Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ennter blogja

Monster Khaos és Rockstar Cola

ennter | 2011.04.21. 22:13 | kategória: energiaitalok | 5 hozzászólás

Jó rég írtam már blogot, de ezért megérte várakoznom. Pár napja kipróbálhattam az Amerikában nagyon impozáns Rockstar Colát, és a Monster Khaos-t. Így most ez a két kuriózum következik a bejegyzéseimben.


Rockstar Energy Cola

Eddig laikus voltam az olyan energiaitalokkal, melyek a kólás ízre esküsznek, és bevallom, kissé szkeptikus is. Nem nagyon izgattak a Red Bull, vagy a Bomba! kólás ízű italai, de hát a Rockstar mégiscsak Rockstar! Tesztelésem szubjektív, mindenkinek magának kell eldönteni, hogy neki bejönnek-e ezek kólás energiaitalok. Eleinte többek között azért voltam szkeptikus, mert ha már Cola, akkor Pepsi, vagy Coca Cola. És ha már energiaital, akkor Monster, vagy Bomba! Az alapos vizsgálat előtt elárulom, nagyon szeretem a Colát, úgyhogy szigorúan tanulmányoztam ezt az italt. Az igazi összevetés akkor jött volna össze, ha korábban beszereztem volna a Monster Assault-ot, de azért így is egyértelművé vált, hogy ez nem akármilyen változat. Első feladatként szagmintát vettem, és kiderült, hogy nagyon érdekesen keresztezi a Colát és a hagyományos, tutti-frutti ízű energiaitalt. Ízvilága nagyon egyedi, különleges. Egyértelműen érezhető a Cola által prezentált íz, ugyanakkor észrevehetően eltért tőle. Furcsa volt, de tény, hogy nagyon ízletes. Egyetlen hibaként azt tudnám felróni, hogy volt egy kisebb utóíze, amiben deklaráltan a kesernyés íz dominált. Kitérve még a külsejére, nagyon szép, piros dobozban van, ami azért érdekes, mert egyes országokban fekete dobozban kapható, de ha jól tudom, ez az újabb verzió. Levizsgázott a negyedik Rockstar-om is, és mindenkinek ajánlom, mert tényleg ritkaság, és nagyon finom!! Oldalt a Khaos tesztelése után mondok, ahol rendelhettek rengetegféle Monster-t! Rockstar Cola íz: 9/10, doboz: 9/10


Monster Khaos

Most pedig következzen gyűjteményem ötödik Monster-e, az extravagáns Khaos! A Khaos egyike a 4 energy + juice verzióknak (Khaos, M-80, Mixxd, Ripper), és nem fogok senkit sem meglepni, hihetetlenül jóízű. Gyümölcstartalma 50%, ami jó sok (gondoljunk a Nestea 0,02%-os gyümölcstartalmára…), és ez az ízében is érződik. Rengetegféle gyümölcs van benne, például alma, barack, narancs, szőlő. Hozta a formáját a Monster, a hátulján egy jó kis történet rejtőzik, amely azt írja le, hogy hogyan készült, mi adta az apropót. Térjünk rá az ízére! Az első perctől fogva sárgarépa íz uralkodott, legalábbis én egyértelműen ezt vettem ki belőle. Ez most lehet, hogy furcsán hangzik, de tény, hogy igazán finom volt. A már jól megszokott selymes íz most is jelen volt, és tényleg ütött. Monster-hez méltó módon tartalmazza a nagy kvartettet, azaz a koffein-taurin-guarana-ginseng kombót, és meg van spékelve jó néhány B vitaminnal. Összességében nekem nagyon ízlett, el tudnám viselni, ha Magyarországra is bejönne ez az ital, no meg a Assault—M-80—Mixxd trió, de valószínűleg erre még várhatunk. Íme az értékelés: Íz: 10/10, doboz: 10/10. És egy kis érdekesség: úgy gondoltam, hogy a Monster Ripper 1 éves, és 2 hónapos hegemóniája a Khaos érkeztével megszűnik, de tényleg csak egy hajszállal, de ízletesebbnek találtam a Ripper-t, így hát lehet várni az M-80-ra, vagy a Mixxd-re, hogy ledöntse a trónról az európaiasított Monster-t.

Leteszteltem hát mindkét nagyágyú újabb verzióját, de a végére hagytam a legfontosabbat, azaz azt, hogy hogyan juthattok hozzá legkönnyebben ehhez a két energiaitalhoz! Adom a linket, ahol 1-2 nap alatt beszerezhetitek nem csak ezt a 2, hanem az összes Monster-t, és olyan érdekességekre is szert tehettek, mint a Monster Nitrous család különböző tagjai. Ezen kívül természetesen Rockstar italokat is tudtok a következő oldalon rendelni:

http://www.monsterherbi.atw.hu

Utolsó módosítás: 2011.04.22. 18:55

Hozzászólások

1 | rootshaper 2011.04.22. 13:34
kiváncsi lennék a kólás cuccra; nekem a bomba kólája is nagyon bejött. kellemesen idézte a százéves kólaszörp ízét, amit annyira szerettünk még általánosban. :)

amúgy a monster energiaitalt nem tudom megérteni, hogy miért rajongják annyira körbe. annak meg egyértelműen gabi fogkrém íze van. a tényleg csak árnyalatnyit idősebbek ( a gengszterváltás előtt születettek biztos ) biztos vagyok benne, hogy zabálták a gabifogkrémet és évek alatt meg is unték az ízét, de mivel a tengerentúlon az ömerikai álomba nem robbant be ez a fogkrém, ők biztos nagyon élvezik ezt az ízt :D
a dzsúzos verzió csak mégrosszabb, attól rendesen felkavarodik a gyomrom és szarul érzem magam.

nekem a legjobban bejövős a Hell, meg - dobpergés - a TESCO energiaital! kellemesen savanykás ízük van, nem olyan csömör, mint a bomba mondjuk (de az is igazából csak a 6decis verziójában émelyítő). ízlések és pofonok, természetesen, de ha nekem rangsorolnom kéne az energiaitalokat ízlésem szerint, az úgy nézne ki, hogy: 1) Hell 2) TESCO value szarság 3) Burn (a sima)

jó hiánypótló bejegyzés amúgy, tetszett :)
AstorAnt
2 | AstorAnt 2011.04.22. 16:02
Szerintem azért rajonganak a Monster-ért mert a legjobb energiatal a Földön.A juiceos változatai meg különösen vernek mindent.Szerintem semennyire nem emlékeztet az íze gabi fogkrémre, pedig nekem is jutott belőle bőven.
3 | rootshaper 2011.04.22. 17:09
és megérnek ezek a monszterek ilyen 4-5-6ezer forintot, komolyan? meg létezik olyan, hogy energiaital GYŰJTŐ, ahogy a lap tulaja nyilatkozik? az a nemmindegy :D
4 | ennter 2011.04.22. 18:13
Hát nem tudom, én a Tescós balhét egyszer vettem csak, hogy legyen a gyűjteményemben:) Én kajra imádom a Monstert, nekem nagyon bejövős:) Dehát szubjektív ez az egész!
AstorAnt
5 | AstorAnt 2011.04.22. 22:38
Nem ér meg annyit.De pl. a fél literes Ripper 300 és 400 Ft között van.A többi ára is ennyi lenne ha MO-n forgalmaznák őket.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.