Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Germinator blogja

Az utolsó 2008-as blogbejegyzés: Évértékelés

Germinator | 2008.12.31. 16:19 | kategória: blog | 4 hozzászólás

Hát, igen, elérkeztünk az év végéhez, 2008. december 31.-éhez. Holnap ilyenkor már 2009 lesz, és egy új év kezdődik nemcsak az emberiség, de a blogom számára is. Igaz, ez azonnali változásokat nem fog hozni, de mindenképp szeretném ezzel a rövid üzenettel lezárni a 2008-as évet. Ugyanis úgy érzem, a 2008-as év nagyon is sikeres volt számomra, legalábbis ami ezt az internetes felületet illeti, és már-már büszke vagyok arra, amit itt összehoztam. Ez nem önfuttatás akar lenni, de azért néha megengedheti magának az ember, hogy örüljön a saját munkájának, nem?:-D Hát én igenis örülök annak, amit a 2008-as év hozott a blogom számára. Még anno, amikor Dino bevezette a blog-funkciót a honlapon (asszem ez nem sokkal az új fórummotor megszületése után történt), nagyon sokan, így én is a videóblog lehetőségéhez nyúltam. Persze már szerencsére akkor is voltak olyan emberek, akik egy igényesebb korszakot hírdettek (McCl@ne, Dealer, padavan, csakhogy egy-kettőt említsek), de a legtöbben videókat linkelgettek és ahhoz bigyesztettek oda egy-két sort. Mint mondtam, én is így tettem egy jó ideig, majd látván „blogom” érdektelenségbe fordulását, úgy döntöttem, beszüntetem az egészet. Töröltem hát a bejegyzéseket, és úgy döntöttem, végleg véget vetek eme foglalatoskodásomnak. Nem sokkal azonban ez után, decemberben, újra elővettem a blogot, és egy-egy filmkritikával útjára indítottam azt, amit most ezen a napon, kábé 1 évvel indulásom után ismét lezárok – igaz, most csak lélekben, így ünnepélyes keretek között.

Azóta a blogomban megszületett egy csomagnyi Batman-kritika, gyorsétterem-értékelők, egy (még) be nem fejezett kisregény, számos értékelés a magyar zenei életről, egy hétnyi Menza-kritika, hasznos tippek és tanácsok a mindennapokra, és még sok más, a fórumélettel foglalkozó dolog. Úgy vettem észre, a közönség, azaz Ti, szeretitek ezeket az írásokat… legalábbis többségüket:-D Örülök a sikernek, ki ne örülne, bár ugye, ahogy ezt már Ben bácsi is megmondta: „A nagy erő nagyobb felelősséggel jár”, tehát most már felelősséggel tartozom az olvasóim felé, és semmiképp sem tehetem meg, hogy egyszer csak – hopp, befejezzek mindent. Így aztán megígérem, hogy a 2009-es évben hasonló hévvel folytatom a bejegyzések írását, remélem, futja mindez az erőmből és kreativitásomból. Már ha van olyanom… remélem van:-D És remélem marad belőle a következő évre is.

Köszönöm hát a sok olvasónak, hogy támogatott eddig véleményeivel, melyekből szerencsére voltak jók is és rosszak is. Boldog Új Évet, jó szórakozást ma estére, és találkozunk jövőre!

Hozzászólások

cygary
1 | cygary 2008.12.31. 16:24
„A nagy erő nagyobb felelősséggel jár” Kis szerény. Amúgy persze gratulálok, és folytasd! Maradjon csak igényes blogocska :D
2 | Pyrogate 2008.12.31. 17:04
csak így tovább:)
Barthezz
3 | Barthezz 2009.01.01. 06:53
Példaértékű a blogod, szóval nagy gratula hozzá, amit 2008-ban véghez vittél benne és hogy ennyi jó bejegyzéssel megajándékoztál minket. :-) Csak így tovább az idei esztendőben is! ^^
4 | kukacképű 2009.02.22. 17:21
Csak így tovább.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.