25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

A Mikulás levele a PC Dome fórumozóihoz

Germinator | 2008.12.24. 14:15 | kategória: Humor

Kedves fórumozók!

Tudom, nálatok Magyarországon december 6-án jövök, de sajnos még mindig Amerika a világhatalom, így az számít, amit ők akarnak. És hát náluk 24-én jövök, szóval nálatok is. Igen, igen, ismerem azt a hülye viccet, miszerint ha valóban léteznék, 10 másodperc alatt elégnék, de higgyétek el, pont azért találta ki valami poénos gyerek, hogy megvédje a körülöttem kialakult mítoszt. Így most mindenki azt hiszi, hogy tényleg nem létezem, pedig de! És hogy mi a megoldásom az elégés ellen? Nos, az elmúlt évtizedekben valóban elég meleg volt minden egyes utazásomnál, és nagyon közel voltam ahhoz, hogy molekuláimra szakadva semmisüljek meg, de kb. a 2000-es évek eleje óta Dino készíti és szponzorálja a szánomat irányító szoftvert, így teljesen ki van küszöbölve ez a probléma;-)

És most, hogy eljöttem hozzátok – igaz, csak virtuálisan -, szeretném átadni mindannyiótoknak a karácsonyi ajándékot! Kezdjük hát el – kérem, hogy aki a nevét hallja, lépjen közelebb, hogy átadhassam neki a kis csomagot!

Razor03 – Igen, te egy nagyon jó gyerek voltál egész évben. Végig segítőkészen fordultál társaidhoz, és nagyban hozzájárultál számos tudatlan idió újonc felvilágosításához, úgyhogy kapsz tőlem egy új videokártyát a gépedbe, a legjobbat, ami jelenleg létezik, illetve te kapod meg „Az év legjobb fórumozója” díjat!

Barthezz – Ez már nem olyan egyszerű eset! Az év nagy részében nagyon jó gyerek voltál, rendesen jártál bulizni és öntötted magadba a jó italokat, mint minden más ember, azonban az utóbbi 1-2 hónapban csináltál csúnya dolgokat is! Folyton veszekedtél társaiddal, néha még káromkodtál is, és a moderátorok néha igencsak megharagudtak rád. Mivel nem akarom, hogy rossz gyereknek skatulyázzanak be a többiek, így megkapod tőlem Deadmau5 új nagylemezét, viszont virgácsot is adok, hogy a jövőben leszokj a rossz dolgaidról. Ez a virgács esetünkben 3 nap banolást jelent, további kellemes ünnepeket!

McCl@ne – McCl@ne, McCl@ne, furcsa gyerek vagy te! Igencsak sokat kellett gondolkodnom, hogy mitévő legyek veled. Na, elmondom, mi lesz! Mivel kicsit sokat káromkodsz, illetve elég sokszor támadólag fordulsz az újonc fórumozókhoz, kapsz tőlem 7 nap bannal felérő virgácsot. Így megfelel? Áldott karácsonyt! (Nyugi, Mc, ez csak a rizsa. Valójában teljesen megértem, amikor kiakadsz arra a sok szarházira, akik a filmes- meg játéktopicokban fröcsögik a hülyeségeiket. Édes Jézus, bele sem merek gondolni, hogy te hogyan bírod ki azt a sok degeneráltat. Csodálkozom, hogy nem tiltottak még ki véglegesen, mint padavant – ha a helyedben lennék, nekem már biztos felrobbant volna az agyam, hogy ennyi hülye vesz körül! Hogy kifejezzem mély tiszteletemet türelmes lelked iránt, küldök neked egy titkos postafiók címére egy üveg likőrt. Remélem, összefutunk egyszer élőben is;-))

david139 – Nos, david, hasonló a helyzet veled, mint Barthezzel. Az év első felében szinte fel sem tűntél, annyira jó gyerek voltál, de amit azóta csinálsz… folyamatosan paráználkodsz és vitákba keveredsz, pedig jól tudod, hogy a paráználkodást a Biblia is tiltja! Oké, oké, igazából nagyokat röhögtem azon a kiönthető műpéniszen, de mégiscsak Karácsony van, és a Nagy Öreg nem szereti, ha az ő kis Bibliájában leírtakat megszegjük, szóval… kénytelen leszek virgácsot adni neked. 11 nap ban. (de azért a linkeket azokról a képekről majd elküldöd, ugye?)

LordMathaus – Na, így javul meg egy igazi jó gyerek! Az év első felében folyamatos floodolások és felesleges témához-szólások jellemeztek, azóta azonban teljesen megtisztult a lelked! Hogy megjutalmazzam jellemfejlődésed, kapsz tőlem egy Juve-mezt!

Pyrogate – Lényegében nincs veled semmi gond, kicsi Pyrogate, jó kisfiú voltál egész évben. Egy dolog zavar csak, hogy újabban nem iszol semmi piát, csak azt a hánytató alkoholmentes sört, fúj… így biztos, hogy nem hívlak meg a szilveszteri bulimra, pedig azon még a kis Jézus is jelen lesz! Hogy mégiscsak örülj, adok neked karácsonyra egy plüss focilabdát az IKEÁ-ból! Ja, és ha egy igazi labdát is szeretnél, ahhoz annyit kell tenned, hogy jövőre többször is ellátogass Újpestre, csak úgy heccből! Senkinek sem jó, ha gyűlölet él a szívedben, nemde?;-)

tigrinch – Á, a jó öreg Mikulás nagy kedvence!:-) Rég nem találkoztam ilyen vonzó big kedves személyiséggel, mint te! Igencsak felkeltetted a kivénhedt Mikulás még kivénhedtebb „lompos szánját a két rénszarvassal” kíváncsiságom, hogy vajon a való életben is olyan rendes töltött gal kislány vagy-e, mint a fórumon! Ha igen, akkor mindenképp megérdemled az irántad érzett túlfűtött és elfojtott szexuá, hogy kapj tőlem egy plüss kiskutyát! Ugye, milyen édes? Persze én tudok ennél szőrösebbet is mutatni neke

szbszig – Sokáig gondolkodtam, hogy mit hozzak neked, hisz lényegében semmi rosszat nem lehet elmondani rólad, így egyértelműen jó ajándékot érdemelsz. Az az igazság, hogy tegnap volt egy kikészítő bulim az eszkimókkal ott fenn, Északon; ilyenkor december vége felé mindig megtartjuk a „Karácsony-köszöntő partit”, ami abból áll, hogy tökig zabáljuk magunkat hallal és jég-pálinkát vedelünk hajnalig, szóval nemcsak, hogy rettenetesen fáj a fejem, de még az ajándékodon sem tudtam gondolkodni. Szerencsére Télanyu, a kedves nejem ma reggel még indulás előtt a kezembe nyomott egy levelet, melyet a Sony küldött nekem, felolvasom:

Kedves Mikulás!

Mivel Sony XG7500-as típusú sugármeghajtású szánját a szerződésünkben leírtakkal ellentétben egy közép-európai cégtől, a Dino & Co.-tól szerzett szoftver irányítja, kénytelenek vagyunk felbontani megegyezésünket, és ez magával vonja a Japán Köztársaság területéről történő teljes kitiltását is! Ebben az évben, kérem, mellőzze az országunkba látogatást!

Sony Corporation


Nos, mivel voltam akkora slejm ember, hogy elfelejtettem ajándékot nézni neked, úgy döntöttem, hogy erre a levélre hivatkozom! Szóval kedves Japán-szerető barátom, sajnos neked a nemzetközi politikai helyzetre való tekintettel nem hozhattam ajándékot, mivel nem léphetek kapcsolatba a Japán Állammal semmilyen formában. Bocsi! Azért boldog karácsonyt!

Silent – Helyzet ugyanez, lásd fenn. (igazából neked vettem ajándékot, ami egy üveg Guinness volt, de tegnap az eszkimókkal azt is leöntöttük)

Sturmgewehr és KisCsirkee – Egy kalap alá vettelek titeket, ugyanis nagyon sok közös van bennetek abból a szempontból is, hogy hogyan viselkedtetek egész évben! Meg kell, hogy mondjam, hogy titeket különösen szeretlek, mivel egyik kedvenc korszakom a történelemben nekem is a második világháború! Bevallom, ennek köze van ahhoz is, hogy abban az időben nem nagyon kellett kijárnom a jégviskómból, ugyanis nem nagyon tartottak karácsonyt a parázsló hangulatra való tekintettel kábé sehol. Ennek persze nagyon örültem, így ugyanis gyakorlatilag 6 éven keresztül csak partiztunk a kis északi barátaimmal. Szóval örömmel látom, hogy mások is szeretik ezt a korszakot, és mi mással is lephetném meg az ilyen, számomra kedves kisfiúkat, mint 1-1 valódi MP40-essel! Használjátok egészséggel, és tüzeljetek csakis zsi… öhm… zsiványokra! Hehe.

cygary – Kedves cygary, te nagyon rossz gyerek voltál egész évben! Hát hogy merészeled a kedvenc kisfiúmat, Germinatort betámadni azzal a sok blogbejegyzéssel? Ha így folytatod, nemcsak a fórumról banollak, de elhozlak a házamhoz és élve betemetlek a jégmező alá! 60 nap bant kapsz!

Dino – Ó, kedves üzlettársam, remélem még áll a január 3-ai tárgyalásunk! Jézus is jönne, azt mondta, kíváncsi arra a modellező szoftverre, amit árulsz a shopban! Kéne a munkájához, tudod, folyton fúr-farag, aztán állandóan sámlikat meg kisasztalokat csinál, és örülne, ha előre meg tudná tervezni őket. Nem szeretne folyton keresztbe tett kézzel ülni a kifaragnivaló fölött…

És végül

Germinator – Germinator, te annyira, de annyira jó gyerek voltál egész évben, hogy erre már nem is lehet mit mondani! Mivel mindegyik fórumozó közül te vagy a kedvencem, megvettem neked a Lost 2. és 3. évadját, a 24 6. évadját, a teljes Monty Python-, Fekete Vipera- és Waczak Szálló-gyűjteményt, a Batman Antológiát, egy Blu-ray lejátszót és egy új Samsung TV-t (eredetileg Sony-t akartam, de mint tudjuk…)! Ezen kívül megajándékozlak a legjobb blog címével is, azt hiszem, megérdemled! (hozzáteszem, sajna ezt is Razor fogja nyerni, csak hogy tudd előre, de én ettől még lélekben neked ajándékozom, jó?;-))

A fórum összes tagjának és az oldal teljes szerkesztőségének Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kívánok! Ha már elcaklattam erre az Isten háta mögötti helyre, ide Magyarországra…

Az ég áldjon titeket, jövőre találkozunk!

(Hé, hol a szánom?! Hol vannak a szarvasok?? Bakker, megfújták őket a cigá magyarok?!?)

Utolsó módosítás: 2008.12.25. 13:15

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2008.12.24. 14:27
:DDDDDDD

Kimaradtam. :'(
2 | elmariachi 2008.12.24. 14:33
jájj....:D ez csípett!:D
cygary
3 | cygary 2008.12.24. 14:35
LOL! Mikulásbácsi nagyon gonosz, és a 60 nap bann ellenére is beelőzlek majdan :D
4 | sHarris 2008.12.24. 14:39
A tigrinches meg davidos kurva nagy!!! :D

Én meg nem kapok semmit? :'(( :D
5 | Dile 2008.12.24. 14:42
Nemrossz! :D
Főleg tigrinch fog nagyon örülni! :D

Én gitáárt akaroook :((
Barthezz
6 | Barthezz 2008.12.24. 14:43
Kiestem a székből xD Főleg a tigrinches ütött nagyon, valld be, hogy te intézted el Dinonál az áthúzott szöveg tag bevezetését is >:]

És külön köszönet, hogy majd' minden blogbejegyzésedben meg vagyok említve :-D
7 | ShuleyvA 2008.12.24. 14:45
"Ez a virgács esetünkben 3 nap banolást jelent, további kellemes ünnepeket!"
De szar XD Hát igen, további kellemes ünnepeket :'D
Az Újpestes ellentétet azt hiszem vágom Xo Tigrinchen meg szakadtam :-)
Nagyon jó bejegyzés lett, bár ezzel a "magamjvárahajtomavizet" befejezéssel nem értek egyet! :D ;D
Áh, kibukás amit most csináltál XD
8 | vortób 2008.12.24. 14:46
Mocsok gedvás mikulás cseszet írni nekem. Kifogom nyirni a tetű szemetet.
9 | ShuleyvA 2008.12.24. 14:47
Dile, 18ért már kapsz egy akusztikust oszt jó az X-) Főleg kezdésnek :D
10 | Gerry 2008.12.24. 14:48
Remek írás, igaz se nekem, sem pedig Retee-nek nem hozott semmit a télapó; de bizonyára fáradt volt, úgyhogy segítség gyanánt meglepjük 1 hét pihenővel :P
11 | Dile 2008.12.24. 14:50
ShuleyvA: Olyan már vaaan :D Most inkább a használt japán Les Paul másolatokat nézegetem :D
neumark
12 | neumark 2008.12.24. 14:50
Ez nagyon cool volt! Eredeti és poénos. Voltak részek ahol szétröhögtem magam. XD Szép munka és Boldog Karácsonyt!
13 | ShuleyvA 2008.12.24. 14:53
Gerry: de tüske volt az a bizonyos rejtett poén :D

Dile: most néztem meg melyikekre gondolsz... ühhm... hát nem kevésbé szépek!
Germinator
14 | Germinator 2008.12.24. 14:59
Köszi a kommenteket:-D

Gerry: akkor most 1 hétig nem leszek a Dome-on?:-X:-D
15 | ShuleyvA 2008.12.24. 15:05
"Kedves Mikulás! Én a legjobban egy A hollók városa című elbeszélő eposz dramaturgiai gyűjtői kiadású eposzt szeretnék kérni a fa alá!
Köszönöm! :$"
Germinator
16 | Germinator 2008.12.24. 15:06
Hopsz...:-D
david139
17 | david139 2008.12.24. 15:08
kösz, hogy megemlítettél:)

"Az év első felében szinte fel sem tűntél" - ja, wowoztam :D

"oké, igazából nagyokat röhögtem azon a kiönthető műpéniszen"
jól van, akkor megnyugodtam:D

na majd 11 nap múlva re:P
KisCsirkee
18 | KisCsirkee 2008.12.24. 15:23
MP40! Köszönöm mikulás! :D:D:D

A sóher hozhatott volna MP44-et... :P Ha már Sturmgewehr :D:D
Germinator
19 | Germinator 2008.12.24. 15:26
Hogy mondhatsz ilyet a Mikulásra?:-D
Sturmgewehr
20 | Sturmgewehr 2008.12.24. 15:27
Most sem csalódtunk benned. x) Hatalmas lett ezt is. :-D
LordMatteo
21 | LordMatteo 2008.12.24. 16:05
Barthezz: Az áthúzott, aláhúzott betűt asszem Lackó tárgyalta meg Dinoval.

Köszi a mezt Germi, sajna nem kapom meg úgyse. :-(
davkar9
22 | davkar9 2008.12.24. 16:13
Én már megint kimaradtam. Fasz se fog így tőled idézni többet... Talán épp itt az ideje, hogy kipróbáljam a ban gombot amit Dinotol kaptam karácsonyra.


(:D)
Barthezz
23 | Barthezz 2008.12.24. 16:57
LM: Gondolod, hogy nem tudom én ezt jól? :-D 'Pojénka' akart csak lenni :-P
Razor03
24 | Razor03 2008.12.24. 17:16
Annyira jó, annyira eredeti, annyira ötletes... annyira Germinátor :D!

Kellemes Ünnepeket, Boldog Karácsonyt :)!

ps. a tigrinches mindent visz :D
Martin 19
25 | Martin 19 2008.12.24. 17:21
háhá nagyon jó :D tetszik, egyetlen egy orbitális baja van... hogy kimaradtam =(
26 | rocsikzoli 2008.12.24. 23:50
Hát ez eszméletlen jó lett, szétröhögtem a fejem! :)
Germinator
27 | Germinator 2008.12.25. 09:24
Kösz mindenkinek a véleményeket:-)
tigrinch
28 | tigrinch 2008.12.25. 12:09
Hát, ez hatalmas volt Germi, könnyesre röhögtem magamat ezen a bejegyzéseden (is)! :D

Ahá, szóval a Mikulás ilyen perverz sutyiban?! Ráadásul az ki sem derült, hogy valójában akkor most mit is kaptam ajándékba? Egy nagy szőrős Mikulás ....-t? :D :P

Bár nem én írtam, azért nagyon örülök annak, hogy valóban az egyik legjobb szösszenet nekem szólt :). Szerintem egyébként ez megint egy nagyon egyedi humorú bejegyzés lett. Ígérd meg, hogy kapok majd repijegyet, ha fellépsz valahol a jövőben, vagy dedikált példányt, ha könyvet adsz ki! :)
Germinator
29 | Germinator 2008.12.25. 13:18
Óh, nagyon megtisztelő szavak, köszönöm:-D Ígérem, félreteszek jegyből is, könyvől is:-D
30 | Pyrogate 2008.12.25. 21:22
heccből ujpestre?:D verekedni?:D

telitalálat az írás
31 | kopé 2008.12.26. 11:52
Marhajó lett, de elégedj meg ennyivel, nem idézek, nem mondom melyik lett a legjobb, mert megint kimaradtam. X-(
tigrinch
32 | tigrinch 2008.12.26. 12:25
Ja igen, figyelmetlen voltam. Szóval Germi, mikor is kapom meg az ajándék plüsskutyámat? A másik szőröstől inkább eltekintek :D. Viszont a plüsskutya pihe-puha legyen ám! :)
Germinator
33 | Germinator 2008.12.26. 12:30
Nem tudom, ha eddig nem kaptad meg, akkor lehet, hogy továbbra sem fogod:-S Elvégre 24-én meg kellett volna, hogy érkezzen. De ne rajtam kérd számon, hanem a Mikuláson. Lehet, hogy ő úgy gondolta, hogy nem a kutyát adja oda, hanem azt a másik dolgot:-D
tigrinch
34 | tigrinch 2008.12.26. 12:45
Csak gondoltam, neked írta meg, hogy ki mit kap, talán letétbe helyezte nálad a cuccokat :P. Nem voltam itthon, valószínűleg azért nem került még hozzám - mondjuk a másik szőrösre sem emlékszem, szóval azt sem hagyta a fa alatt :D.
McCl@ne
35 | McCl@ne 2008.12.26. 12:47
:D
Tojáslikőrt, de mérték nélkül! ;)
És respect, megint ütött, jó nagyot!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.