Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

ennter blogja

Burn Day

ennter | 2011.10.16. 14:05 | kategória: energiaitalok | 2 hozzászólás

Egy-két hete sikerült szert tennem a világ egyik legnépszerűbb energiaitalának, a Burn-nek egy nagyon érdekes, ritka, és Magyarországon egyelőre (sajnos) nem kapható verzióját, ez pedig nem más, mint a Burn Day!


500 ml felfrissülés. Valahogy így lehetne beazonosítani ezt az energiaitalt, melynek külseje határozottan tekintélyt parancsoló. Egyébként is sok emberrel találkoztam már, akik szerint a legszebb külsejű energiaital a Burn, a letisztultságával, és azzal a szép Burn-motívummal. Ez a motívum a narancssárgás-pirosas színből átöltözött kék-fehérbe, és bevallom, nekem ez a külső még jobban tetszik. Az ital tartalmaz guaranát, a koffein (20mg/100ml) és a taurintartalom (250mg/100ml) az átlag energiaitaloknál kisebb mennyiségű, de ez egyáltalán nem von le semmi az értékéből. És a Burn Day akkor lesz mindenki számára kuriózum és extrémitás, amikor kiönti egy pohárba. A színe ugyanis kék! Ekkorra már teljesen felkeltette érdeklődésemet, és akkor lássuk, hogy milyen is ez a Burn Day valójában, mennyire hatásos, mennyire jóízű. A válaszon nem kellett sokat töprengenem: hihetetlenül jóízű! Egy minimális aggodalom elfogott, amikor kiöntöttem, hiszen okozott már csalódást hatalmas nevű energiaital (pl. 1 Rockstar), ám ez az aggodalom pillanatok alatt elillant. Fontos megemlíteni a szénsav intenzivitását, hiszen vannak olyan energiaitalok, melyeknek túl erős a szénsavtartalma, és ezáltal szinte kiöli az ital ízét, és vannak halottak is, pl. a Rockstar Recovery, amellyel nincs gond, de azért mégiscsak ha energiaital, akkor szénsav is! Burn Day-nél tökéletesen el van találva az a bizonyos aranyközépút. Az ízét eleinte nehezen tudtam lokalizálni, de az idő múlásával teljesen egyértelművé vált, hogy a Burn Day-nél az alma íze a domináns. Azon is belül nekem a zöldalma ízére hasonlított, és nagyon ízlett! Érződött a savanykás íz, de ugyanolyan mértékben volt ott az édeskés íz is, szerintem tökéletes! Nekem nagyon bejött, a több, mint 150 energiaital közül, amelyeket volt szerencsém letesztelni, és a dobozukat szobámban tárolni, a Burn Day egész biztosan benne van a Top 10-ben, sok Rockstar-nál jobb, és erős ellenfele az abszolút favoritomnak, a Monster-nek. Azt kell, hogy mondjam, hogy az összes Burn közül (alap, shot, Juice) ez ízlett a legjobban, és nagyon örülök, hogy letesztelhettem ezt az exkluzív energiaitalt, csak pozitívumot tudok róla mondani! Bízzunk benne, hogy hamarosan kapható lesz Magyarországon is, a Coca-Coláé a Burn, tehát ha megérkezik hazánkba, akkor biztosan mindenki szert tud tenni rá! Doboza: 10/10. Íze: 10/10

Hozzászólások

Lovi Tommy
1 | Lovi Tommy 2011.10.16. 15:03
Nocsak, egy energiaital-sommelier :) Ha szeretném az energiaitalokat, most meghoztad volna a kedvemet hozzá :)
2 | ennter 2011.10.17. 21:09
Ennek örülök!:D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.