blogja

Minden nap Every Day!

ennter | 2010.11.01. 20:21 | kategória: energiaitalok | 1 hozzászólás

Szerencsére továbbra is találok újabb, és újabb energiaitalokat, most egy meglehetősen népes termékcsaládot mutatnék be nektek az Every Day személyében!

Ez az ital kvartett egy nagyon új darabja az energiaital piacnak, de nem ismeretlenül vágtak bele a gyártók. Ennek a terméknek az előde a 24 hours! Sajnos azt nem találtam sehol, de most elhomályosítja ’bánatomat’, hiszen 1 helyett 4 új van. Egyesével szaladok végig rajtuk, kezdjük az alappal!
Every Day Power Energy Drink
Már a kiszerelés is érdekes: 0,33 literes, műanyag palackos verzióban kapható mind a 4 fajta. Koffein 32, taurin 400 van benne 100 ml-enként. A szokásos tutti-frutti ízesítés az övé. Kellemesen szénsavas, lássuk az ízét! Teljesen eltérő az úgymond szokásos tutti-frutti ízű energiaitaloktól. Nagyon érdekes, egyszerűen nem jöttem rá, hogy mihez hasonlít az íze. Egész kellemes íze van, de a másik 3 sorrendben lesz jobb nála, jelezve, hogy nem akármilyen termékcsalád az Every Day!

Every Day ERDEI GYÜMÖLCS
A 3 gyümölcsös íz közül az első a tesztben, eredményben a másik kettő veri! A hangzatos Energy + Juice nevet kapta, természetesen van benne koffein és taurin is, tehát ízig-vérig energiaital, csak nem tutti-frutti! Nagyon finom íze van, eper-málna-szeder trió van benne. Teljesen elfogadható volt az íze, az alapot is egy kicsivel veri, de közel sem ez a legjobb Every Day, jönnek még szépen sorrendben!

Every Day NARANCS
Most következik az Every Day kvartett második legjobbja. Narancs ízesítésű, taurin-koffein duó ebben is változatlan. A szénsavasság mind a 4 italban tökéletesen el van találva, nem olyan gyenge, hogy az íze is elromlik tőle (K.O.), és nem olyan erős, hogy semmi ízt nem lehet érezni miatta (EVO). A narancsos íz is teljesen el van találva, nagyon finom, ráadásul a narancs kesernyés utóíze is érződik egy kicsit. Ez is átment a vizsgán, sőt csak 1 Every Day jobb nála, mégpedig az…

…Every Day MANGÓ-ANANÁSZ
Íme tehát az Every Day legfinomabbra sikeredett itala (persze szerintem). Eleinte azt hittem, hogy hasonlítani fog a Monster Ripperre, de nem, teljesen egyedi íze van, amivel nálam tarolt! Kellemes, karakán íz, csak úgy itatja magát:) A ranglistán is ez érte el a legjobb helyezést. Mivel ez a legjobb, ezért ezt értékelem a szokásos íz/doboz pontozásnál. Íz: 9/10, doboza: 8,5/10.

Megvolnék az Every Day-ekkel. Nagyon örülök, hogy sikerült letesztelni ezt az energiaital családot, és azt tudom tanácsolni Nektek, hogy ti is próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!

Hozzászólások

Gobiakos
1 | Gobiakos 2010.11.01. 21:08
Gondolom a két bejegyzésed nem fért volna el egyben... :-S -.-'

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.