Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

jardo blogja

Garry's Mod teszt

jardo | 2010.03.06. 18:51 | kategória: játékteszt | 2 hozzászólás

Ha van egy játék, amit az igazán kreatív játékosoknak találtak ki, akkor mindenképpen a Garry's Mod az. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert ebben a játékban határok nélkül megtehetünk szinte bármit, korlátot csak a kreativitásunk és a fantáziánk jelenthet.

A teljes cikket innen érhetitek el:
http://gameplanet.elivepage.com/?modul=oldal&tartalom=1075180

Hozzászólások

1 | amitakartok 2010.03.07. 23:03
Nos, vannak pontatlanságok, hadd egészítsem ki a szöveget:

Az igaz, hogy a Source2007 motort használja de a Garry's Modnak irtózatosan nagy a processzorigénye. Azért, kéremszépen, mert még mindig 2004-es Havok hajtja (a frissítéshez szét kéne cincálni a motort de arra Garry nem kapott engedélyt) és a rengeteg fizikai számítás még egy E7200-as Core2Duo-t is kifektet. Plusz a beépített Lua interpreter alapból nem támogatja a többmagos architektúrát.

Most felhívnám minden érdeklődő figyelmét, hogy a többi Source-os játékkal ellentétben a Garry's Mod tört verziói játszhatatlanok a rengeteg bug és addon inkompatibilitás miatt (szóval ha akarjátok, irány a Steam mert torrenttel nem mentek semmire) - már ha egyátalán elindul. A pénzes verziót folyamatosan frissítik ami időnként tönkretesz egy-egy kiegészítőt. Ezeket általában kijavítják, de nem mindig.

Amit a szöveg nem említ az az, hogy nem csak Source játékokból lehet tartalmakat szedni ugyanis rendkívül aktív a mod közösség (mostanság igen divatosak a Fallout 3-ból átportolt cuccok). Vannak már pl. teljesen működőképes csillagkapuk is évek óta. Egymás cuccait akarjátok gyilkolászni? GCombat. Űrjárművek építése a cél? SpaceBuild Enhancement Pack. Automatizált gyilkológépek? Wiremod. Rengeteg cucc van, csak győzz válogatni.

Angoltudóknak a hivatalos fórum.
2 | jardo 2010.03.08. 19:01
Nos, köszönöm a kiegészítést. :)

Amúgy nekem a gépigénnyel nem nagyon volt problémám, egy felső-középkategóriás laptopon mindenféle gond nélkül fut, nem szaggat, nem tölt sokat, egyszóval minden rendben volt.

Azt viszont írtam is, hogy nem csak source játékokat támogat, hanem egy viszonylag széles kört. :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.