Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

goodboy007 blogja

KÖSZÖNET, avagy a hűséges olvasó érdeme

goodboy007 | 2010.08.22. 20:22 | kategória: bréging nyúz | 2 hozzászólás

Köszönöm, amit értem tettetek!
Szavakkal leírhatatlan, az a hála, amit érzek, hogy segítettetek az egyik legismertebb hazai bloggerré válnom, hogy manapság premier előtti filmbemutatókon és E3-szintű rendezvényeken való részvételre kérnek fel.
Köszönöm nektek, hogy többé nem azon kell gondolkodnom, hogy megengedhetek-e magamnak egy nyaralást, hanem azon, hogy a sűrű időbeosztásom miatt mikor mehetek el nyaralni.

Hogy miért írom le mindezt?
Mert itt kezdődött az egész. Akkoriban még nem sejtettem (nem is sejthettem), hogy ennyire meg fogja változtatni az egész életemet ez a dolog, de most már egyértelmű, hogy anno jó döntést hoztam a blogom elindításával.
Rögös út vezetett idáig, úgyhogy még egyszer szeretném megköszönni, amit értem tettetek, végezetül pedig ezekkel a hihetetlen számokkal szeretném bemutatni, hogy miért is válhattam én a hazai bloggerközösség egyik kulcsfigurájává mindössze három rövid év alatt! Remélem ezután is engem választotok és olvasóim maradtok!

Mindenféle kommentár nélkül:
1 bejegyzés
765 látogató
6 hozzászólás

:O

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Remélem mostanra már világossá vált, de ha esetleg mégsem, akkor most lelövöm a poént, hogy ezt az egészet egyfajta bevezetőnek szántam a „nagy-nagy visszatérés” örömére és mivel semmi kedvem nem volt az ilyenkor szokásos „Szevasztok, visszajöttem!” mondattal élni, egy csak a semmiből bevágott bejegyzés meg hülyén jött volna ki, gondoltam, hogy kicsit viccesebbre veszem a figurát, remélem értette mindenki az iróniát.
Egyébként az tényleg poén, hogy egyetlen bejegyzéssel ennyi látogatót szereztem, úgy, hogy még az elmúlt egy évben is növekedett a nézettségem, de gondolom ez a Dome-ra látogató újoncok miatt történt így (mindenesetre engem azért megmosolyogtatott).

Most azonban essék néhány szó arról, hogy miről is fog szólni eme remek blog:

A három évvel ezelőtti, máig egyetlen bejegyzésem keletkezésekor egy nagy érzelmi vihar kellős közepén voltam és ami hírtelenjében jó ötletnek tűnt, azért nem folytatódott, mert egyrészt jobb szeretem magamban feldolgozni az efféle dolgokat, minthogy a világ elé tárjam, másrészt úgy lenne értelme egy ilyen blognak, ha folyamatosan, szinte napi rendszerességgel tartalommal töltődne fel és ehhez úgy érzem most sem időm, sem kedvem se lenne.
Ezen okok miatt úgy határoztam, ha már egyszer írhatnékom van, olyan témákról írok, melyeket szeretek, másoknak érdekes információ(ka)t, ne adj isten tanácsokat nyújthat.
Aki régebbi fórumtag az bizonyára sejti, hogy elsősorban itt hardveres és szoftveres leírásokról lesz szó, de már több, szerintem érdekes témaköröket boncolgató ötlet is összegyűlt egy txt-fájlban. a fejemben. Ezek majd úgy fognak felkerülni, ahogy megírásukhoz kedvem lesz és ahogyan a tanulmányaim (kemény év lesz) engedik.

A belátható időn belüli terveim pediglen a következők:
A jövő héten mindenképpen fel fog kerülni egy kritika, ha úgy tetszik kedvcsináló a Singularityről, mely valóban nem lett világmegváltó, de olyan szar sem, mint amilyennek egyesek leírják.
Utána valamikor egy leírást kaptok a három hete vásárolt Samsung Omnia II GT-i8000-es telefonról, ami lassan egy éves lesz, de mivel a Dome-ra járók szerintem nem olyan emberek, akik hetente cserélnének telefont/hardvert/autót/alsóneműt, ezért szerintem ez bocsánatos bűn, másrészt még mindig csúcskategóriás telefonnak számít, úgyhogy nincs szégyenkezni-valója.
Ősszel pedig tervezem SSD-meghajtó vételét (aki nem tudja mi az, az nyomban szégyellje el magát), úgyhogy az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném megosztani veletek, hogy mindenki megtudja, érdemes-e eme hardverbe beruházni.

Ennyit a terveimről, zárszóként pedig annyit, hogy szívesen fogadom majd mind az építő-jellegű, mind a földbe taposó kritikusabb véleményeket, legyen az komment vagy privát üzenet formájú!
Ha nem is teljesül a bevezető elején taglalt titulust elérni, remélem, hogy engem is szívesen fogtok olvasni és bekerülhetek a Dome-történelem szeretett bloggerei közé. Én ezzel már elégedett leszek.

gB


Ő is az oldal nagy rajongója:

Utolsó módosítás: 2010.08.22. 20:25

Hozzászólások

Gobiakos
1 | Gobiakos 2010.08.22. 21:24
Kalappal mister! ;-) A telefonos bejegyzés nagyon érdekel, mert én is készülékváltás előtt állok, bár nem pont Samsungra gondoltam, de tudod mit? Győzz meg! :-)

Sikeres blogolást, 1 olvasód már tuti van! ;-)
LordMatteo
2 | LordMatteo 2010.08.23. 14:05
Kezdés: barom. :D

Amúgy hajrá...

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.