Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Germinator blogja

Germinator Tipp-Tára: Hogyan tűnjünk abszolút kezdő fórumozónak?

Germinator | 2008.07.28. 16:16 | kategória: Tipp-Tár | 11 hozzászólás

Néha, ha már meguntuk, hogy megszeretett minket a fórum, és még sosem volt különösebb balhénk az oldalon, eszünkbe jut: milyen jó is lenne, ha, egy kicsit felkavarván a fóruméletet, totális kezdőnek állítanánk be magunkat! Na de hogyan kezdjünk ennek neki? Normális fórumozóként nem igen lehet tapasztalatunk az úgynevezett "láma" viselkedésben. Nos, ez az útmutató pont arra született, hogy ezt megtanítsa.

HOGYAN TŰNJÜNK ABSZOLÚT KEZDŐ FÓRUMOZÓNAK? ÚTMUTATÓ AZ ÖSSZETŰZÉSEK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN

Természetesen nem lehet bárhogy nekikezdeni a dolognak: el kell döntenünk, hogy lényegében mit akarunk elérni? Több stratégia is létezik, vegyük ezeket végig:

1. lépés: A stratégia kiválasztása

a) Csak egy kis viccelődésre vágyunk

Ezen taktika nem szól másról, mint hogy ráunva a megszokott fóruméletre megviccelünk egy-két embert azzal, hogy hülye kérdéseket teszünk fel hülye stílusban.

A végső cél: mások heccelése, akik felismervén a valóságot, jól nevetnek rajtunk

A teendők:
Mivel a megszokott nicknevünkkel senki sem venné komolyan új törekvésünk, legjobb, ha új felhasználónevet regisztrálunk. Bármilyen nevet választhatunk (bár kerüljük a trágár kifejezéseket és a különböző politikai személyiségek/diktátorok/operaénekesek nevének használatát; ezek azonnali bant vonnak maguk után).

Hozzászólásaink legyenek rövidek és információ nélküliek. Ha csak rövidtávú viccre vágyunk, mint azt a kategória megjelöli, akkor ne vigyük túlzásba az írásjelek használatát; próbáljuk meg normálisan megfogalmazni levelünk, ám mégis legyen az tartalomnélküli és felesleges. Maximum 10-15 ilyet ejtsünk el a fórum területén, és célunkat elértük.

b) Szeretnénk idegesítőek lenni

Aki ezt a stratégiát választja, az erősebben akar visszavágni fórumtársainak: fel akarja őket húzni hecceivel.

A végső cél: mások idegesítése, akik mérgesen szólnak be nekünk; akár egy-két moderátor is ránkszólhat; extrém esetekben ban

A teendők:
Új felhasználónevünkkel nagyon gyorsan gyártsunk le sok mennyiségű, ám rövid és tartalom nélküli hozzászólásokat a fórum különböző pontjain. A levelek a következő elv alapján épüljenek fel:

- kis betűs mondatkezdés
- szándékos helyesírási hibák és elgépelések (pl. tolyás, hejettem, aggyál, nállam, utánna, gétéa, pötsarcú, vicser - ezek azonnali hatást érnek el a Barthezz nevű fórumozónál, szóval ha őt látjátok, rögtön dobjátok be magatokat!)
- szóköz hiánya avagy túlzásba vitele
- írásjelek (vessző, kérdőjel, felkiáltójel, pont) hiánya vagy azok túlzásba vitele
- smiley-k túlzásba vitele

Nézzünk egy példát egy, a stratégia szempontjából jól megszerkesztett hozzászólásra:

hé szijasztok a Mess affeckt honnan letöltöm és miért niscn a megkrekkelve három tyúktolyás??????????????:-((:-X:,-(:-(:-((X-(:-D>:-]:-((

TIPP: ha nincs semmi ötletünk, íme egy segítség, mellyel azonnali sikereket érhetünk el! Elsőként keressük meg a The Godfather topicot, és írjuk be a következőt: "Hogyan kell kiszállni az autóból?". Természetesen szerkesszük át a levelet kedvünk szerint. A hatás azonnali és maximális;-)

Mindenképp meg kell említeni, hogy a b) stratégia alkalmazása könnyen ban-büntetést vonhat maga után!

c) A bosszúálló

Miután a b) kategória alkalmazása után kibanoltak minket a fórumról, megtehetjük, hogy folytatjuk őrjítő hadjáratunk! Ilyenkor újraregisztrálásokkal idegesíthetjük társainkat és a moderátorokat, esetleg egy-egy konkrét személy elleni támadást is intézhetünk hozzászólások, avagy személyes üzenetek formájában.

A végső cél: minél több munkát adni a moderátoroknak és megutáltatni magunkat a fórumközösséggel

A teendők:
Ugyanaz, mint a b) statégiánál, most azonban már az első pillanattól fogva tiltott területen járunk, hisz banolt állapotban írkálunk be a fórumra. Ezáltal küldetésünk sokkal izgalmasabb és idegesítőbb is. Nem kell mást tennünk, mint újabbnál újabb regisztrációkat kialakítani, és ezekkel a felhasználónevekkel újra meg újra ugyanazt az utat bejárni.

Hozzá kell tenni, hogy elképzelhető, hogy ezek után csak hosszú kihagyás után jöhetünk vissza a fórumra, hátha addigra elfelejtik, mit is tettünk (nemcsak fórumozó társaink, de a moderátorok is).

d) A Pusztító

Ezen stratégiához már teljes megszállottság kell. Itt már a fórum teljes ellehetetlenítéséről van szó, illetve bizonyos (vagy az összes) fórumozók idegösszeroppanásig történő kiidegeléséről. Legjobb, ha ezt már egy másik államból visszük véghez, aminek nincs kiadatási egyezménye Magyarországgal. Amennyiben egyszer ezt a kategóriát választottuk, legjobb, ha soha többé nem lépünk kapcsolatba nemhogy az oldallal, de az internettel sem.

A végső cél: A fórum terrorizálása és megsemmisítése

A teendők:
Bár ilyen esetkeről csak elvétve hallani, történt már, hogy fórumozó a d) stratégiát választotta, felőle azonban azóta sem hallott senki. Ha azonnali eredményekre várunk, legjobb, ha elsőként szerkesztünk egy viszonylag hosszú hozzászólást. Ez tartalmazzon káromkodásokat és szidalmakat a fórum tagjai felé egyaránt. A hozzászólást legkönnyebben úgy állíthatjuk össze, ha egyetlen mondatot írunk a követeleményeknek megfelelően, ezt pedig minimum 70-szer egymás után bemásoljuk egyetlen levélbe. Ez után következik a totális támadás: ezt a levelet küldjük el egymás után minimum 80-szor egy (vagy akár több) topicba.

FIGYELEM: a d) kategória választása után már pengeélen táncolunk! Ne csodálkozzunk, ha egy éjfekete BMW áll meg a házunk előtt DINO-1 rendszámmal; ilyen esetben a legjobb, amit tehetünk, hogy azonnal megadjuk magunkat, esetleg ciántablettával vetünk véget életünknek! A d) stratégiát csakis szuicit hajlamúak/képzett terroristák/Tamás válasszák, és csakis végső esetben!!!

2. lépés:

A kiválasztott stratégiát alkalmazva kezdjük meg működésünk a fórumon.

Jó szórakozást!

Utolsó módosítás: 2008.07.28. 18:12

Hozzászólások

1 | dghost 2008.07.28. 16:43
Látom, te nagyon unatkozol ezen a nyáron... :-D

Ebben az egy hónapban több bejegyzést gyártottál mint előtte egész évben! Szerencsére a mennyiség nem ment a minőség rovására. Sőt!

Úgyhogy gratula az egészhez! ;-)
TcG|Rommel|Hun
2 | TcG|Rommel|Hun 2008.07.28. 16:46
Grat, baromi jól szórakoztam.:D
powerhouse
3 | powerhouse 2008.07.28. 17:04
Azt azért még bele lehetett volna írni, hogy egy törzsfórumozó nevének egyik tagját annak a júzernek a kérésére leveszik, akkor ezzel a taggal regisztráljunk. Pl. Barthezz 1713. Ebben az esetben a 1713-mal. :)
4 | padavan 2008.07.28. 17:20
"Ne csodálkozzunk, ha egy éjfekete BMW áll meg a házunk előtt DINO-1 rendszámmal; ilyen esetben a legjobb, amit tehetünk, hogy azonnal megadjuk magunkat, esetleg ciántablettával vetünk véget életünknek!"

Zseniális. :)
Barthezz
5 | Barthezz 2008.07.28. 17:20
VÁÁÁ ez is mekkora lett :-D Germi hiperaktívan pörög a nyáron, aminek abszolút nem látjuk kárát ^^ Futószalagon gyártod a jobbnál jobb bejegyzéseket, tényleg grat. érte!

Egy kis hibajavítás:

"pl. tolyás, hejettem, aggyál, nállam, utánna, gétéa, pötsarcú, vicser - ezek azonnali hatást érnek el a Barthezz nevű fórumozónál, szóval ha őt látjátok, rögtön dobjátok be magatokat!"

Kéretik sürgősen levenni nevem elől a névelőt :-D Tulajdonnevek elé nem teszünk :-P

"hé szijasztok a Mess affeckt honnan letöltöm és miért niscn a megkrekkelve három tyúktolyás??????????????:-((:-X:,-(:-(:-((X-(:-D:lemon:>:-]:-(( "

Ha kezdő fórumozónak akarjuk kiadni magunkat, helytelen stratégia a smileyk közé a lemon betevése. Ez ugyanis rejtett smiley, ezáltal rögtön lebuknánk, hogy már régóta itt vagyunk a Dome-on! ;-)


OFF: powerhouse: Majd less be én blogomba is, írtam egy újabb zenei nosztalgiázós bejegyzést, hátha érdekelne! ;-)

Germinator
6 | Germinator 2008.07.28. 18:13
A lemon jogos, viszont az "a" névelő ottmarad, mivel itt a neved melléknévként funkcionál: Milyen nevű? Barthezz nevű. A Barthezz nevű fórumozó. Szerintem ez így jó:-D
Barthezz
7 | Barthezz 2008.07.28. 18:47
Hékás, az én nevem csak egy melléknév? :-D Nah jó, ezt nem felejtem el (|:-{ :-P

Amúgy névelő nélkül sztem így is jobban hangzik, de tényleg részletkérdés az egész bejegyzésedhez képest ;-)
8 | TurmX 2008.07.28. 19:06
HOGYAN TŰNJÜNK ABSZOLÚT KEZDŐ FÓRUMOZÓNAK? ÚTMUTATÓ AZ ÖSSZETŰZÉSEK ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN

A d) stratégiát csakis szuicit hajlamúak/képzett terroristák/Tamás válasszák, és csakis végső esetben!!!

Ezek a legjobbak :D
KisCsirkee
9 | KisCsirkee 2008.07.28. 21:06
Bruhahahahahahaaa!

Még több ilyet, hiperaktív germi! Megint jókat hahotáztam! :D
10 | kopé 2008.07.29. 01:02
Marhajó volt, szuicit/terrorista/tamás végleg kiakadtam, loll.
nagyon jó lett, bár az előzőekkel kicsit ellentétes hangvételű, de mondjuk az utobbi időben votl hozzá anyag az biztos :D

Nagyon jó lett, elő a következővel! :)
11 | feri13 2008.08.12. 11:15
Ez hatalmas! Istenemre mondom, ki fogom próbálni!

Amúgy ez a lemon smiley mit csinál?

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.