Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Gobiakos blogja

El nem ismert művészek – sorozat: II. rész

Gobiakos | 2009.11.09. 23:05 | kategória: humor - faktor | 4 hozzászólás

A méltán híres ceremóniamester, Szpájdi után most újabb sztárjelöltek kerülnek górcső alá. Igen, a 2. részben egyszerre többen fogják a világ tudtára adni, hogy mit és hogyan (nem) tudnak.
A karate és egyéb küzdősportok a művészi szintet súrolják, lásd Bruce Lee-t, aki többek között az egy inch-es ütésével vált híressé. A még fel nem fedezett úriemberek, akik a mester nyomdokain lépkedve próbálnak szert tenni némi hírnévre, igen mókásan mutatják be tudásukat. Sztárok? Flepnisek? Ezt mindenki döntse el maga. De most jöjjenek ők, akiket én csak úgy hívok, hogy:

A karate királyai

A most következő 7 férfiú nem szégyelli megmutatni tudását. A harcművészetek nagy tudóinak vallják magukat, néhol még el is hinné az ember, DE…
Itt van mindjárt az első professzionálisan béna harcos-palántánk, aki már a saját beharangozó szövege alatt meg akar fulladni a légszomjtól, és az azt követő bábupüfölés sem sokkal hitelesebb. A tradicionális libafos-zöld póló és a Jackson által híressé vált fekete nadrág - fekete cipő - fehér zokni kombináció nélkülözhetetlen kellékek, ugyebár.
A videóban másodikként feltűnő fiú sem rejti véka alá a képességeit, egy önbizalomtól szétdurranó „I never loose” mondattal nyit, és utána stílusosan a halálba küldi „ellenfeleit”.
A videóban 0:29-nél következik a kedvencem. Az úriember valami Istenadta tehetség! Ő a tipikus „no comment”! :-D
A sort egy kőkemény fehér ninja folytatja, aki nem csak úgy ripsz-ropsz az utcáról jött be villantani, ő tudatosan felkészült a bemutatóra. Fekete ujjatlan póló, hogy a tetkók is látszódjanak, durvára zselézett frizura, és állig van töltve önbizalommal. Chuck Norris ezeket a pörgő rúgásokat talán még arra sem méltatná, hogy a kivitelezőjét szíven szúrja egy szakállszőrrel.
Éééééés (dobpergés) itt van, éééééés megjött, éééééés pofára esett. De ami fontos! Tessék figyelni, hogy a harci szellem még ezután is masszívan dolgozik afro barátunkban, hiszen a jó harcos sosem válik meg fegyverétől, így hősünk is teker még kettőt – hármat a nuncsakuján… (EPIC!)
Az almás fickó is kissé elszámolta magát, illetve ő is több önbizalom-magánórát vett a kelleténél…
Utolsó versenyzőnknek pedig – aki egy dicséretreméltó bukfenccel nyit – feltehetően nem szólt senki, hogy akácdeszka került a bodzaág helyére; nos azért ő kitart és kűzd!

De most lássuk ŐKET (szigorúan csupa nagybetűvel), a karate királyait!

Utolsó módosítás: 2009.11.09. 23:16

Hozzászólások

Star Wars
1 | Star Wars 2009.11.09. 23:50
Én először az Afro Ninját láttam egy külön videóban (a szaltósat), hát leestem a székről, amikor megnéztem. :-D Aztán ezt a videót is pótoltam persze. Klasszikus. :-)
david139
2 | david139 2009.11.11. 17:32
egy vicces videónak leírtad a tartalmát, hát nemtom, mi is látjuk mi történik, nem kell magyarázni.
powerhouse
3 | powerhouse 2009.11.11. 17:41
Ez nem karate.
Steveyboy
4 | Steveyboy 2009.11.13. 20:33
Hát ez nagyon nagy! :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.