Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Gobiakos blogja

Limp Bizkit - Shotgun

Gobiakos | 2011.05.16. 13:36 | kategória: Zene - bona | 4 hozzászólás

Azért indult el a billentyűzet felett újra a kezem a blogomban, mivel a mai egy ünnepnap! Az ok pedig, hogy kedvenc csapatom, a Limp Bizkit a június 28-án megjelenő Gold Cobra című albumáról kiadta az első kislemezt, ami a Shotgun címre hallgat. Persze nem is a Bizkit-ről beszélnénk, ha ne lenne valami csavar a sztoriban. most pillanatnyilag annyi, hogy a nóta egyelőre klip nélkül árválkodik, tehát a zenetévék még nem fogják játszani, viszont a rádiókból remélem mielőbb viszont fogom hallani a refrént és Wes Borland eszméletlen szólóját!
Most pedig ti is tekerjétek fel a hangerőt, tapadjatok rá a hangfalakra és hallgassatok bele a legújabb Limp Bizkit dalba, a Shotgun-ba!

Amint lesz klip, cserélem a videót.

Utolsó módosítás: 2011.05.17. 17:44

Hozzászólások

1 | rootshaper 2011.05.16. 17:49
én is csípem a Limp Bizkitet... az nem is kifejezés, a Chocolate Starfisht rongyosra hallgattam. de ez a Shotgun szörnyű :(
Gobiakos
2 | Gobiakos 2011.05.17. 00:20
Nem az a kimondott first single kategória, de közel sem szörnyű. Emlékszel, mikor kiadták a Results may very albumot? No, az szörnyű volt! Illetve a maga módján az is Bizkit, csak akkor épp egy másik arculatát mutatta meg a banda. Én akkor is szerettem őket, sőt akkor voltam életemben először koncertjükön - 2004-ben - mikor Mike Smith-szel zenéltek Wes helyett; óriásit tomboltam az Arénában.
Szóval ezt is úgy kell felfogni, hogy egy újabb arcát mutatja most meg a Limp. Elég gáz lenne, ha a Chocolate-et ctrl+c ctrl+v módon lekopíroznák és azt tolnák ennyi idő után az arcába a rajongóknak. Változnak az idők, ők is és a zenéjük is. És ez így is van rendjén. :-)
3 | rootshaper 2011.05.17. 21:48
csak én nem változok velük sajnos... de még mindig nem untam meg a Chocolate Starfish-t szóval még el leszek vele egy darabig asszem. egyébként szerintem a Results may vary sem lett ennyire szörnyű mint ez az egy szám. ez egy annyira visszataszító irányvonal számomra, hogy nem tudom hova tenni és még annyira sem tudok vele mit kezdeni. olyan, mintha valami popzenére énekelne rá a Fred... vagy nem is tudom. nagyonfurcsa.
Gobiakos
4 | Gobiakos 2011.05.17. 21:59
Nem kell parázni, mert a többi -eddig ismeretes- nóta, ami szerepelni fog a Gold Cobra-n, sokkalta durvább és életképesebb, mint a Shotgun. Lásd Why try, Walking away, Douchebag, Shark attack, estébé. Ezek elég erősek lesznek ahhoz, hogy a gyengébb számokat elfeledtessék velünk; szerintem.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.