Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Germinator blogja

A 10 legrosszabb zeneszám, amit az elmúlt időkben hallottam

Germinator | 2008.08.28. 14:38 | kategória: Bona | 27 hozzászólás

Üdv kedves fórumozók és blog-olvasók! Már rég foglalkoztam a mai magyar zenei helyzettel, igaz? Nos, szerencsére ma folytatom eme kedves tevékenységem, habár most olyan vizekre evezünk, ahol hajó még nem járt, vagy ha igen, az első körben zátonyra futott. Nekünk most nem szabad így járnunk: végig kell csinálnunk mind a 10 kört. Igen. Ma elhajózunk az általam az utóbbi időben hallott 10 legszarabb zeneszám tengerére! Aki úgy érzi, gyenge ehhez, még most szálljon ki! Mentőcsónakot nem viszünk, úgyhogy ha egyszer elindultunk, csak a végén lesz kiszállás. Mindenki felkészült? Akkor indulhatunk!

(megj.: a zeneszámokat KÖTELEZŐ végighallgatni!)

GERMINATOR EXKLUZÍV ZENEI UTAZÁSA – A 10 LEGSZARABB SZÁM, AMIT AZ UTÓBBI IDŐBEN HALLOTTAM

Figyelem! Számos olyan zene is előkerülhet eme válogatásban, melyet az utóbbi időben linkeltem/linkeltek a Videós, vagy akár a „Bűn rossz zene”-topicba, viszont ezeket nem mindenki látta, és ez a válogatás most mindenkinek szól. Aki esetleg már találkozott a videók többségével, kérem, ne tegye ezt szóvá. Ráadásul attól függetlenül, hogy hányszor linkeljük őket bizonyos topicokba, még ugyanolyan szarok lesznek!

1. Szloszi és a Rapmacskák – Lakodalmas rap(?)

No igen, a szám címével nem vagyok tisztában, de szerintem nem ez a legfontosabb. Szóval, Szloszi és a Rapmacskák. Azt hiszem, a világ egyik legszarabb száma lehet ez, de nemcsak azért, mert maga a zenei produkció kritikán aluli. Sőt. Talán ez az, ami a legkevésbé zavaró. Ami a leginkább irritáló ebben a videóban, hogy hihetetlenül kínos. Kínos a nézőkre nézve, kínos az előadókra nézve, kínos Antal Imrére nézve és kínos a magyar népre. A produkció nyílván vicc(es) akart lenni, de sajnos nem jött össze. Hallható a nézőközönség közönye minden egyes ellőtt poén után, ami miatt egyszerűen én érzem magam szégyenben. Szloszi úr egy felettébb humoros egyéniség lehet a való életben is, és feltételezem, ezt próbálta megvillantani az olyan poénokkal, mint „43-as cipőt hordok, van otthon egy szőke barátnőm, és mind a kettő nagyon jól szorít”, amiket hallhatóan nem nagyon vett a közönség. Miért? Mert – feltételezem – többségében 60 éves nyugdíjasokból állt. Ugyan már: egy Antal Imrés dáridó mégis milyen embereket vonzana magához? Szóval megkérdezném az esemény rendezőit, hogy hogyan gondolták, hogy ezt a förmedvényt bevillantják a sok munkanélküli nagyinak?

Szloszi egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy önmagát alázza a kínos poénjaival, csinálja tovább szemrebbenés nélkül. Az persze már a végső kiégés, amikor a „Lagzi Lajcsicsis” mondókájára (amit ő talált ki?) Antal Imre is csak annyit tud mondani: „Jajaj”. Körülbelül olyan, mint amikor az iskolai tehetségkutató versenyen valaki valami viccessel próbál fellépni, ami újításnak számít, viszont a közönség nem nagyon értékeli. Ugyanaz a szenvedés, ugyanazok a kínos hallgatások. Látjátok, már sokadjára írom le azt a szót, hogy kínos, hiszen mi másnak lehetne még nevezni ezt a televíziózás-és-zenei-élet-szégyene előadást? Á, talán pont ennek: szégyen.



2. K.O. Laci és csapata - ?



Zseniális. Nincs rá jobb szó. Ez nem azt a Szloszis szégyenteljességet vonultatja fel, hanem… valami egészen mást… valami új dolgot… már tudom is: a Budapest TV-faktort. Igen, ez az abszolút szürrealitás, ami uralja az egész jelenetet, ez az, amitől az egész olyan Budapest TV-s. Egy ősz hajú bácsi szaxofonozik, mellette egy kétes eredetű vokalista tinci-táncol, a háttérben pedig hárman(!) boxolnak. Egyszerűen Pazar. És a szöveg? Csak az első két versszakot emelném ki, hisz már az is zseniális:

Nem bocsájtom soha meg neked,
’Miért a szívem dobtad el nekem.
Nincs már hitem, nincsen szerelem,
Inkább fáj ez nekem, mint neked.
Hogy tiszta vagyok nagyon egyedül,
Tudom, erről csak mi tehetünk.
Tavasszal, ha kivirul az ég,
Akkor tudod meg, ki voltam én!


Gyerekek, én kitörölöm az eddigi zeneelemző bejegyzéseimet: ez a szám egyszerűen megkérdőjelezte azok létezésének értelmét. „Hogy tiszta vagyok nagyon egyedül” – bámulatos. És el is tudom képzelni, hogy ezt maga K.O. Laci írta! Már ha ő az ősz hajú szaxis, de valószínűleg, ő az. Ennek a számnak minden sorából árad a szenny… akarom mondani, a költői véna. Csodálkozom, hogy nem adták még ki könyvformában, mint egy verseskötet! Teljesen elaléltam, nincs rá más szó: ZSE-NI-Á-LIS

u.i.: külön érdemes megfigyelni K.O. Laci kézmozgását, amikor a szaxofonon „játszik”.

3. Szintiboy – Barátok Közt főcímzene

Szintiboy Magyarország nagy rejtélye. Szerintem vetekedik a 4-es metró kérdéskörével is. Ki ő? Honnan jött? A Földről jött? Nos, az akcentusa arra enged következtetni, mintha nem lenne megbarátkozva a magyar nyelvvel, vagy egyáltalán: a humanoid kommunikációs technikával. Nekem nagyon gyanús, hogy Szintiboy és hű háttértáncosa, Aranka egy másik bolygóról jöttek, mással nem nagyon lehet magyarázni ezt az őrületet, amit itt (nem csak itt!) levezetnek. Úgy képzelem el, hogy valamiért idejöttek a Földre, bekapcsolták a TV-t és az első dolog, amit láttak, a Barátok Közt volt, és ez úgy beégett a földönkívüli agyukba, hogy ez minden, amit jelenleg is el tudnak mondani a bolygóról. Ez az élmény annyira megfogta őket, ide nem tartozó idegeneket, hogy nekik ez jelenti a Földet és az egész emberi fajt. Szintiboy szürrealitása csak hajszállal veri K.O. Laciék mutatványát, de ebbe főleg az is belejátszik, hogy Szintiboy elképzelhetetlenül ronda. Nehezen hisszük el, hogy lehet ilyen, és mégis van. Sőt, kettő is, mert Aranka is kapott az élettől az arcára!

Na, de ne is ítéljük el őket külsőjük miatt, inkább hallgassuk meg ezt a csodálatos Barátok Közt covert, és átkozzuk el azt a két szerencsétlen háttérénekest, akik legalább annyira hamisak, mint maga Szintiboy. Egyszerűen elképzelhetetlen számomra, hogy az a két bige hogyan került a mikrofonok mögé, de az egész mutatványhoz remekül passzolnak, az egyszer biztos. Szintiboy feje, a táncoló Aranka, a hamis vokalisták és az elképesztő akkordbeli tévedések és helytelenségek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a videó is bekerülhetett a válogatásomba. Enjoy it!

Elnézést a videó szar minőségéért, de így legalább passzol a zene minőségéhez.



4. Kiszel Tünde és az a meleg srác - ?

Sajnos tudom, hogy a srácot Gerencsér Tamásnak hívják, de annyira tetszett ez a megnevezés az egyik YouTube-os verziónál, hogy fel kellett használnom.

Nincs mit mondanom. A zene nyálas, a szöveg nyálas, mindez nem lenne baj, ha nem Kiszel Tünde énekelne benne, akinek hangja leginkább egy vízkő által kirágott teafőzőjére hasonlít, és nem szerepelne benne Gerencsér „Bulvárkirály” Tamás, aki… egy fasz. Ráadásul a 11 éves unokatestvéremnek jobb hangja van, mint neki. Sajnos azért nem szidom a sárga földig ezt a produkciót, mert többszöri meghallgatás után gyanút fogtam, hogy ez szándékosan ilyen szar. Lehet, hogy GT valójában egy marketingzseni, aki tisztában van azzal, hogy mindenki utálja Kiszel Tündét, és ezért szándékosan készített egy ilyen förmedvény valamit. Tényleg erősen él bennem a feltételezés, hogy ez megrendezett mutatvány (persze azon túl, hogy mint klip, megrendezett), úgyhogy nem titulálnám a világ legszarabb számának. Csakis akkor, ha 100%-ig biztos lennék benne, hogy ez komolyan lett véve, de most kábé 50-50% esélyt látok erre. Ettől függetlenül kibírhatatlan „zene”, úgyhogy hallgassátok nagy szeretettel:



5. No Thanx – Míg a dal véget nem ér (Live)

Sikk szidni a No Thanxet, én mégis megteszem, hisz tényleg szarok. No persze legújabb, „Gépregény” című számukban már mutatnak fel valamit, de az énekes ettől függetlenül nagyon irritáló hang szempontjából (konkrétan: rossz a hangzása), ráadásul több mint valószínű, hogy őket csak egy sátáni marketing-gépezet mozgatja, és semmi egyéniség nincs bennük.

A No Thanxet főleg szar szövegeik miatt szoktam szidni az énekes bárgyú hangján túl, és ez alapján bármelyik számot betehetném ide, most azonban egy élő fellépésről fogok tudósítani, mégpedig az RTL Klub Reggeli című műsorából. Miért ezt választottam? Mert ezt a dallamvilágban egyébként is szánalmas számot sikerült úgy elcseszni, ahogy azt kell. Az énekes csávó (Erik – who cares) majdnem, hogy hamis, de mindenesetre képtelen biztos hangon énekelni, a gitárhangzás gyilkos, az egész előadás egy vicc. Ráadásul Erik (who cares) mozgása és beleélése is kritikán aluli. Minden bizonnyal az egyik legszarabb előadás, amit az utóbbi időkben hallottam.



6. Oh My God – Élünk, ahogy bárki (cover)



Oh… my… GOD! Ismerős szám? Nos, ezt a mostani videót sokkal előbb hallottam, minthogy az eredeti számot láttam volna a TV-ben, emiatt azt hittem, hogy ezt a szart ezek a pisisek hozták össze. Tévedtem, beismerem, bár ettől a két kissrác paródiába fulladó mutatványa még nem változott a szememben.

Elméletileg valami videópályázatot írtak ki anno, hogy mindenki dobjon össze egy klipet erre a számra – nos, ez a videó is ennek az eredménye. Nagyon nem húznám a szót: bámulatos, ahogy a két imó HALLGATHATATLAN hamissággal énekli végig a teljes számot. A bámulatos ebben az, hogy érdemes megfigyelni, ahogyan a refrén minden egyes elismétlésénél ugyanúgy hamisak. Komolyan, mindig ugyanazt a hamis dallamot éneklik. Hogy ennek milyen biológiai és humán etológiai tények lehetnek a hátterében, azt nem tudom, de mindenképp felettébb érdekes. Tök komolyan! Ez engem meglep, hogy ilyen is van. Dícséretes mindenesetre a két taknyostól, hogy ahhoz képest, hogy fingjuk nem volt, mi a refrén dallama, végigmerték énekelni a teljes számot, ráadásul milyen bátran! Tényleg gratulálok. És, mint mondtam, írtak is egy új dallamot a refrénre, amit teljes magabiztossággal el tudnak énekelni a jövőben bármikor, szóval hajrá! Várom az új videótokat!

7. Lola – Baby, I don’t care

Fúj. Tényleg fúj. Ez az a videó, ami alapján ezt a fiatal énekescsodát élete végéig meg fogom kövezni. Nyers, éles, szívbe szúró(! – nem szívbe markoló) hang, ami komolyan hallgathatatlan. Egy jó énekes hangja 3 dimenziós (éljen a szineztézia), ez meg maximum 1 dimenzió. Egy egyenes vonal. Komolyan kibírhatatlan. Ráadásul kegyetlen szánalmas, ahogy a háttérben rázzák magukat a rajongók és a zenekar tagjai erre a nyálas, pisis „rock”-ra (úristen, szégyen így hívni ezt a valamit). Tudom, vagy 15 rongyot fizettek, hogy ebben a klipben szerepeljenek és rázzák magukat, de én még talán ennyiért sem tudtam volna megtenni. Nem azért, mert nem akartam volna, hanem mert ez élvezhetetlen, és minden, csak nem rock. Ez valami langyos szar. Langyos, gőzőlgő, a napon megfőtt szar. Ti is érzitek a szagát?



8. No Thanx – Egy másik nemzedék

Igen, a második No Thanx szám a válogatásban. Talán azt gondoljátok, hogy túl ellenséges vagyok. Lehet. Ráadásul az előző videójuknál azt mondtam, a szar szöveg alapján bármelyiket betehetném, és így feleslegessé is válna az egész válogatás. De nem érdekel. Ez a világ leggyengébb rockszáma, közvetlenül Lola borzalma után. Szar zene, szar vokál (az eltorzított hangú kisfiúra gondolok, aki néha benyögi, hogy „Ez egy másik nemzedék”), szar szöveg gyenge és sokszor ellőtt mondanivalóval. Kösz, nem kérek belőle! (fúúúúú, ezt gondolom, minden harmadik ember ellövi a zenekarral kapcsolatban:-D)



Hééé!! Végig kell hallgatni!

9. ? – Doktor Bubó

A Balázs Showból származik ez a felvétel is, és ismét a szürreális kategóriába sorolnám őket. Azt tudom a történetből, hogy a táncoscsaj nem a zenekar tagja, hanem a rajongója, és azért jött el a műsorba, hogy találkozhasson velük, plusz eltáncolhasson az egyik számukra egy ostoros koreográfiát. Sajnos nem tudom, mi a formáció neve, de azt tudom, hogy a szám saját, és hogy a rossz ritmusérzékkel vegyített hihetetlen rap-előadás egyszer világsztárrá teszi őket. Akkor majd mindenki megtanulja a nevüket, az fix! Én mindenképp kíváncsi vagyok a tarsolyukban lévő többi számra is!

Vajon 50 Centnek megbocsájtanák, ha koncerten véletlenül két ütemmel később kezdené el az egyik sort?



10. xXEmocskaXx – Játszol velem (cover)

Ismét egy feldolgozás, ezúttal home-made kiadásban. A videó nagyon sok mindenre rávilágít: arra, hogy az Anti Fitness Club (akié a szám) is ugyanolyan gyenge szövegekkel operál, ha nem gyengébbekkel, mint a No Thanx. Aztán arra is rávilágít, hogy a férfiasság egyre inkább kivesző érték a hímnemű emberekből, legalábbis a divat ezen ágazatában mindenképpen. Végezetül pedig rávilágít, hogy ma már bárki csinálhat videót még egy webkamera segítségével is, amit később 15 ezer szerencsétlen végignéz. Ez nyílván pozitívum egyrészről, de ha valaki nem tud énekelni, nem érzi a ritmust és hamis, akkor miért tesz fel ilyen videót? Ráadásul miért egy ilyen gyenge számról?:-((



Nos, utazásunk végére érkeztünk. Megkérem a túlélőket, hogy az élethosszig tartó trauma elkerülése végett menjenek haza, zárkózzanak be szobájukba, tegyék be a lejátszóba kedvenc zenéjüket és relaxáljanak. Gondoljanak arra, hogy mindez a világ egy másik pontján zajlik. Sőt. Hogy mindez, ez az utazás, csak egy álom volt. Egy rossz álom. Ha ezt elhitetik magukkal, nem lesz semmi baj. Nyugodtan élhetik tovább az életüket.

Köszönöm a bátor vállalkozóknak, hogy végigolvasták a bejegyzést, és hogy végigjöttek velem ezen a rémisztő utazáson. Ígérem, a közeljövőben még egy ilyenen nem kell részt venniük! Ám ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek új blogbejegyzések, szóval a következő megjelenéséig maradjatok blogközelben!;-)

Köszönöm a figyelmet! Viszlát.

Utolsó módosítás: 2008.08.30. 22:55

Hozzászólások

cygary
1 | cygary 2008.08.28. 14:47
NEE NEE NEE A legelső szörnyű. A hideg ráz. De komolyan.
Sturmgewehr
2 | Sturmgewehr 2008.08.28. 15:12
http://img384.imageshack.us/img384/1448/hessdearwu9.jpg
Germinator
3 | Germinator 2008.08.28. 15:15
:-D Kössssz.
powerhouse
4 | powerhouse 2008.08.28. 15:25
Atya gatya. Aki ilyen jól tud írni, az mi az istenfaszáért ilyen faszságokról ír? És ezzel támogatod az ilyen aljanépet is, hiszen megnézzük mi is a videót, és ez bizony plusz egy azon a bizonyos számlálón.
Germinator
5 | Germinator 2008.08.28. 15:29
Köszönöm a bókot, de valakivel meg kellett osztanom a bánatom:-D Én mondtam: indulás előtt ki lehet szállni az utazásból, de ha már egyszer benne vagy...;-)
6 | Jules Winnfield 2008.08.28. 15:48
TE JÓSÁGOS ATYA -- ÚR -- ISTEN ! :-o

Kb ez volt az első reakcióm mindegyik zenére, bocsánat, "zenére". Bevallom őszintén, soha egy NoThanx számot nem hallottam még, csupán kinézetük alapján fikáztam őket eddig, de most, hogy hallottam őket "énekelni" is, tebazmeg :-o Hogy a faszomba' lehet népszerű egy olyan együttes, akik ilyen qrva kibaszottul hamisan "énekelnek"? OMG! O_o

Az első kliphez meg: 10 éves koromban egyik haverommal énekeltünk fel ilyeneket a magnóra, de gyorsan kinőttük ezt a korszakunkat :-D Itt meg egy FELNŐTT ember van ezen a 10 éves szinten, hát beszarok :-D Állítom, még a mi 10 éveskori produkciónk is ennél nagyságrendekkel jobb volt... :-D

KO Laci és csapata meg lehidalós, a fájdalom és a bánat a 2 szó, ami elsőre eszembe jutott róluk :-D A nő (nő?) hangja meg vmi borzalom :-D


Viszont igaza van ph-nak. Ha ilyen jól tudsz írni, mi a szarért foglalkozol ennyit a notanx-szel meg az antifoci klubbal? Lassan kívülről fújod már az életpályájukat! ;-)

Amúgy köszönöm, hogy így megnevettettél a délután folyamán, ha szeretnéd a sört, most azt mondanám , meghívlak cserébe egyre a ma esti fórumtalin ;-)
davkar9
7 | davkar9 2008.08.28. 15:56
Én végig a korlátnál álltam, hogy ha rámtör a hányinger akkor nehogy a Germinátor fedélzetén tálaljam a már lassan félig megemésztet ebédemet. Be kell valljam, hogy csaltam egy kicsit, az összesből csak 3-4 másodpercet hallgattam meg (azóta is fáj a fülem, próbáltam lapáttal kipiszkálni a bejutott hanganyagot), ez az "élmény" elég is volt (kifejezetten sok). Habár a bejegyzésed tárgyai, hát maradjunk az ürülék szónál, olyanok amilyenek az írás nagyon jó lett! Várjuk a következőt! (de nehogy még egy ilyet!)
8 | somesz83 2008.08.28. 16:09
És ezeknek van lemezszerződésük! :S Hangszer, mikrofon közeléből el kéne őket tiltani! Udvari bolondnak is rosszak lennének!
RatBaG
9 | RatBaG 2008.08.28. 16:54
top that! :D
http://www.youtube.com/watch?v=UvjVttzPrCA
Germinator
10 | Germinator 2008.08.28. 17:34
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!:-D
Creativ3Form
11 | Creativ3Form 2008.08.28. 17:45
Lola klipphez: Ez a csaj magyarul se tud énekelni, minek erőlteti az angolt? Lolpicsa. Amúgy ezzel a klippel kedvet hoztál nekem arra, hogy folytassam a Lola írásomat. Még a Nagykoncertje után kezdtem neki. Félreértés ne essék, NEM VOLTAM KINNT csak láttam a posztereket, hogy Lola Nagykoncert így meg úgy és akkor nekikezdtem egy nem túl dicsérő kritikának. Leszedtem dalszövegeit, videó klippjeit, de két nap után ráuntam mondván: van nekem jobb dolgom is, minthogy ezzel a szánalmas picsával törődjek. De most így visszajött a hangulatom...asszem befejezem.;-) Szóval kösz, amúgy meg jó kis bejegyzés.
Germinator
12 | Germinator 2008.08.28. 17:48
Köszi, és örülök, hogy "erőt adtam", én is kíváncsi vagyok erre az írásodra:-D
13 | asas01 2008.08.28. 21:09
Öt utca? CMON FUCK A GUY? Seholse?
Át lettem verve, meg lettem alázva.:<
14 | somesz83 2008.08.28. 21:21
Te jóságos ég! Végighallgattam a Lola számot! Ez egy az egyben egy lenyúlása valamelyik kilencvenes években játszott slágernek, ami viszont egy jó pop nóta volt. Ekkora arcátlan lopást!
Ghoost
15 | Ghoost 2008.08.28. 23:35
somesz szerintem egy Roxette számra gondolsz, talán a dressed for success.
16 | Playbahnosh 2008.08.29. 02:10
Te Germi, legközelebb lehetőleg a pénzedet vagy a barátnődet oszd meg velünk, ne egy ilyen kulturális környezetszennyezést ;P

Azt mondjuk sosem fogom megérteni, hogy akik ENNYIRE tehetségtelenek, azok mi a ráknak erőltetik? Kiröhögik, agyon fikázzák őket, de akkor is csinálják... Az emberi hülyeség határtalan.

A legszörnyűbb akkor is RatBaG linkje volt. Ki az a beteg állat aki ilyenre förmed? A szüleiknek meg hogy nem törték még le a derekát? Szánalom...
Creativ3Form
17 | Creativ3Form 2008.08.29. 02:41
Na, akkor én is egy linket:

http://www.youtube.com/watch?v=0spnt6zFxEY

Egészségetekre;-)
Creativ3Form
18 | Creativ3Form 2008.08.29. 02:42
Bár szerintem ez kurva nagy! Kövezzetek meg érte, de én bírom!;-)
Germinator
19 | Germinator 2008.08.29. 09:27
Annyira nem rossz:-D

asas: bocs, de akkor már tényleg túl sok lett volna az elmúlt napok terméséből, így legalább új dolgokat is láttatok:-D (vagy nem) Egyébként remélem nem vetted provokációnak:-O:-D
TcG|Rommel|Hun
20 | TcG|Rommel|Hun 2008.08.29. 09:47
Germi, a rehabilitációs kezelésem költségeit egy az egyben rád hárítom. Remeg a kezem, tikkelek és még nem tértem teljesen magamhoz. Egy videót se néztem végig, de azok az öt másodpercek... TÖNKRETETTÉL.
Germinator
21 | Germinator 2008.08.29. 09:48
Én szóltam előre:-D Csak magadat hibáztathatod:-D

Mellesleg csodálkozom, hogy a Doktor Bubós számra még senki sem reagált...:-D
22 | Szekuj 2008.08.29. 13:13
Epp akartam irni, hogy arra mar raakadtam a youtubeon is es nem tudtam elkepzelni h letezik annal nagyobb szar. Tevedtem...itt azert eleg nagy a konkurencia.:DD

u.i: Bocs, hogy ekezetek nelkul irtam, de most sietek, es ez igy gyorsabb.
Rohamoszti
23 | Rohamoszti 2008.08.29. 19:36
Én ezt is beleraktam volna a listába, alap:

Speak the Hungarian rapper
24 | köri 2008.08.30. 20:45
Huhh! Hősiesen végigszenvedtem az összes "dalt". Kizárólag remélni tudom, hogy ezt a válogatást többéves kutatómunka előzte meg!
A Balázs-showban fellépő "előadók" valószínűleg teljesen retardáltak.

A többiek...nem is tudom mit írjak.Valami iszonyatosan szar,köpedelem stb...
Légyszi ilyet mégegyszer ne.Az írás maga szuper kivéve ezt: (megj:a zeneszámokat kötelező végighallgatni). Ez nagy kibaszás a homo-sapiens-el.
Germinator
25 | Germinator 2008.08.30. 22:49
Kösz, és nem valószínű, hogy lesz még ilyen bejegyzés, látva a sok mentálisan sérült felhasználót:-D De azért kösz, hogy te is végigszenvedted;-)
26 | Jules Winnfield 2008.08.31. 10:46
Megnéztem ezt a Speak-et, sírva röhögős a video :-D Mondjuk nem tudom, hogyan mernek magyarok (ráadásul azért az énekesek névnek számítanak) asszisztálni egy ilyen óvodás sablonszövegű és dallamú, a rap-pel köszönőviszonyban sem levő vmihez asszisztálni, szal már eleve ettől vicces a klip, a felirat azonban mindent visz, tökéletes kifigurázása Speak kiejtésének xD

"Catch the bad man." - Kapd el Batman-t!
"dont'know what is for" - Donna, mi az a 4?
"two thousand three" - 2000 fa

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-D
27 | Jules Winnfield 2008.08.31. 10:47
*1-el kevesebb 'asszisztálni', fákk hogy nem lehet blogkommentnél szerkeszteni

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.