Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Germinator blogja

Önkifejező ember

Germinator | 2010.01.06. 22:46 | kategória: Noname | 0 hozzászólás

Nos, minden ember ki akarja magát fejezni valahogy. Sokáig gondolkodtam azon, hogy én hogyan, nyílván ez mindenkiben lassan alakul ki, nem elsőre. Mostanra kialakult: elindítottam a blogot, amit már régóta megakartam csinálni: az It's... Blogot, ahol kedvenc témámban szeretnék mozogni egy jó ideig: az angol humorban. Persze nem csak erről fog szólni a blog, kiterjesztem majd az érdeklődési kört, de eleinte mindenképp ez lesz a középpontban. Mindenképp szerettem volna felhívni figyelmeteket erre, hogy amiben érdekel a téma, vagy érdekelnek bárkit az én írásaim (:-D), az nyugodtan böngéssze az It's... Blogot, ahol mostantól - remélhetőleg - rendszeresen fognak megjeleni angol sorozatkritikák, meg ilyesmik.

Azért most írok erről, mert most került ki az első bejegyzés az The Office című zseniális sorozatról, úgyhogy nyugodtan olvassátok!

Germinator voltam... I'll be back;-)

Ja, és valószínűleg a Magyar humor halála írássorozat az It's-en fog folytatódni, ugyanis szerves részét fogja képezni a téma a blognak.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.