Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Germinator blogja

Újra jelentkezem! (Who cares?)

Germinator | 2008.03.16. 15:21 | kategória: Lost | 2 hozzászólás

Üdvözlök mindenkit a blogomnál! Igen, a nagy szünet utáni újrajelentkezés nem jelenthet mást, minthogy egy új, állandó rovattal fogok jelentkezni, hogy ne süllyedjek csak úgy el – mert most ez történik, beismerem.

Nyílván nem fog mindenki örülni ennek a lépésemnek, hisz ez rétegrovat lesz – mint ahogy a blogom is rétegblognak tűnik, úgy értem, a Batmanen kívül eddig nem sok mindenről írtam. Hát, most is ez fog történni, csak most más felé nyitok, és ez a más nem más lesz (uh…), mint a Lost. Most nyílván sokan cöccintettek egyet, vagy akár gyorsan el is kattintottak innen, lévén „Ez kit érdekel, szar sorozat, nem szeretem”, vagy „Mindenki erről ír, most már ő is? Fel nem foghatom”. Viszont vannak a fórumon, akik szeretik ezt a sorozatot, én is közéjük tartozom, és most feléjük nyitok.

Terveim szerint ez az új rovat nem lesz túlbonyolítva – egy egyszerű rész-elemzés lesz minden leadott epizód után. Mivel már a hetedik részt is láthattuk, hasonló részletességgel, mint az új részeket tervezem, végigveszem az eddig leadott epizódokat, lehetőleg minél hamarabb, még a nyolcadik rész kijötte előtt. A negyedik évad első hét részét még a héten (a következő héten…) kézhez kapjátok (reményeim szerint:-D), hogy együtt tudjak haladni ezzel az igencsak érdekfeszítő szezonnal!

Egyszóval: jó szórakozást a Lost 4. évadához, én meg megpróbálok minden részt végigvenni minden elképzelhető elmélettel, amit ti vagy az internet szolgáltattok nekem;-)

Az első bejegyzésig maradjatok blogközelben.

Utolsó módosítás: 2008.03.16. 20:08

Hozzászólások

LiT
1 | LiT 2008.03.16. 17:22
Na ez jól hangzik. Várom a bejegyzéseket:D
Barthezz
2 | Barthezz 2008.03.16. 17:30
Szerintem is jó kis ötlet, egy állandó olvasód már tutira van ^^

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.