Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ennter blogja

Gilroy Special teszt

ennter | 2010.12.08. 20:31 | kategória: energiaitalok | 0 hozzászólás

Energiaitalokat bemutató blogom újabb darabjának alanya a Gilroy Virgin Mojito!! Szerencsére sikerült beszereznem 6 db példányt, így most ezeket mutatom be!

A Gilroy Virgin Mojito nemrég designváltáson esett át, és az amúgy is szép dobozt tán még szebb váltotta le. A régebbi fajtáról nem is nagyon ejtenék szót, nagyon örülök, hogy az is a gyűjteményembe került, de úgy gondolom, a lényeg a megújított 2 verzió. Kezdem is az új, alap Gilroy Virgin Mojitóval, avagy a letisztultabb nevén: Gilroy Special-lel. A név is jobb, nem olyan hosszú, és jelzi, ez bizony prémium energiaital. És ami az igazán nagy változás: fehér színüket feketére cserélték le. És mint már mondtam, szerintem szebb lett. Összetevők: megtalálható benne a szokásos koffein-taurin kombó, 32, illeteve 400 mg-nyi 100 milliliterenként. Érdekesség az íze, ami nem az unalomig űzött tutti-frutti, hanem egy nagyon kellemes, lime ízesítés, mentával megspékelve. Ez egy nagyon jó húzás, a Gilroy Special-t egyúttal karakteressé varázsolja. Az íze teljes mértékben tükrözi a dobozra írtakat, először a kellemes lime íz érződik, majd később megérkezik a menta is. Főbb erénye még, hogy szomjoltó is, hála a lime-nak. Ezelőtt volt szerencsém tesztelni két szintén lime ízesítésű energiaitalt, a Pussy-t, és a XL Lime & Lemon-t, amik nagyon magasra tették a lécet, de a Gilroy Special-nak sikerült közéjük férkőzni remek ízével. Így hát azt tudom tanácsolni Nektek, hogy ha lehetőségetek van rá, akkor mindenféleképpen kóstoljátok meg, nem fogtok csalódni.
Nem hagyhatom szó nélkül a Gilroy Special másik, cukormentes változatát sem. Ez nem fekete színű, hanem fehér. Rendkívül sok energiaitalnak van cukormentes változata, én ezeket nem szeretem annyira, de nem is nekem találták ki ezeket, hanem a cukorbetegek, vagy túlsúlyosok számára. Így hát a Gilroy Special esete is a következő: finom, rendben van, de az alapváltozata ízletesebb.
Nos hát én nagyon hálás vagyok, hogy tesztelhettem ezt az impozáns energiaitalt, 3 nagyon szép, és finom energiaitallal bővült a gyűjteményem. Konklúzióként az a tanácsom az energiaitalokkal szimpatizáló egyéneknek, hogy kóstolják meg, nem fognak csalódni!

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.