Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ennter blogja

Rockstar Recovery,Monster Nitrous Anti Gravity

ennter | 2011.09.18. 17:36 | kategória: energiaitalok | 0 hozzászólás

A közelmúltban tesztelhettem Amerika két legnagyobb energiaitalának újabb válfaját, és most ezeket szeretném bemutatni Nektek!

Rockstar Recovery


Egy forró napon egyszerűen életmentő lehet a Rockstar sárgadobozos verziója. A Rockstar-tól elvárható szép, igényes doboz, a belső pedig szintén nem hagy maga után kívánnivalót. A Las Vegas-i energiaital egyik legnépszerűbb itala ez a limonádés frissítő. Az elmúlt években sok energiaitallal találkoztam, melyek a nyári kánikula ellen javasoltak, ilyen például a Gilroy termékei, vagy az XL-nek a Lime&Lemon változata. Térjünk vissza a Recovery-re: nagyon érdekes, hogy majdhogynem szénsavmentes, ám ennek ellenére tényleg finom, a savanykás íz a domináns. Az összetevők között nincs semmi változás, a Rockstar már megszoktatta velünk a koffein-taurin-guarana-ginseng kvartettet, és L-karnitin is van benne, amiről nekem először a VPower-es förmedvény jut eszembe, de természetesen a különbség ég és föld. Hogy alátámasszam, ez az egyik legnépszerűbb Rockstar, ajánlom a hivatalos honlapot, ahol azt lehet észrevenni, hogy az alap, a mangós és a guanás termék után ez a negyedik legtöbb, amit a vásárlóknak kínálnak Európában, és természetesen Amerikában is szinte bármely boltban kapható ez az exkluzív ital. Ajánlom mindenkinek, 2500 Ft-ért kaptam meg postai úton, ami – figyelembe véve, hogy most már 1 Monster majd’ 500 Ft- nem is sok, elvégre amerikai! 9/10


Monster Nitrous Anti Gravity


És most jöjjön kedvenc energiaitalom, a Monster újabb terméke! Az energiaital-kedvelők köre tudja, hogy az alap 7 Monster változaton (alap,Lo-Carb, Ripper, Assault, M-80, Mixxd, Khaos) kívül van több „sorozata” a Monster-nek. Ilyen a Nitrous sorozat is. 355 ml, kupakos, tehát vissza lehet zárni, és az íze… A Monster eddig nem okozott csalódást, és ez az érzés az Anti Gravity után csak erősödött bennem. Nagyon finom, narancsos íze van, nekem borzasztóan bejött az ízvilága, és egész energiaital-ranglistámon a 2. helyig verekedte fel magát, a Ripper és a Khaos közé. A doboza gyönyörű, természetesen odavan ’karcolva’ az M betű, a szokásos történet is fellelhető. Az összetevők itt is a szokásosak, a kegyetlen, ütős kombó a koffein-taurin-guarana-ginseng-L-karnitin ötös fogatból áll, rendesen megküldi az embert energiával. Ez nekem jobban bejött, mint a Recovery, hihetetlenül finom, ezt is csak ajánlani tudom, megéri a pénzét! 10/10

A Rockstar Recovery-t, és a Monster Nitrous Anti Gravity-t, illetve még több Rockstar-t és Monster-t megrendelhetitek erről a website-ról:
http://www.monsterherbi.atw.hu/

Új Monster és Rockstar érkeztével újból jövök!

Utolsó módosítás: 2011.09.18. 20:24

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.