Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Gump blogja

Crysis (videók) - frissítve

Gump | 2007.10.31. 23:18 | kategória: games | 0 hozzászólás

Megőrizve jó(?) szokásomat, vettem fel néhány videót, most éppen a Crysis című remekből.

Az első három videót a demo 4. végigjátszásakor vettem fel, éppen delta fokozaton mentem neki a játéknak, amire szerintem nem volt még példa nálam. Legtöbbször a két legkönnyebb fokozat valamelyikén kezdek a végigjátszásba (már ha van lehetőség). Elég jól elboldogulok a játékokkal (kb. 15 éve van szerencsém PC-s játékokhoz) de nem tartom magam annyira pro gamernek, hogy bárminek egyből hard fokozaton kezdjek, meg nem is azért veszem a játékokat, hogy felhúzzam magam azon, hogy nem megy, ha a játék tetszik, akkor legfeljebb újrakezdem nehezebben, de ennél a demonál kipróbáltam sorban mindegyik fokozatot és fantasztikus mennyi új színt és lehetőséget hoz be, ha máshogy kell az előrejutáshoz hozzáállni. A teljesnek már megvan a helye a polcon és biztos többször végig fogom vinni.

Szóval az első hármat azon a részen vettem fel, ahol egy számítógépből kell letölteni adatokat. Nem messze onnan két kocsi is áll, ott jött rám a szórakozhatnék, hogy hogyan is lehet megsemmisíteni a kocsikat.

#1 - 1MB
#2 - 1,8MB (újra feltöltöttem és javítottam a linket)
#3 - 2,2MB (a kedvencem)

A negyedik videón az tetszik, hogy mennyi mindenre figyeltek a srácok a készítésnél. Ahogy a víz felett felrobbanó gránát darabjai vízbe hullanak, a robbanás effektje, a villanás a vízen, a hanghatás... remek munka.
#4 - 900KB

Spoiler tartalmú videók (csak azért raktam fel, mert jól néznek ki).
#5 - 3,7MB innen indul be igazán az akció
#6 - 2,7MB demo vége

Az összes videó DivX kódolású, nem a legjobb minőség, de legalább kicsik.

--- szerk. ---
#7 - 31MB mp4 kódolású, jó minőségű videó, nézelődtem kicsit (még mindig ámulatba ejt a grafika)

Utolsó módosítás: 2007.11.03. 13:47

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.