Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Germinator blogja

Egy fórum naplója

Germinator | 2008.11.26. 22:33 | kategória: Noname | 27 hozzászólás

Egy új fórumozó naplója

Épp a FarCry 2-vel játszottam, amikor egyszer csak hopp, kiugrott a Windowsba a játék, és akárhányszor újra elindítottam, mindig kidobott. Jó, okés, hogy letöltött verzió volt, nem pedig eredeti, de attól még működhetne, és mivel tudom, hogy nagyon sokan játszanak letöltött verzióval, felmentem a netre, hogy segítséget kérjek. Beírtam a Google-be a kulcsszavakat, hogy „FarCry 2 játék probléma megoldás”, és eljutottam erre a PC Dome honlapra. Volt itt egy fórum, ahol volt egy, a FarCry 2-ről szóló topic, úgyhogy gyorsan regisztráltam és fel is tettem a kérdésem. Tök ártatlanul megkérdeztem, hogy mi lehet a baj, mire a sok fórumozó nekem ugrott, hogy… hadd idézzek szó szerint:

„Aki hülye ahhoz, hogy játsszon, az ne játsszon.” – Ez még elment, bár nem értettem, hogy miért kell nekemtámadni.
„Vedd meg eredetiben.” – Anyád! Egyrészt: ki mondta, hogy letöltöttem? Jó… nyílván letöltöttem, de attól még segíthetnének. Nyílván ők sem vették meg eredetiben! Mindenki letölti! Másrészt pedig kábé 30 ezer forintba kerül, ezt senki sem tudja kifizetni. Anyukám nővér egy kórházban, apukám iskolai tanár, ebből nem futja kábé semmire… de főleg nem játékra. A pénzhiány miatt mondjak le az élvezetekről?
Aztán volt, aki ezt mondta:
„Minden warez-téma tiltott a fórumon, kérlek, tartsd magad ehhez.” – Czöh. A csávó azt hitte, hogy ha már „PC Dome”-feliratú logót tesz be a neve alá, akkor elég májer ahhoz, hogy ilyen fennkölt stílusban beszéljen hozzám.
És itt volt a legszemetebb fórumozó mind közül:
„Kurva anyád te szarházi! Mi lenne, ha fognád és felkötnéd magad? Sőt, tudod mit? Fogd a szüleidet és kösd fel őket is, nehogy mégegyszer egy olyan férget a világra szarjanak, mint te!” – Hát azt hittem, hogy mentem megölöm így Interneten keresztül. Mit képzel magáról ez a köcsög? Csak egy rohadt kérdést tettem fel, erre így nekem ugrik. Hogy lehet ilyet még gondolni is, nemhogy leírni?! Még én szégyelltem magam a helyében… pff, hülye jedi.

Inkább elhúztam a belem erről a fórumról, mert úgy látszik, itt nincs egy normális ember sem. Egy-két perc elteltével még vissza-visszanéztem, hátha érkezett értelmes válasz is, de nem, sőt, először azt vettem észre, hogy eltűnt a hozzászólásom, aztán nem sokkal ezután már bejelentkezni sem tudtam! Pedig a jelszavamat meg a felhasználónevet is helyesen adtam meg… ennek a honlapnak nemcsak a fórumja, hanem a motorja is iszonyat szar. Véletlenszerűen tűnnek el hozzászólások és felhasználónevek… „gratulálok” a készítőknek!

Padavan naplója

A Dome-on a FarCry 2 topicban folytattunk értelmes társalgást arról, hogy a pálya-editorral mennyi mindent lehet csinálni, és hogy én is csináltam már pályát, erre valami taknyos beböfögte a topicba, hogy az idióta tört verziója elromlott. Nahát, bazdmeg! Ki gondolta volna, hogy baj van a torrentes FarCry-oddal…! Hülyegyerek!! Sosem értettem, hogy miért kell tök értelmes beszélgetésekbe beengedni ilyen félembereket, illetve alapból nem értem, hogy miért kell egy értelmes fórumra beengedni ezeket a szánalmas véglényeket, akik egész nap a lopott játékaik között vergődve töltik idejüket. Már a FAQ-ban is benne van, hogy a warez-dolgok tiltottak a fórumon – nemcsak ezen, hanem minden más fórumon is -, nem is értem, hogy ezek után hogyan van pofája regisztrálni az ilyen balfaszoknak, mikor épp egy warez-játékkal kapcsolatban akar feltenni kérdést.

Természetesen befutott asas01, a Mindenható és Legigazságosabb Moderátor, aki rögtön elkezdte osztani az észt – nekem! Egyszerűen elképesztő, hogy nyílvánvaló és felháborító illegalitások jelenléténél a fórumon miért mindig engem kell csesztetni! Ez nem először fordult elő. Akárhányszor akár csak minimálisan is megemlítem, hogy „Bocs, haver, de warezről nem szabad beszélni fórumon”, rögtön nekem esnek az idióta moderátorok, hogy mégis hogyan mertem leszidni szegény gyereket, merthát ő még csak most ismerkedik a fórumozással, meg nem tudja, hogy ezt nem szabad, meg legyek türelmes, meg blabla. Lófaszt. Nagy, kékeres, duzzadó lófaszt. Tudjátok, mi az, amivel szemben már nem vagyok türelmes ? A teljesen átlátszó, pofátlan, radikális liberalista moderátori neo-fasiszta gyülekezetből! Még egy, de EGY olyan moderátort sem tudok megnevezni, aki alkalmas a feladatkörére. Eric egy vérkommunista, elfogult és elvakult faszkalap, MagicMoment egy bunkó izomagyú seggfej (hála a jó égnek, hogy elhúzta a belét, pontosan azt tette, amit már évek óta meg kellett volna tennie), Gerry egy szocdem faszparaszt, Pyrogate egy bunkó és műveletlen futballhuligán, asas01 meg minden moderátori kinevezések legnagyobb tévedése, a világ legnagyobb vicce. Elegem van abból, hogy ilyen nímandok, ilyen emberi hulladékok irányítják ezt a fórumot, minimum olyan embereket kéne kinevezni mint én, vagy az öcsém, köri!

Na, szóval asas01 egyből nekem ugrott, hogy ne trágárkodjak ezzel a szerencsétlennel, mert nem lesz jó vége. Hö, azt hiszi, hogy megfenyegethet? Természetesen neki is kifejtettem az álláspontom arról, hogy mennyire röhejes a kinevezése, de ő ahelyett, hogy szembenézett volna a tényekkel és férfiként reagált volna, rögtön elkezdett mellébeszélni és újra meg újra fenyegetőzni, hogy márpedig ő kibannol, ha erről van szó, mert a fórum nélkülem is megvan. Mondanom sem kell, hogy eme felháborító kijelentések után berohantam a Moderátor-topicba, hogy feljelentsem asas01-et, aki nemcsak hogy a szabályzathoz méltatlan módon szidalmazott, de káromkodott is (igaz, ezt utólagos kozmetikázással eltüntette a hozzászólásaiból). Na, ekkor futott be Pyrogate, aki persze rögtön nyalta asas01 seggét. Hogy én mennyire el vagyok szállva magamtól, meg mit tudom én… többet tettem hozzá ehhez a fórumhoz, mint az összes többi felhasználó együttvéve! Velem máshogy kéne viselkedniük, velem kivételezniük kéne! Nem azért, mert fontos ember vagyok, hanem azért, mert nélkülem nincs fórum! A Modi-topicban újra háborús helyzet alakult ki, de szerencsére többen álltak az én oldalamon, mint a kicseszett kommunista vezetők – ó, pardon, a moderátorok oldalán, így hamar ledöntöttük őket és a gyenge érvrendszerüket. Öröm volt nézni asas01 és Pyrogate vergődését főleg úgy, hogy olyan szánalomszar emberek is melléjük álltak, mint Barthezz és david139, akik csak arról híresek a fórumban, hogy… miről is? Ja igen, megvan: SEMMIRŐL. Nóném senkik nyalják a moderátorok seggét, hogy nehogy bannolják őket, gratulálok. Ez mutatja a fórum színvonalát.

Miután totálisan sarokba kényszerítettük a két moderátort és hű csahos kutyáikat, tudjátok, mi történt? MINDENKIT BANNOLTAK, AKI KIÁLLT MELLETTEM, BELEÉRTVE SAJÁT MAGAMAT IS. Azt hiszem, ez mindent elárul erről a fasiszta vezetésről: ha vesztésre állnak, terrort alkalmaznak. Hányingerem van ettől a sok szar alaktól, ezektől az undorító férgektől, úgyhogy úgy döntöttem, itt hagyom ezt a süllyedő Titanicot, azaz a fórumot, és hagyom hogy ez a genny söpredék belefulladjon saját hányásába és fekáliájába.

Később írtam körinek, hogy töröltesse már Dinoval a blogomat, mert nem szeretném, ha egy ilyen fostengerhez, mint a PC Dome, bármikor is a nevemet adnám. Dino máig nem végezte el ezt az apró, egyetlen kattintásból álló műveletet. Gondolkodom a peren…

Asas01 naplója

Szörnyű napom volt. A főnököm rekord hosszúságú ideig tartott benn a melóhelyen, egész nap húztam az igát, ráadásul, amikor hazamentem, egy enyhe csőtöréssel találtam szembe magam az előszobában bokáig álló víz képében, így szerencsésen hajnali kettőkor feküdhettem le. Természetesen másnap hatkor már keltem is, hogy újra átadjam magam a munka szellemének. Halleluja…

Ezen a napon történt az, hogy hullafáradtan, miután hazaértem, felnéztem a Dome-ra, hogy mi a helyzet. Mégiscsak moderátor vagyok, még ilyen, az idegrendszerem szempontjából mélypontnak számító napon is kötelességem megtekinteni a fórumon uralkodó állapotokat. Kattintgattam ide-oda, nem volt semmi felfordulás, úgyhogy egy röpke negyed óra eltöltése után úgy döntöttem, lefekszem aludni, mert ez így nem állapot. Már nagyon régóta a FarCry 2 topic volt az első a legfrissebb témák listáján; látszódott, hogy elég nagy aktívkodás folyik ott, ráadásul láttam, hogy padavan is és McCl@ne is be van jelentkezve, és ők gyakran írnak abba a témába, úgyhogy megnéztem, mi a helyzet. Meg ha már én is játszom a játékkal, akkor érdekelt, hogy mi lehet ennyire érdekes vele kapcsolatban, aminek következtében már percek óta folyik az intenzív társalgás. Hátha én is látok valami érdekeset…

Benéztem a topicba, és láttam, hogy mindenki anyázik össze-vissza, ráadásul csak egy embert szúrt ki a fórumozók tömege, valami új regisztrációt, és rá szórták a szitkozódásokat. Valóban jogos volt a felháborodás, ugyanis a csávó a tört verziójú játékának problémáiról akart társalgást kezdeményezni, ez pedig, ugye, tiltott a fórum szabályzatának értelmében. Írtam a srácnak egy figyelmeztető üzenetet, hogy sajnos a warez-téma tiltott a fórumon, így ha lehet, hanyagolja ennek kitárgyalását. Szerintem kellően lényegre törő voltam, és szerintem meg is értette az újonc fórumozó, hogy mi a helyzet. Pontosan emiatt nem is voltam felháborodott: még csak most regisztrált; lehet, hogy ez az első fórumos élménye, inkább finoman szólok neki, minthogy úgy leszidjam, mint padavan. Ő hozta a jól megszokott formáját, ráadásul most egy extrém módon trágár kommentet dobott össze szegény szerencsétlennek, idézem:

„Kurva anyád te szarházi! Mi lenne, ha fognád és felkötnéd magad? Sőt, tudod mit? Fogd a szüleidet és kösd fel őket is, nehogy mégegyszer egy olyan férget a világra szarjanak, mint te!”

Szerintem érthető, hogy miért mertem felszólalni ez ellen a stílus ellen. Meg sem lepődtem, amikor mindezek után a jó öreg padavan olyanokat vágott hozzám, minthogy „az évszázad vicce, hogy te moderátor lehetsz”, vagy pedig „előbb dugom seggbe Gyurcsányt, minthogy egy normális fórumon te bármikor is moderátor leszel”. Padavannak teljesen eldurrant az agya, amit egyrészről megértek, mert nyílván unalmas folyton az újoncok hülyeségeibe botlani, de könyörgöm, nincs benne megértés, nincs benne tolerancia?!

Annyira, de annyira fáradt voltam, hogy az valami elképesztő, szóval egy másodpercig sem volt kedvem százötvenedjére is lefuttatni azokat a köröket, amiket padavannal ilyenkor szokás. Mondtam neki, hogy ha nem fejezi be ezt az egyre tűrhetetlenebb stílust, kitiltom a fórumról. Ez persze úgy hatott rá, mint cápának a vér szaga, és rögtön elkezdett még trágárabbul és még inkább habzó szájjal kommentelni. Eljutottam arra a szintre, hogy kábé leszartam, mit csinál padavan, aludni akartam és kész. Ez a fasz meg betört a moderátor topicba, és mint valami óvodás, elkezdett ócsárolni. Szerencsére segítségként befutott Pyrogate is, pár PM-et dobtunk egymásnak, amiben én elmondtam neki, hogy mennyire kurvára fáradt vagyok, és szerintem hagyjuk, hogy kiélvezze magát, aztán majd később takarítunk. Nem nagyon értett egyet, de talán megértjük egymást, szóval úgy döntött, inkább ez a megoldás lesz. Ráadásul ekkorra egy csapat fórumozó is mellészegült, mint valami csatlós, hozzájuk meg már annyira sem volt kedvem, mint a főmuftihoz, padavanhoz, úgyhogy elköszöntem mindekitől, és elmentem aludni. Pyro elméletileg tartotta a frontot egy ideig, de ő sem tett semmit. Nem tudom, mi lett a vége.

Barthezz naplója

Szokásomhoz híven olvasgattam a fórumot, meglátogattam az általam kedvelt témákat – Mit hallgatsz most?, Helyzetjelentés, Lost, Részegen fórumozni, satöbbi, amikor feltűnt, hogy elég aktívan dumálnak a FarCry 2 topicban. Ez általában persze balhékat jelent, úgyhogy én is benéztem, mert érdekelnek ezek a dolgok. Láttam, hogy valami láma a warezos dolgait emlegette, és ez eléggé kiverte a biztosítékot padavannál, aki persze kellően trágárul reagálta le a dolgot. Ez talán nem is lett volna meglepő, de pada olyanokat írt a srácnak, hogy dögöljenek meg a szülei, meg akassza fel magát, meg ilyesmi, ami kissé durva volt. Ráadásul amikor asas01 teljesen igazságosan szóvá tette ezt neki, akkor őt is elkezdte ócsárolni, mint valami hisztis kisfiú, és ez már nekem is sok volt. Amikor az egész veszekedés átkerült a moderátor-topicba (gondolom, asas01 jobbnak látta ott folytatni), akkor durvult csak el igazán a helyzet. Kötelességemnek éreztem kifejteni a véleményem, hisz a fórumon sokan adnak a véleményemre, és elmondtam padavannak, hogy szerintem túlzás, amit csinál, és jobb lenne, ha leállna. Természetesen válaszul újabb mocskolódást és káromkodások tömkelegét kaptam a szemembe, amire próbáltam diplomatikusan reagálni, de padavan természetéből kifolyólag immunis ilyesmire. Ráadásul McCl@ne meg Razor03 is nekem ugrott, akik elkezdték rögtön padavan pártját fogni… jó, mondjuk McCl@ne végtelenül utál engem, nyílván emiatt szidott minden egyéb indok nélkül. Nem értem, mi baja van velem, de mindegy is. Bannolták őt is, meg padavant is.

Az mondjuk durva, hogy rajtuk kívül mindenki mást is végleg kitiltottak, aki a vitában padavan oldalán részt vett, olyan embereket is belevéve, mint sHarris, LordMathaus, Tyrn, Razor, Creativ3Form, powerhouse és szbszig. Így azért elég üres lesz a fórum…

Szbszig naplója

Miután megnéztem a Death Note 7. évadának 14. részét, összedobtam egy hosszú írást a Dome Anime-fórumába, amiben összehasonlítottam ezt a sorozatot a Narutoval, illetve Masashi Kishimoto egyéb munkáival, szerintem nagyon jó kis írás lett. Ekkorra már erősen égett a vita heves lángja a Moderátor-topicban, és hogy ne maradjak le a helyzet alakulásáról, folyamatosan szemmel követtem az eseményeket. Egyszer csak asas01 beírt egy olyat, hogy „a bannolás nem jogköröm, de miattad szívesen változtatok ezen”. Na, itt nem tudtam megállni, hogy ne írjam be, hogy ezt helyesen banolásnak kell hívni, hisz gondoljuk csak végig: a szótő az, hogy ban, ami egy angol szó, de lényegében beépült a fórumnyelvezetbe, és magyarul is használjuk. A két „n”-nel történő írása teljesen helytelen, hisz az igeképző, amit a szótőhöz toldunk, nem vonz magával szó végi mássalhangzó-megkettőződést, tehát a bannolás egy teljesen helytelen írásmód. Gondoltam, poénból felhívom erre a figyelmét az embereknek, de nem igazán izgatott fel senkit. Egyedül asas01-et zavarhatta a dolog, mert azóta nem tudok bejelentkezni a nevemen a fórumba. Kicsit furcsa ez a bürokrácia…

david139 naplója

Épp egy műfaszokról készült tanulmányt linkeltem a „Linkelj be bármit, bármiről!” topicba, amikor láttam, hogy balhé van a Modi-topicban. Benéztem, és azt vettem észre, hogy már megint az az öntelt faszfej padavan osztja az észt mindenkinek. Annyira elegem lett belőle meg az egész viselkedéséből, hogy szóltam neki, hogy álljon le. Azt hiszem, egy fórumon mindenkinek ugyanolyan joga van beleszólni a dolgokba, legyen 6 éve itt, vagy 3 éve itt, vagy akár 4 napja itt. Ezért is gondoltam, hogy szólok neki, de ő persze elkezdett acsarkodni velem, hogy márpedig egy ilyen gayporn-buzi félember ne szórakozzon vele és ne oktassa ki, mert bármikor leütne az utcán, ha arra adódna alkalma. Szép, mondhatom, 17 éves kisfiúkat akar agyonverni kábé 40 éves létére, vagy hány éves, 50? Mit tudom én, de nem valami példaértékű.

Azt meg egyébként sem értem, hogy miért jön mindenki ezzel, hogy undorító képeket linkelgetek a topicokba. Az élet természetes része a szerelem, az érzelmek, és a szex, tehát szerintem teljesen érthető, ha ezen logikára épülve maszturbáló lovakról, franciázó katolikus vezetőkről és mű-nemiszervekről mutatok fel képeket a „Képek – bármiről” topicban. Valljuk be, ezek a dolgok mindenki életében fontos részt képeznek, és egyszer mindenki szembenéz ezekkel a dolgokkal! Attól, hogy prűdek vagyunk, ezek a dolgok még léteznek, és ezt el kell fogadnunk.

Cygary naplója

Éppen írtam a zseniális blogomat, amikor láttam, hogy a fórumon nagy balhé van a Moderátor-topicban. Benéztem, és láttam, ahogy padavan és asas01 szidja egymást mint a ló, és annyira megtetszett az alapötlet, hogy úgy gondoltam, összedobok belőle egy szép kis bejegyzést! Most már csak egyetlen helyezésre vagyok Germinatortól a ranglistán, úgyhogy minden lehetőséget meg kell ragadnom arra, hogy egy kis nézettséget szerezzek. Szerencsétlen Germi ráadásul már hónapok óta nem volt képes összerittyenteni egy normális posztot, így minden esély megvan arra, hogy megelőzzem. Talán egyszer még padavant is utolérhetem látogatottságban… bár őt ezen legutóbbi alakítása óta nem nagyon kedvelem. Ettől még szívesen küzdök vele a „Legnépszerűbb Blog” címért.

Germinator naplója

Épp egy új, tényfeltáró blogbejegyzést készítettem a fórum működéséről, meg ilyesmi. Pyrogate-tel korábban egyeztettem, hogy majd ad nekem belépési jogot a moderátori felületre, hogy minden érdekesebb dolgot leírhassak, amit ott látok, és ezt a jogot meg is kaptam. Na, épp ott nézegetem a fórum kezelőfelületét, nagyon tetszett, nagyon izgalmasnak tűnt, meg minden, erre nem kitör egy hatalmas balhé a FarCry 2 topicban? Aztán az egész átterjedt a Moderátorokhoz, de nagyon érdekes volt erről az oldalról megfigyelni az eseményeket. Poénból még azt is kipróbáltam, hogy milyen lennék moderátornak, úgyhogy bementem a topicba, és viccből minden olyan embert kipipáltam az oldalon, aki padavan mellett állt, mert hát ő volt a rosszfiú, szóval a csatlósait is bannoltam – persze nem igaziból, csak úgy csináltam. A baj csak az volt, hogy az új macskám, aki most fedezi fel a világot, ebben a pillanatban ugrott fel a billentyűzetre, és nemcsak, hogy járkált rajta, de rá is telepedet (konkrétan ráfeküdt), én meg nem vettem észre, mert pont kiszaladtam a konyhába kajáért. Mire visszajöttem, csak annyit láttam, hogy a cicusom véletlenül minden általam bejelölt embert bannolt a honlapról:-(( Nem tudtam mit csinálni, úgyhogy gyorsan kijelentkeztem, és Pyrogate-nek azóta sem meséltem a dologról. Sőt, lényegében senki sem tudja, hogy én voltam… remélem, Dino vissza tudja csinálni.

Dino naplója

Jövök haza a 2 hetes san franciscoi utazásomról, ahol az új Blizzard-játékot mutatták be, erre megint áll a bál a fórumon. Nem elég, hogy ez az állandó problémát jelentő padavan szította a kedélyeket, de még valamelyik önfejű moderátor kibannolta a fél társaságot is anélkül, hogy erről én akár egy mondatnyi információt is kaptam volna. Már ezerszer elmondtam asas01-nek, meg Pyrogate-nek, meg Ericnek is, hogy tájékoztassanak, ha ilyen tömegbannolást akarnak csinálni, mert az nem kóser, hogy a népszerű honlapom népszerű fórumáról hipp-hopp eltűnnek az emberek. Már az elején is többen kétségbe vonták asas01 kinevezését, de ezek után tényleg átgondolom háromszor, hogy jó ötlet volt-e moderátornak tenni… nem gondoltam volna, hogy rögtön egy ilyen tömegmészárlással kezdi.

Bazmeg, és most jött egy levél a Fővárosi Bíróságtól, padavan beperelte az oldalt szerzői jogokra hivatkozva… faszkivan ezzel az egész cécóval:-(

Utolsó módosítás: 2008.12.23. 10:37

Hozzászólások

Attila88
1 | Attila88 2008.11.26. 22:50
5/5 :D
2 | Pyrogate 2008.11.26. 23:01
:D:D
pont Neked adnák jogot? :D tudod, ez a földrajzi helyzeted miatt is lehetetlen :)
3 | Pyrogate 2008.11.26. 23:01
adnék helyesen
McCl@ne
4 | McCl@ne 2008.11.26. 23:04
Hát ez zseniális. Én ugyan pont az író -"külső"- szemszögével nem tudok azonosulni, de pont ettől válik érdekessé. Kíváncsi leszek, kinek mennyi jön át ebből, lévén az érintettek -ha nem túl direkt a célzás- aligha esnek hanyatt saját esendőségükben.

Elsőre elriasztott a szövegrengeteg, de megérte végigrágni -nem szeretek pedig neten olvasni-, sőt, volt, amit újraolvastam (davidén feküdtem)...

Keep going.
Barthezz
5 | Barthezz 2008.11.26. 23:21
Látom nem adod könnyen az előkelőbb helyezést cygary-nek, s újra üdvözölhettünk tőled egy olyan igazi "Germis" bejegyzést ;-) Vmi eszméletlent alkottál megint, kb. a hasam fogtam végig :-D Az én részem nagyon gonosz volt (jóértelemben értve ;-) ), de kb. valóban így igaz :-D Nah meg a többi is, iszonyat találóan sikerült mindenkit kifiguráznod, tényleg grat. érte ;-)

Ráadásul - az szbszig-es részből ítélve - ma délután állítottad össze ezt az egészet, szal gratula már csak ezért is, én egy délután tuti nem bírnék ennyit írni :-)

A végén a csattanó meg teljesen kiütött :-D Kééész :-D
6 | somesz83 2008.11.26. 23:23
Nekem ez már sok, a felénél esett le magamban, hogy "Ugyan mi a tökömről olvasok? Mi van?" Szerintem pihenjetek le srácok! :S
Attila88
7 | Attila88 2008.11.26. 23:33
Somesz, ezt most emberi nyelven?
szbszig
8 | szbszig 2008.11.27. 02:26
Kurva jó lett, tényleg! Talán az egyik legjobb, amit olvastam tőled. :D

És egészen zseniálisan fejezted be a végén. Már azt hittem, elírás, hogy engem is bevettél abba a listába a közepe felé, akiket azért bannoltak (banoltak?), mert részt vettek a vitában, aztán mindenre meglett a magyarázat. :D
9 | kopé 2008.11.27. 06:16
Hoztad a tőled megszokott abszolút szintet, gratulálok. ;)
KisCsirkee
10 | KisCsirkee 2008.11.27. 06:22
great1! grat! :D:D
Gobiakos
11 | Gobiakos 2008.11.27. 12:49
Igen jó lett, gratula hozzá. A befejezés is igen okés lett! ;-) Én is imádom az iróniát, mint "fegyvert", de nekem még nem megy annyira. De ami késik,...
balays82
12 | balays82 2008.11.27. 14:41
A bejegyzés elolvasása után az jutott eszembe, hogy vajon mennyi ideig tart neked összehozni egy ilyet írást. Mert én például egy hétig is ülhetnék fölötte, de ennek a színvonalnak az 1%-át sem tudnám produkálni (valószínűleg ezért nem is próbálkozok :) ). Az irónai (sőt szatíra) magasiskolája, amit sokszor bemutatsz a blogodban. :D
Star Wars
13 | Star Wars 2008.11.27. 15:08
...:D
cygary
14 | cygary 2008.11.27. 15:17
Ááh ezért még megfizetsz. A PcDome készülhet a valaha volt legnagyobb csatára amely egy Gergő(te) és egy Gergely(én) köztem folyt! :D
cygary
15 | cygary 2008.11.27. 15:18
ömm szóval között folyt...
16 | sHarris 2008.11.27. 15:25
LOL, nem tudom miért pont ebben a témában lettem életemben először megemlítve (de legalább első helyen :D ), de azért kösz! :D

Amúgy erre az írásra nem azt lehet mondani, hogy "nagyszerű", vagy "zseniális", hanem "germis" (ami magában foglalja az előző két jelzőt)! Messze a legjobb a te blogod a Dome-on, ezen spec felröhögtem a david-féle résznél! :D

Szóval megint csak azt tudom mondani: grat hozzá!!! ;)
powerhouse
17 | powerhouse 2008.11.27. 15:41
Engem mikor láttál vita közelében? Valahogy mindig lekésem mindet.
Germinator
18 | Germinator 2008.11.27. 16:06
Powerhouse: természetesen találomra hoztam fel fórumozók nevét, nem kell azt hinni, hogy balhésnak gondollak:-D

Egyébként köszi a véleményeket, tényleg jólesnek. Ezenkívül meg kell, hogy említsem, hogy padavan írt nekem üzenetet, melyben kifejtette, hogy nagyon nem tetszik neki, hogy utólag is őt ócsárolom, ráadásul a háta mögött. Szeretném elmondani nemcsak neki, hanem nektek is, hogy ez a bejegyzés egyáltalán nem támadó szándékkal készült, és egyáltalán nem az volt a célja, hogy most, hogy már nem tud reagálni rá, lejárassam mindenki előtt. Egyáltalán nem vagyok ez a fajta ember, egyszerűen csak két célja volt a posztnak: az egyik szórakoztatás, a másik pedig az, hogy rámutassak, hogy az utóbbi időben miről szól a fórumélet. Ha fellengzős lennék, azt mondanám, hogy "görbe tükröt" akartam mutatni mindannyiónk elé, de egyáltalán nem vagyok annyira profi, hogy ezt így kijelenthessem. Mindenki élvezze az olvasását, és lássa ki belőle azt, amit gondol:-) De semmiképp sem azt, hogy konkrét személyekkel bajom lenne, és konkrét személyek ellen indítottam volna ezzel támadást.
tigrinch
19 | tigrinch 2008.11.27. 16:12
Iszonyatosan jó lett ez a posztod, ugyanolyan humoros és ironikus, mint az eddigi hasonló bejegyzéseid! A legtöbb részen, de főleg davidén hangosan nevettem :D. Germi, szerintem neked pár év múlva könyvet kellene írnod, de legalábbis humoros pár oldalas esszéket könyben kiadva!

Szerintem az egy nagy erény, amikor az ember a saját árnyoldalain is tud nevetni, mert amikor ez nincs meg az illetőben, az az egyik legnagyobb bizonyíték arra, hogy egy önmagán túllépni nem képes besavanyodott gyászhuszárról van szó! :S

Senkivel ne foglalkozz, aki ezt az írásodat lehúzza, ugyanis objektíven is nagyon jó lett, te pedig egy döbbenetesen kreatív srác vagy! Gratulálok! :-)
20 | ShuleyvA 2008.11.27. 18:46
Respect. De nem egyszer mondtam már :-]
Germinator
21 | Germinator 2008.11.27. 19:12
Köszönöm nektek is;-) Jól esnek ezek az írások:-D
LordMatteo
22 | LordMatteo 2008.11.27. 19:54
Germi rlz^^

Bár nekem nincs naplóm :-( :-D

ja és folytasd a Hollók városát, ha nem akarsz rosszat magadnak (|:-{
23 | ShuleyvA 2008.11.27. 19:58
Mondjuk jah >:-/ :-)
Barthezz
24 | Barthezz 2008.11.27. 20:05
Germi: Sztem ezen nem kellett volna senkinek sem (így padának sem) megsértődnie, hiszen nem csak ő szerepelt egyedül, hanem minden mostani gyakori vita-szereplőnek elég rendesen felállítottad azt a bizonyos görbe tükröt, így igazságosan kapott mindenki :-)

Amúgy hihetetlen jól csinálod, hogy egy db vitába nem keveredsz sohase bele, mégis teljesen képben vagy az itt folyó történésekkel ;-)
LordMatteo
25 | LordMatteo 2008.11.27. 20:19
Szbszig nem vitaszereplő sztem :-) Mármint ő is kerüli ált. a vitákba való belekeveredést...
26 | Chavez 2008.12.08. 21:29
Forradalom a pcdome oldalán!
Germinátor! Gratulálok! Az eddigi legjobb blog, amit valaha olvastam interneten!
Végre valaki szembe mert szállni a nagyképű fórumozók és a Vezetőség ellen :D Bár azt hozzáternném, hogy a vezetőséget (tisztelet a kivételnek) maga a régi provokáló fórumozók rontották meg.
ismerem a helyzetet, sőt, pár emberkét szépen "kikosarztál" kultúráltan. Pl. 2007 nyarától 2008 nyaráig e téma miatt nem látogattam a pcdome-ot fórumozás szinten! Helyette berigeztem egy máig ímádott honlapra, az sg-re.
Már minden baj volt, amit írtam ide, a pcdome-ba, s ki akarták hozni belőlem a rosszat pár veterán társulás tagjai, s csatlósai :D
mert bizony a pcdome oldalán Két rend van , plusz a moderátori kar.
Nov. 30-án visszatértem! Ugyan most is összetűzésbe kerültem "heti egy blog szituáció kell hogy legyen" (nem tűník az kukába) végett, de szerencsére már "letisztultunk":)
mégegyszer gratula! jól ismered a pcdome fórumát!
Germinator
27 | Germinator 2008.12.09. 15:39
Kösz, bár az túlzás, hogy ez szembeszállás a részemről:-D De kösz a véleményt!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.