Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Germinator blogja

A Nagy Terv

Germinator | 2008.09.06. 13:10 | kategória: Noname | 16 hozzászólás

Végre sikerült:-) Senkinek sem tűnt fel? Tényleg senki sem vette észre a Nagy Tervet? Ugyanis egyre inkább érzem, hogy megvalósulni látszik.

Szerintetek csak a véletlennek köszönhetőek az elmúlt hetek és napok balhéi? Ugyan már. Most, hogy minden összejött, végre beismerhetem: én voltam. Mindent én csináltam. Nem is gondolnátok, hogy mesterien kiötlött tervem mekkora hatásfokkal égett a fórum motorjában;-)

Minden, de minden csak arra ment ki, hogy enyém legyen a legnépszerűbb blog, és én legyek a legnépszerűbb fórumozó. Istenem, hogy lehettetek ilyen hülyék, hogy bevettétek? Kivétel nélkül mindenki bedőlt nekem.

Amikor majd’ 3 éve a PC Dome-ra tévedtem, sokáig nem volt nagy szerepem a fóruméletben. Az utóbbi évben még bloggal is megpróbálkoztam: egy többbnyire videók linkeléséből álló blog volt ez, de nem kellett senkinek. Mindenki padavan blogját látogatta, most is vagy 100 ezer emberen áll a látogatottsága. Úgy éreztem, hogy ez nem fair. Miért nézi mindenki az ő blogját, amikor ő folyamatosan másokat ócsáról? És miért sokkal népszerűbb Ő, mint én?? Én mindig is egy balhé nélküli ember voltam, mindenkivel jóban voltam, ő pedig mindenkit leszólt a véleménye miatt és folyton problémázott. Miért szerette őt mindenki sokkal jobban, mint engem??

Vagy itt van McCl@ne és Dealer. Ugyanez a helyzet. Folyamatos személyeskedő, anyázós viták, és mégis mindenki tisztelte őket. Én pedig? „Á, az a srác, aki Batman-buzi”. Én csak ezt kaptam, pedig én mindig is toleráns voltam másokkal szemben, elfogadtam, ha valakinek nem tetszett a Nem vénnek való vidék, vagy ha valaki röhögött a Meet the Spartans-on.

Aztán Barthezz és kopé, meg lényegében az összes többi alkoholista júzer. Ezen a fórumon mindig is az volt a menő, ha valaki iszik. Én felvállaltam, hogy nem iszom, és mit kaptam? „Meleg”, „buzi”, „búza”, „puhapöcs”.

Itt telt be a pohár.

Elhatároztam: szétzúzom a fórumot, akár életem árán is, és elérem, hogy mindenki ENGEM tiszteljen és ENGEM szeressen. Hisz az nem mehet tovább, hogy a selejt embereket imádja mindenki, és a normális embereket, mint ÉN, lenézik és a tömeg egy darabjának tekintik!

Fegyvereim a ravaszság, a tökéletes kiterveltség és az ártatlannak tettetés voltak. Számos, tökéletesen elhelyezett álnickem van, nem is gondolnátok, hogy bizonyos, törzsfórumozónak hitt felhasználók tulajdonképpen az én álcáim. Beszivárogtam a különböző fórumos klikkekbe, beszivárogtam a moderátorok közé. Konkrét bannolásokat sosem végeztem, de elértem, hogy bannolják azokat, akik megérdemlik.

Először is megalkottam a Tökéletes Blogot:-) Népszerűségem az égen szárnyal, és elértem, hogy véget érjen padavan monopol helyzete a blog-részlegen. Ez volt az első támadás.

Sokáig gondolkodtam, hogy hogyan érhetném el, hogy repüljenek azok a törzsfórumozók, akik beárnyékolják a népszerűségem. És akkor megalkottam a tökéletes fegyvert: eccsaj. Igen, eccsaj az én álnickem, és már hónapok óta ápolgatom. Kialakítottam a személyiségét, a tulajdonságait, és ő volt az, akit elsőszámú fegyverként használhattam fel ebben a harcban. Számtalan, flood-szerű, értelmetlen hozzászólással gazdagítottam a Helyzetjelentés-topicot, egyre nagyobb idegességet és türelmetlenséget elérve az olyan fórumozókban, mint padavan, McCl@ne és Dealer, akik az igényességre vágytak. Pontosan tudtam, hogy mi az, ami felidegesítheti őket, és az ez volt. Aztán jött a feketeleves: a fültágítás. Mind csak én találtam ki, de McCl@ne és öccse bekapták a horgot: visszavágtak. Ráadásul milyen csúnyán.

Szerencsémre Eric, akivel semmit sem beszéltem meg előre, beszólt McCl@ne-nek, és ebből kifolyólag egy hosszú vita keretei között bannolhatták. Egy ember kilőve. Nemsokára utána ment az öccse, Dealer is. Két potenciális ellenfél eltűnt.

Padavan nehéz dió volt, ugyanis ő már tőlem függetlenül is többször elhintette, hogy elhagyja a fórumot. Ráadásul ő nem esett el az eccsaj-körüli vita harcmezején, így valami mást kellett kitalálnom. Mi az, ami padavannak nagyon kedves, és ha oda pofátlankodik be az igénytelenség, nagyon felkapja a vizet? Forma 1? Áh. A családja? Lejárt lemez. A blog? Igen, ez volt a válasz. Ötletet tudtam meríteni cygary kvízes bejegyzéséből, és mivel én sokkal népszerűbb voltam, mint ő, el tudtam érni, hogy amikor én is berakok egy kvízes posztot, mindenki leutánozzon. A terv tökéletesen sikerült. Tonnaszámra jöttek a kvízjátékok. Féltem egy ideig, hogy erre talán nem kap rá padavan barátunk, hisz sokáig nem érkezett rá reakció, de ma megtörtént, amit akartam: a balhé kitört. Padavan úgy döntött, elhagyja a fórumot. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal komolyan gondolta;-)

Szerencsére pont egy olyan emberen csattant az ostor, akit szintén el akartam távolítani az útból. Miután Barthezz ma lelépett, ráadásul állítása szerint LordMathaus és Martin is eltűnt a fórumról, kijelenthetem: a terv beteljesülni látszik. Én lettem a legnépszerűbb ember a fórumon, mindenki kizúg mellőlem, és ha így halad tovább, csak hetek kérdése, és enyém lesz a leglátogatottabb blog az oldalon!

Tudom, rossz érzés lehet rádöbbenni, hogy végig mindenki csak egy terv része volt, és hogy ilyen könnyen mindenki beleesett a csapdámba, de most már nincs visszaút. Ravaszságom olyan, mint Jokeré A sötét lovagból. Szerintetek véletlen, hogy ezt a filmet vártam már évek óta? Ugyan;-) Látjátok, még ezt is beettétek.

Üdvözöljétek hát a fórum legnépszerűbb fórumozóját, Germinatort! Elértem, amit akartam. Hajoljatok meg, alattvalóim:-)

Utolsó módosítás: 2008.09.07. 08:23

Hozzászólások

1 | vortób 2008.09.06. 13:15
lol, tied az egyik legjobb blog az oldalon szvsz.
cygary
2 | cygary 2008.09.06. 13:15
Ez most nem ütött akkorát, de azért hogy népszerűbb vagy mint én az... aljas :D
Barthezz
3 | Barthezz 2008.09.06. 13:21
LOL, ezen megint jót derültem :-) Képes vagy mindig olyan nézőpontból szemlélni a legnagyobb, legelfajzottabb összetűzéseket is, hogy meglásd abban is a vicceset, s ezt utána úgy tálald a közönségnek, hogy együtt nevessen/mosolyogjon rajta mindenki ;-)
LordMatteo
4 | LordMatteo 2008.09.06. 14:05
Szóval akkor akit eccsaj msn-címén a webcam mögött láttam, az is Te voltál? >:] :-D

Csak a fórumról léptem le amúgy ;-) Nem ér nekem annyit, hogy nap mint nap felbasszam magam rajta.
Germinator
5 | Germinator 2008.09.06. 14:16
Persze, hogy én voltam. Mondom: mindent tökéletesen kiterveltem.
LordMatteo
6 | LordMatteo 2008.09.06. 14:27
Jah akkor jó, már megijedtem hogy valaki lányt kényszerítettél erre.
Razor03
7 | Razor03 2008.09.06. 16:03
Hé zsenikém, még én is itt vagyok :D!!
davkar9
8 | davkar9 2008.09.06. 16:08
Háhá, még nem győztél, engem sem tudtál eltüntetni! :D

Amúgy grat, ismét egy jó Germi-bejegyzés! És javíts ki ha tévednék, de Joker pont, hogy nem tervezett. :P
Sturmgewehr
9 | Sturmgewehr 2008.09.06. 18:06
Te vagy a n*ci is? :-O
10 | köri 2008.09.06. 18:25
:D. Jó kis terv! Egy nagy gond van ezzel. Te is csak egy program vagy, ÉN viszont a központi szerver. Amiről azt hiszed, hogy a Te terved, az valójában az enyém. ÉN vagyok a MINDEN és a MINDENKI.
:)
Germinator
11 | Germinator 2008.09.06. 18:27
Ööö... ajjaj, ebbe már belefájdul a fejem:-D
12 | ABal 2008.09.06. 23:22
Én úgy látom, hogy most éppen hogy mindenki be akarja bizonyítani, hogy ő igenis itt van még. Új tervre lesz szükség. Vagy ezt is előre láttad?
13 | padavan 2008.09.07. 00:42
Zseniális! Germi sosem okozol csalódást, nagyon jól kezeled a dolgokat. (habár lehet, hogy nem kéne mindenből viccet csinálni, de ez speciel megint jól sikerült)
Martin 19
14 | Martin 19 2008.09.07. 09:41
lehet eltűntem, de a blogokat még figyelem :P:P Amúgy hatalmas grat: D nagyon komoly xD
15 | kopé 2008.09.07. 22:36
Eccsaj te lennél?
várjálcsak... ááá most elfogott a hányinger... :D ez viccnek is rossz.:D:D:D:D Kikérem magamnak:D


amugy nem, háhá. Az 5 említett közül én még mindig itt vagyok!! Whehehehee. :D
Germinator
16 | Germinator 2008.09.07. 22:41
Hidd el, nem olyan sokáig:-D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.