Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Germinator blogja

Legenda vagyok

Germinator | 2008.10.29. 19:46 | kategória: Noname | 16 hozzászólás

Itt a fórumon. Na persze a való életben is, de ez rátok nem tartozik. Igen, csak, hogy tudjátok, a környezetemben engem mindenki szeret, mindenki imád. Gondoljátok csak végig: van a világon úgy… 1200-1500 ember, akit ismerek, és közülük mindenki úgy vélekedik rólam: „Igen, ő egy megbecsült ember. És nemcsak, hogy megbecsült, de jogosan megbecsült is. Hisz népszerűségét ő maga harcolta ki, így megérdemli, hogy szeressék”. Igen, ez így van, megérdemlem, és bár ti lehet, hogy azt mondjátok, hogy túlzott szeretet az, amit a környezetem irántam táplál, de ők nem gondolják így, és itt ez a lényeg.

Persze ez a bejegyzés most csak azoknak szól, akiknek problémája van velem. Akik nem tudnak elfogadni bennem valamit, vagy talán egész lényemet. Nektek szól, igen: Barthezz, kopé, pada, Dile, Kanduhrka (habár te már ritkábban írogatsz), tigrinch, és McCl@ne. Sőt, a néhai Dealer is közétek tartozik, akin mindig is láttam, hogy nem szívlel. Ez van: jó emberismerő vagyok, még így virtuálisan is. Mindegyikőtökről tudom, hogy problémátok van velem, csak azt nem tudom, micsoda. Igazából engem egyáltalán nem izgat, hogy szerettek-e, vagy nem: száz és száz barátot tudok szerezni egyetlen csettintéssel. Nézzétek csak meg a fórum többi tagját: Martin, david139, LordMathaus, varga_kristof és Pyrogate. Ők szeretnek és tisztelnek. Gondolkodjatok el azon: ha 1500 emberből (plusz-mínusz 200) van 1487, aki szeret, és csak 13, aki nem, akkor kivel van gond: velem, vagy ezzel a 13 emberrel? Nos, azt hiszem, az egyenlet eléggé egyértelmű megfejtést hordoz magában.

Kérdezgetitek, hogy miért van az, hogy engem még sosem bannoltak, vagy hogy én tovább feszíthetem azt a bizonyos húrt, mint mások. Egyszerű a válasz: törzstag vagyok. Törzstag vagyok, és ezt tudják Dinoék is, tudja mindegyik moderátor. Tudják, hogy ha bannolnának 1 vagy 2 napra, ne adj isten, hetekre, akkor a fórumozók fellázadnának. Igen, lázadnának a döntés ellen, és azt kiáltoznák: „Engedjétek vissza Germinatort, engedjétek vissza őt!”. Talán más fórumokon a diktatúra jelei mutatkoznak, de a PC Dome fóruma demokratikus berendezkedésű, és itt a Nép Szava dönt. Ezt mindenki tudja a szerkesztőségből. Ha van egy ország, ahol te vagy a király, és van egy miniszterelnök, akit a nép 98%-a szeret. Mit szeret: imád… akkor nem mondhatod azt, hogy: „Ó, bocsi, miniszterelnököcske, de tegnap csúnyán beszéltél; leváltalak!”. Nem mondhatod azt, hogy: „Te vagy a világ legklasszabb miniszterelnöke, mindenki odavan érted, a Times négyszer választott meg az Év Emberének, de tegnap, amikor a kezedre ejtetted a kalapácsot, azt mondtad, ’a rohadt életbe’, úgyhogy távozz!”. Nem mondhatod ezt, mert az emberek fellázadnának. Attól, hogy te vagy a király, még a nép dönt, ez a demokrácia alapja, és egy jó király ezt tudja. Dino jó király, épp ezért ő is tudja, mi lenne a következménye, ha pont annyi tolerancia lenne irántam, mint holmi Péterke meg Tamás82nemtomki iránt.

Oké, gondolom, mostanra beláthattátok, hogy igazam van, már csak egy dolog merülhet fel bennetek teljesen jogosan: miért váltam törzstaggá az évek folyamán? Miért lettem ennyire fontos csavarja a gépezetnek? Mi több, már egy teljes áramkör vagyok a masinában. De miért?

Nos, amikor idejöttem a fórumra már majdnem 3 éve, be kell valljam, nem volt valami szívderítő a látvány. Noobok rohangáltak a topicokban, mindenféle alkoholos behatás alatt lévő felhasználók röhögtek azon, hogy nem tudnak normális szavakat leírni részegen. Ez a látvány nem tetszett, ezért úgy döntöttem: leszek az, aki új színt hoz a fórumra. Dino sokáig könyörgött nekem e-mailekben, sőt, néha postai levelekben is, hogy jöjjek a fórumra, és tegyem rendbe, de sokáig nem vállaltam el a feladatot. Nem az én tisztem, hogy egy, a saját mocskába süllyedt fórumot kihúzzak a fénybe, de aztán volt akkora szívem, hogy megtettem. Igényes nyelvtannal megírt és megfogalmazott hozzászólásokkal tarkítottam a fórum témáit. Filmkritikákat írtam. Írtam a Forma 1-ről. Én voltam az, aki mindenkihez eljuttatta a legújabb információkat a Sötét Lovagról, első kézből. Gondoljatok csak bele; nézzetek mélyen magatokba: nélkülem milyen lenne a fórum? Milyenek lennétek ti? Még ma is a részeg baromságaitokon vihognátok, és még ma is neonáci fasiszta fórumozók agyszüleményeit olvasgathatnátok a zsidókról a Politika-topicban. Szerintetek ha elmennék, újra ilyen lenne a fórum? A válasz: igen, ezt ti is tudjátok. Néha csúnyán beszélek? Néha türelmetlen vagyok a kezdő fórumosokkal? De mindezekért cserébe elhozom nektek az igényességet, és megalapozom bennetek az igényt az igényességre. Ezt tudhatná mindegyikőtök: Barthezz, kopé, McCl@ne, padavan, Dile, Kanduhrka, tigrinch és Dealer. Tudhatnátok pontosan!! Erre ilyen undorító, képmutató és féreg módon veritek a nyálatokat a Moderátor-topicban Dinonak és a többi moderátornak, hogy „Germinator így, Germinator úgy”, de bele sem gondoltok, mi lenne nélkülem!! Káosz, hányinger és mindenféle fika!! Ezt akarjátok?! EZT?!? Akkor elhúztam a fórumról a redvába. Aztán nézzétek meg, hogy mi lesz az eredménye. Csak magatoknak köszönhetitek majd a helyzetet, de utánam már ne sírjatok, mert végleg elundorodtam tőletek.

Csá.

u.i.: vagy… nem rólam volt szó?:-O

(Inspired by the original UK television series „The Office” and real events)

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2008.10.29. 19:56
Ez valahogy neked nagyon megy. A görbe tükröt tartani. :)
2 | sHarris 2008.10.29. 19:58
Nagyon jó írás, mint úgy általánban mind ami tőled van, grat! :)

[az egyetlen dolog ami zavar, hogy még mindig nem említettek meg engem sehol, hüpphüpp :D]
powerhouse
3 | powerhouse 2008.10.29. 20:10
sHarris: engem se nagyon, pedig azért valljuk meg, komolyabb fórumos pályafutással rendelkezem, mint Te. :)
4 | sHarris 2008.10.29. 20:12
Nah akkor jó, megkönnyebbültem! >:-] :D
KisCsirkee
5 | KisCsirkee 2008.10.29. 20:24
Én nem sírnék utánad, ha bannolnának! >:-]

(u.i: Jó kis szösszenet! :))
Germinator
6 | Germinator 2008.10.29. 20:25
Kösz:-D
Barthezz
7 | Barthezz 2008.10.29. 20:39
Hmm, a lényeg lejött, és tényleg ez lenne a jó (mármint nem az, hogy téged bannolnának, hanem amire rá akartál világítani :-D ), de sajnos azért a helyzet nem ilyen egyszerű. Miért marjuk egymást folyton, értelmes emberek révén? Hát nem tudom, költői a kérdés, talán az emberi természetből fakad ez a dolog, hogy minden közösségben az építőemberek periodikusan egymásnak esnek...

Jó bejegyzés lett, és nagyon ügyesen burkolt a mondanivaló, gratula!
szbszig
8 | szbszig 2008.10.29. 23:16
Még nem olvastam teljesen végig, de rákerestem a nevemre, és már megint kihagytál... :(( :D
9 | Pyrogate 2008.10.29. 23:19
tisztelni egy IVkerest?
LordMatteo
10 | LordMatteo 2008.10.30. 03:34
Először nem értettem a bejegyzést, aztán vissza olvastam a fórumot...

Amúgy - viccet meg nyalást félretéve, komolyan - Germi hiányozna erről a fórumról sztem, van egy sajátos, Germis stílusa, amihez még csak nagyon hasonló sincs egy fórumozónak.
szbszig
11 | szbszig 2008.10.30. 06:20
Oké, a fórumot te tetted rendbe, de az anime topikot azért én virágoztattam fel, ennyit még te is elismersz, ugye? :P
Gobiakos
12 | Gobiakos 2008.10.30. 10:49
Baszki, ez igen jó lett! ;) Tetszett! Szerintem jó szögben tartod azt a bizonyos görbe tükröt, bár ez úgyis majd csak egy idő után derül ki...
Grat ehhez az íráshoz is!
Germinator
13 | Germinator 2008.10.30. 11:13
Köszönöm a véleményeket.

Egyébként látjátok? Mindenki az én bejegyzéseimbe akar bekerülni, mindenki azt akarja, hogy csak egyszer is, de megemlítsem a nevét... EZ a népszerűség:-D
Germinator
14 | Germinator 2008.10.30. 11:38
szbszig: najó, az Anime-topikhoz talán neked volt közöd:-P...:-D

Pyro: ezt vegyem fenyegetésnek? Ez nem éppen moderátorhoz méltó viselkedés:-P
tigrinch
15 | tigrinch 2008.10.30. 20:45
Tetszett ez a bejegyzésed, és végig is olvastam, pedig soha nem szoktam senkiét! És lám-lám, hol látom magamat éppen? Pontosan a két szívemcsücske drágaság, pada és Mekklén között-mellett :D.

Az a legviccesebb, hogy a posztban említettek nagy többsége nem is tudna kommentelni, mert bannolva van :D.

Hát persze, hogy én is szerepelek a bejegyzésben - a "legnagyobbak" között - hiszen akkora egy egyéniség vagyok! De egyébként tényleg :-P.
Germinator
16 | Germinator 2008.10.30. 23:28
Tudom, ezért kerülhettél bele a bejegyzésbe;-):-D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.