Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Gobiakos blogja

Évösszegzés

Gobiakos | 2009.12.17. 16:25 | kategória: ...csakúgy... | 7 hozzászólás

Ismét közeleg az év vége, gőzerővel robogunk 2010 felé. Amellett, hogy egyeseknek (köztük nekem is) most a tanulás az egyik mérvadó tevékenység a vizsgaidőszak végett, ilyenkor azért hajlamos az ember kicsit visszarévedni és elgondolkodni azon, hogy mi is történt vele az adott év folyamán. Nos, én is elkezdtem egy ilyen eszmefuttatást, és miközben törtek elő az emlékek, az is szöget ütött a fejemben, hogy akkor már a blogom is megérdemelne egy ilyet. Szóval most megpróbálom összeszedni magam és egy átfogó képet adni a 2009. évi blogos tevékenységemről.

Először is rögtön vissza kell nyúlnom 2008-ba, ahol is elkezdődött a Gobiakos tanárkodik című sorozatom. Ennek a 6. illetve 7. és egyben záró epizódja már 2009-ben került fel a blogba. Aztán idén belekezdtem 3 új sorozatba is. Ebből kettőnek várhatóan lesz még folytatása 2010-ben, A „Puha Süti” története című viszont kicsit kilóg a sorból, ugyanis az eddigi 7 résszel befejezettnek minősíthető, viszont az új album megjelenésével egy időben új résszel bővül az is (várhatóan 2010 első fele). Másik két – ugyancsak mérsékelt sikerrel szereplő – sorozatom a Fu-turizmus az autóvilágban és az El nem ismert művészek sorozat eddig 2-2 epizóddal képviselteti magát a blogomban.
Ezeken kívül főként különálló írásaim voltak idén. Születtek zenei témájú írások, filmkritikák és elmélkedések a „világ nagy dolgairól”…
Zenei téren 3 poszt került ki: a Suhancos második lemezének ajánlója, egy FEZEN élménybeszámoló és egy ajánló, melynek témáját Dub Fx adta.
Filmes téren folytattam a 2008-ban megkezdett vonalat, és premier filmekről illetve régebbi alkotásokról egyaránt születtek bejegyzéseim. Előbbire példa az első X-men spin-off, a Transformers 2 és a Superman|Batman: Közellenségek, míg utóbbira az Ocean-trilógia.
A kicsivel elgondolkodtatóbb írásaim közé sorolnám idén a Vadiúj fórumozók-at, a Hasi-tasi és barátai-t illetve a legutóbb posztolt Mitől Batman Batman? címűt.

Hál’ Istennek minden bejegyzéshez érkezett komment, ugyan volt amihez több, volt amihez kevesebb, de ez már részletkérdés. Ezt csak azért írtam ide, mert mi, bloggerek nem győzzük tépni a szánkat, hogy kommentből ért a blogger, azaz, ha nincs visszajelzés, akkor nem tudjuk, hogy milyen irányban menjünk tovább. Ez a TI érdeketek is, ha jó írásokat szeretnétek tőlünk olvasni…

Július elején a bűvös 10000-es látogatottsági számot is átlépte a blogom, ezért külön köszönet minden olvasómnak!

2010-ben terveim között szerepel a fentebb már említett sorozataim folytatása illetve egy 2008-as sorozatom újraélesztése is, ami pedig nem más, mint a Gasztro - leckék Gobiakossal. Ezek mellett nyilván lesznek aktuál-témáim, filmkritikáim (ez elég bőséges lesz a 2010-es év tükrében), zenei ajánlók és mindenféle nyalánkság, szóval érdemes lesz olvasni továbbra is! ;-)

Búcsúzóul szeretném megköszönni az egész éves látogatásaitokat, hozzászólásaitokat, segítségeteket, hogy olyanná válhatott a blogom, amilyen most!


Ezúton kívánok előre is minden fórumozó és blogger társamnak Békés, Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt!

Hozzászólások

powerhouse
1 | powerhouse 2009.12.17. 17:38
2010-ben irány a top 10! :)

Amúgy nem rég én is eljátszottam egy gasztro témájú sorozat gondolatával, de nem lesz belőle semmi. :D
2 | ShuleyvA 2009.12.17. 18:25
Hajrá Gobi! Gőzerővel előre!
neumark
3 | neumark 2009.12.17. 19:26
Szép év volt Ákos, gratulálok! Jövőre se add alább, én itt leszek. Aztán a blogon kívüli terveket - amikről meséltél - meg hajtsad amennyire csak tudod. Még ha vannak is buktatók, aki tehetséges és kitartó, annak előbb-utóbb célba kell érnie. Jó utat és sok siket a továbbiakban!
Milán
Barthezz
4 | Barthezz 2009.12.17. 20:09
Hmm, nem is rossz ötlet egy ilyen típusú összegzés, gondolkodom én is egyben, de a tartalma és a formája is kérdéses még. :-) Hajrá hát 2010-ben is!
powerhouse
5 | powerhouse 2009.12.17. 20:32
Akkor már inkább egy évfordulós összegzést... Szerintem én nem csinálok semmilyent se.
Gobiakos
6 | Gobiakos 2009.12.18. 01:35
Köszi srácok, jól esnek ezek a szavak! ;-)
ufodani
7 | ufodani 2009.12.19. 18:06
Jól esnek? Akkor tessék még egy:szó.:)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.