Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fernando Alonso blogja

Spa - első nap

Fernando Alonso | 2007.09.13. 23:39 | kategória: Én | 4 hozzászólás

Áhh, tök jó volt ez a nap. Hamiltonnal is találkoztam, amikor meghúztam pár csavart a kocsiján, épp felegyenesedtem, amikor megjelent és könnyes szemmel mondta - a szájával mondta, de a szeme könnyes volt - hogy most telefonált neki az a köcsög Ron, a rohadt fogadott apja, hogy kemény ítélet várható.

Pff, hát szarok bele, kit érdekel. Köcsög mekláren, csak az időmet vesztegetem itt, meg minden. Na de nem mondhattam meg ezt neki, az túl egyenes lett volna.

Mondtam, hogy hát bazeg, Hamika, miért mit vártál, miután beköptelek titeket, te zulu. Láttam rajta, hogy meg akar sértődni, de rájött arra, hogy a sértődés jogát már sokkal előbb megvettem, semmint ő versenyautóba tehette a seggét.

Jöttek az újságírók, hogy mi a véleményem, elküldtem őket Flavióhoz, hogy kérdezzék meg tőle mi a véleményem.

Aztán jöttek a hírek a százmilliós büntiről - hihi - meg arról, hogy elvették a mekitől a konstruktőri pontokat. Jót röhögtem. A pontjaim megmaradtak, meg Hamié is, de nem baj, biztos, hogy ki fog esni előlem, mint az a finn lúzer, szóval egyáltalán nem probléma, ha másodpercekkel mögötte taxizok.

Este elég unalmas volt, néztem az Isaurát, de nem kötött le, csak a versenyre tudok gondolni, papíron számolgatom, hogy kik eshetnek ki előlem, meg De la Rosa is telefonált, hogy kapott valami doksikat a Nasa egyik alulfizetett mérnökétől, és most mi legyen. Mondtam neki, hogy amigó, küldjed, kit érdekel, határ a csillagos ég.

Na, mára ennyi elég, még jelentkezem.

Utolsó módosítás: 2007.09.13. 23:46

Hozzászólások

Star Wars
1 | Star Wars 2007.09.13. 23:43
Bazz, te nagyon kész vagy. :D
xeLaR
2 | xeLaR 2007.09.14. 11:00
Bár a blog is vicces, de az a kép még viccesebb XD
Egyébként sok szerencsét a hétvégéhez! :D
Germinator
3 | Germinator 2007.09.14. 14:45
wáááá:-D:-D:-D

és az a kép...:-D
4 | goodboy007 2007.09.14. 15:21
Kemény a kép xD!

Szép volt padavan :)!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.