Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Gobiakos blogja

"Fekáliával támadtak"

Gobiakos | 2008.09.30. 11:49 | kategória: Elmélkedések | 20 hozzászólás

A minap mikor kezem közé vettem a Vas Népe napilap aktuális számát az utolsó oldalon egy "érdekes" cím szúrt szemet nekem: "Fekáliával támadtak".
A cikk szerint Budapesten fekete csuklyát viselő ismeretlenek a Sirály nevű zsidó kultúrális kocsmából kifelé tartó vendégeket egy vödör fekáliával leöntötték.
Gratulálok! Magyarországon szintet lépett a szabad vélemény-nyilvánítás: "Nem vagy szimpi, nyakon öntelek szarral!"
Hát ez csúcs! Ezek szerint én le vagyok maradva, mert ha valakivel nem egyezik az álláspontom valamiben, én először megpróbálom meggyőzni az igazamról vagy kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után szimplán "lehülyézem", legrosszabb esetben pedig átülök egy másik asztaltársasághoz. De hogy valakit nyakon borítsak egy vödör szarral?! Hátezmegmiez??
Emberek, mi van velünk? Miért nem tudunk emberi módon megnyilvánulni? Őszintén mondom, nem értem.
Valaki ezt célravezetőnek találja, valaki egyetért vele, valaki csak jót derül ezen az egészen. Én személy szerint felháborítónak és szánalmasnak tartom.
A cikket a következő mondattal zárták: "Az ismeretlenek ellen garázdaság miatt indult eljárás." Én a garázdaság szó mellé még odatenném az emberi ostobaságot is... :S

Hozzászólások

1 | Lacko 2008.09.30. 11:57
Ez így van. Szomorú.
Csak a pontosság kedvéért: ezt az újfajta véleménynyilvánítást egy "nácivadász" nevű baloldali-liberális mozgalom indította útjára hazánkban. Nagyon szomorú történet ez.

Meg persze az is kb ilyen undorító, ha egy nemzet kultúrájából gúny űzünk. Ha például a Függetlenségi nyilatkozatba fújjuk az orrunkat, a Talmuddal töröljük a seggünket és az Ember tragédiájából pornó verziót adunk elő. Ezek mind-mind gusztustalan dolgok...
2 | csuvi 2008.09.30. 13:34
legalább rendesen tájékozódnál, mielőtt egy ilyet leírsz.. eredetileg toepler zoltán-t akarták leönteni, aki azzal nyert több százezer forintos különdíjat filmjéért, hogy benne vízbe fojt egy kiscicát. mellesleg zsidó, ha már ennyire fontosnak tartották ezt a szót belefűzni a fenti cikkbe.
idő előtt elment, helyette a gecy című darab rendezője kapta nyakába a matériát, de nem kevésbé szolgált rá. ha esetleg nem tudnád, a gecy Madách: Az ember tragédiájának meggyalázása, gusztustalan pornófeldolgozása.

én személy szerint ezeket a beteg férgeket nem csak szarral önteném le..

video
3 | Pyrogate 2008.09.30. 13:36
én meg nem is hiszem el az egészet
tipikusan olyan sztori, amit az ujságírók szoktak kitalálni. Főleg, hogy a rádióban hallottam, ott még szó sem volt zsidó kocsmáról, a csuklya helyett lakosok voltak, akiket idegesített a zajongás, ezért nyakonöntötték a kijövőket. Ez valahogy reális, nem?
persze legyen benne minimum a zsidó, a nácikra utaló jel, és máris szép kerek felháborító történet. A szar pedig - csak hab a tortán (ez lehet igaz is, mivel a valszeg sárral öntötték le. Megjegyzem egyszer engem is majdnem eltaláltak, mikor a Ferenc körúton egy éjszakai megállóban néhányan ordítottak, meg énekeltek, mire válaszként egy jó adag víz repült le, majd később magát a virágot is ledobták. Nah ja, sajnos a sztori elmaradt - talán ha eltalálják valamelyiket, akkor elővarázsolják, hogy cigány v. zsidó v. náci és máris meg lehetett volna írni)
4 | Pyrogate 2008.09.30. 13:38
#2 akkor ezek szerint a rádió sem közölt minden adatot, de közel hasonlót írtunk le: undorító a ferdítés
(és sajnos szokásos)
5 | somesz83 2008.09.30. 13:44
A 2 - es kommentben felsoroltakat nem szarral önteném le, az a legkvesebb. Minimum nemzetgyalázás miatt halálra ítélném. Más választás nincs, ugyan egy kalodának jobban örülnék, de sajnos a jónép nem dobálná halálra, mert legtöbbje kb annyira tájékozott, mint eme blogbejegyzés írója. :S
6 | csuvi 2008.09.30. 13:56
van felvétel az akcióról: videó

véres tampon szopogatása - a kurva anyjukat bazeg..
7 | padavan 2008.09.30. 14:14
Mápedig ezek a férgek valóban úgymond alterosra vették a figurát és maximális ötlettelenség-tehetség okán gondolták úgy, hogy lepornózzák az egyik legnagyobb magyar művet.

Elég egyébként ránézni az "alkotókra", degenerált aberrált szarok, akiknek kevés a szarral leöntés - de mindenképp respektálandó cselekmény -, sokkal inkább a szarba fojtás lenne a kívánatos.
Gobiakos
8 | Gobiakos 2008.09.30. 15:32
Való igaz, hogy ennyire nem jártam utána a dolognak, de ne legyünk már ősemberek, akik a hajuknál fogva vonszolják be válaszott asszonykájukat a barlangba... Írjanak petíciót ellenük vagy tudomisén, de ne így nyilvánítsanak véleményt ezekről az emberekről... Nem őket védem, félreértés ne essék! Tényleg szörnyű, hogy ilyen emberek is nyíltan, minden következmény nélkül tehetik közszemlére a "műveiket", de NE ÍGY toroljunk meg... Szerintem.
Gobiakos
9 | Gobiakos 2008.09.30. 15:54
A "ne legyünk már ősemberek" rész természetesen azokra az emberekre vonatkozik, akik azt tették, amit; és nem a hozzászólókra. Bocs a helytelen fogalmazásért.
10 | csuvi 2008.09.30. 16:12
ilyenek ellen nincs más megoldás, csak a radikális fellépés. mint ismeretes toeplert felmentették, még csak egy forint büntetést sem kapott a macska megöléséért, most meg egy keresztény értékeken alapuló művet figuráztak ki. előtte volt fuck the xmass party, magyarán a sérthetetlenség tudatában röhögnek a pofánkba. még pár ilyen, és talán elgondolkodnak..
én sem örülök ennek a megoldásnak elhiheted, de nincs semmilyen törvényes megoldás, amellyel elejét lehetne az ilyeneknek venni. a petíció meg remélem csak vicc volt..
Sturmgewehr
11 | Sturmgewehr 2008.09.30. 16:58
Mire a felháborodás? Szar embernek szart a nyakába! Teljesen korrekt.
Gobiakos
12 | Gobiakos 2008.09.30. 17:00
Akkor viszont tévedtem: a "ne legyünk már ősemberek" rád is vonatkozik Sturmgewehr. :S
Sturmgewehr
13 | Sturmgewehr 2008.09.30. 17:17
ok ;-)
14 | somesz83 2008.09.30. 17:21
Nem tudom mi bajod, az általunk korábban felsorolt alternatívák, mind vállalhatóak! :D

Ezek a gecik szabadon gyalázhatnak vallást, nemzetet, bármit... mi meg kussoljunk, meg húzzuk be fülünk - farkunk, mert ha annyit mondunk zsidó, cigány, buzi, hazaáruló már jön az ombudsman stb... Írjunk petíciót, mi? Ne röhögtess légyszi! Csak radikális lépések pusztítják ki az ilyen férgeket és már rohadtul elég volt a tutyi - mutyizásból.
Sturmgewehr
15 | Sturmgewehr 2008.09.30. 17:29
Na, örülök, hogy végre valaki le merte írni.
Gobiakos
16 | Gobiakos 2008.09.30. 17:40
Ha az tutyi-mutyizás, hogy én nem öntök nyakon embereket ezzel-azzal (szar vagy sár... tök mindegy), akkor én tutyi-mutyi vagyok. Nem értünk egyet ebben,ennyi; de ez nem azt jelenti, hogy nem kéne ezeket az embereket valahogy megbüntetni, csak az én álláspontom szerint nem így.
Egyébként utánajártam a dolgaiknak, bár már belátom, sajnos későn. A bejegyzés megírása előtt kellett volna ezt megtennem, csak az újságcikk elolvasása után felment a pumpa bennem ezzel a mentalitással kapcsolatban, és előbb írtam le a gondolataimat, mint kellett volna. Ennyi.
17 | padavan 2008.09.30. 18:00
Gobiakos a tutyimutyizás az, amikor semmire sem jó petíciókat gyártasz le, amit persze aláírnak ötszázan vagy akár ötezren, de az ilyen gyalázatos aberrált elmebeteg dolgok zavartalanul folytatódnak tovább és röhögnek a markukba, hogy megint felbaszták az általuk turbómagyaroknak nevezett embereket. Ezek erre utaznak, nem mellékesen pedig szétcincálni a nemzeti öntudatot, hogy rohadt szalonképesek legyenek a globalizálandó, elszürkülő, egyenruhába bújtatott világ felé.

Szar embernek szart a nyakába. - Nem hétköznapi értelemben természetesen, mert akkor naponta kéne tíz kiló ürüléket hordanom magamnál és még magamat is nyakon zúdíthatnám néhanapján. De aki abban éli ki magát rendre, hogy baszogatja a többségi társadalmat, mert nem találja a helyét azért, mert mindenféle deviáns, aberrált érzésekkel kell megküzdenie a nyomorult lelkében, és aki rendre hagyományos, akár ezeréves értékeket próbál meg provokatőr módon, öncélúan, mindezek mellett iszonyatosan destruktívan szétzúzni, mert azok neki nem tetszenek, azokat márpedig szépen el kell kapni és el kell venni a kedvüket.

Akár egy vödör szarral, akár egy kiadós nagy veréssel egy sötét utcasarkon. Akár kötéllel, minden attól függ, milyen mértékben romboló szellemiségű a cselekmény.

Nehogy már szaros petíciókat írogassak, amikor a Szent Koronát, az egész magyarságot, vagy a tisztelendő, értékes ünnepeket gyalázzák, vagy a legnagyobb drámáinkat, irodalmi alkotásainkat, bármiféle olyan magyar produktumot vagy hagyományt, egyetemes értéket, melyek révén nemzeti öntudatunk csorbul, emberi mivoltunk sérelmet szenved.

Mit javasolsz? Mert hogy a fennálló jogrendszer szerint ezek a férgek nem büntethetőek. Akkor? Aláírásgyűjtés? Tüntetés, amit szétver az ÁVO? Bojkott? :D Ne röhögtess... Hogyan harcolnál olyan erők ellen, amelyeknek szinte a teljes magyar média és uralkodó politikai "elit" adja a bátorítást, hátszelet?

Ilyenkor jön kérlek a düh, aztán a kényszerűen elfojtott dühből a frusztráció, azt pedig természetesen követi a kitörés. Az erőszakos módszerek. Mert az évek során bebizonyosodott, hogy minden más út zsákutca.

Azt külön érdekesnek tartom, hogy számodra az ellenreakció dobta a pumpát a magasba, nem pedig maga a akció...

A bejegyzésedben megkérdezed, hogy miért nem lehet emberi módon megnyilvánulni. Ezt először kérdezd meg ezektől a nyomoréklelkű aberráltaktól szerintem.

És tudod mit, inkább vagyok ősember, semmint egy végtelenségig, öngyilkos módon toleráns XX. Századi, ultrafejlett birka.
Gobiakos
18 | Gobiakos 2008.09.30. 18:31
A toleráció nálam ugyan domináns, de nem minden esetben és nem a végletekig.
Mint már írtam, saját hibámból fakadóan később néztem utána a dolgoknak, minthogy kellett volna. Ez tény. Hogy 20. századi ultrafejlett birka lennék? Kétlem, sőt cáfolom! (Csak azért veszem magamra azt a bizonyos inget ezzel kapcsolatban, mert ha nem "ősember" vagyok, akkor csakis a második lehetek, ugye?) Na mindegy, ez is.
Számomra az öntörvényű bíráskodás nem egy elfogadott dolog, még akkor sem ha sokak szerint egyedül csak ez lenne célravezető ezekkel az emberekkel kapcsolatban.
Annak is meg van (legalábbis meg kéne legyen) a maga szerve, az állatkínzás/ölésből hasznot húzó, vagy ami rosszabb Magyarországot meggyalázó emberek ellen. De lassan be kell lássam, hogy mikor már ők sem teszenk semmit, na ott lép ki a félhomályból a fényre a NÉP és tesz rendet a magam módszereivel.
Elfogult vagyok a hazámmal kapcsolatban, és (szomorú, de) nem akarom elhinni, hogy ilyenek megtörténhetnek törvényszerű megtorlás nélkül.
19 | Arthur Dent 2008.09.30. 20:46
Shalom!

Nagy igazságot írtál.
20 | Madrac 2008.10.01. 00:14
Egyertelmu hogy nem szabad mindent buntetlenul megtenni, de ez mind2 felre igaz. Mitol jobb vagy rosszabb az aki meggyalaz barmilyen muvet, akar magyar irodalom akar vmely vallas szent konyve annal aki az utcan szarral burodat le masokat mar nem azert... Megverni egy mas kerdes.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.