Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Jason13th blogja

Batman 3. részével kapcsolatos pletykák és annak tisztázásai

Jason13th | 2009.07.28. 21:54 | kategória: Batman 3 | 0 hozzászólás

Most bukkantam erre a kellemes cikkre egyik kedvenc oldalamon! bemásolom nektek hogy mindenki tisztában legyen a dolgok állásával a batman 3. részével kapcsolatban! A teljes hír kepregeny.net -ről származik!

Néhány hónapja a Legendary Pictures honlapján megjelent egy kép a Batman 3 kapcsán, miszerint a kasszasiker folytatódni fog, azaz minden idők egyik legtöbb bevételét produkáló film, egy újabb fejezettel bővül.

A kérdés persze csak az, hogy mikor, és kik lesznek benne a főszereplők? Még be sem mutatták A sötét lovagot, máris olyan pletykákat lehetett olvasni az Interneten, hogy készülőben a harmadik rész, és megvan, kik lesznek benne a gonosztevők. Az egyik jelölt a Batman visszatérben is szereplő Pingvin volt. Philip Seymour Hoffman nevét pedig azonnal szóba hozták a karakterrel. A színészt több interjú során faggatták arról, tényleg ő lesz-e majd Oswald Cobblepot. “Ez őrültség, mert semmit sem hallottam erről egészen addig, még egy barátom tényleg nem olvasott róla. Ez egy kitaláció. Nehogy már egy igazi pingvint játsszak. Hogy néznék ki Pingvinként, miközben angolul beszélek. Senki sem keresett meg ez ügyben. Ez a legnagyobb ostobaság, amit valaha hallottam. A sötét lovag című film bemutatta a gothami alvilág főnökeit. Mi értelme lenne ezek után előhozakodni a karakterrel?” - nyilatkozta nem is olyan rég a színész, ezzel is eloszlatva a pletykákat.

Majd jöttek sorba az újabb kitalációk, ám ezúttal a téma az volt, ki alakítja majd a Macskanőt. Először Cher neve jött szóba, aki nonszensznek nevezte az egészet, majd Angelina Jolie, Rachel Weisz és Rhona Mitra követte, miközben az egyes honlapok már a Rébusz lehetséges megszemélyesítőiről és Kétarc visszatéréséről cikkeztek, noha ő a történet szerint meghalt.

A sorozatos pletykáknak David Goyer nyilatkozata vetett végett egy időre, aki szó szerint baromságnak nevezte a harmadik résszel kapcsolatos híreszteléseket. Aaron Eckhart pedig elmondta: “Úgy vélem, ha Harvey nem halt meg, akkor kómában van, és nem vagyok benne biztos, hogy felébred.”

Közben a Detective Comics régi-új írója, Greg Rucka is előállt néhány elképzeléssel egy újabb Batman-film kapcsán. “Most hogy Ms. Rachel Dawes eltávozott, szerintem logikus lenne elővenni Selina Kyle karakterét. Ez a megfelelő idő arra, hogy egy másik szerelmi szálat is bemutassanak. Azonban nincs semmi ötletem, hogyan képzelik el a harmadik részt, mivel a kedvenc rosszfiúmat, Kétarcot már a másodikban kicsinálták. Arra ösztönözném őket, hogy tartsák távol magukat annak a veszélyétől, hogy túl sok gaztevő ne szerepeljen a történetben. Úgy gondolom a szuperhős filmeknek nem tesz jót, amikor egy csapat gonosztevőt felvonultatnak” - kezdte Rucka, majd hozzátette: “Nem hiszem, hogy a mostani körülmények között ismét összehoznák a Macskanőt és a Pingvint, macskaâ?Œ halâ?Œ probléma!”

Az igazi problémát azonban mégis egy hamis interjú jelentette, ami Michael Caine-t hozta kínos helyzetbe, ugyanis az állt benne, hogy a harmadik részben a Rébusz is szerepelni fog, akit Johnny Depp alakít majd. “Az újságban olvastam, amiért le is szidtak. Torontóban beszámolt az újság a Rébuszról és mindarról, amiről azt hittem, “Nos, ők jelentették be.” Ezután találkoztam azzal a riporterrel, aki erről kérdezgetett” - kezdte az Oscar-díjas színész, majd hozzátette: “Ami az újságban megjelent, nem igaz. Nem tudok semmit, még mindig nem tudok semmit.”

Természetesen Johnny Depptől is megkérdezték, hallotta-e azokat a pletykákat, miszerint ő az egyik kiszemelt Rébusz szerepére. “Igen, hallottam róla. Ez teljesen rendben van. Mindig is kedveltem a Rébuszt. Mindig is kedveltem Frank Gorshint. Frank Gorshin zseniális volt. Mindig is nagyszerű színésznek tartottam. Szóval, ha alkalmam nyílik rá, minden bizonnyal élni fogok vele” - nyilatkozta a színész a rajongók nagy örömére.

Christian Bale szavai viszont már kevésbé voltak bíztatóak: “Őszintén szólva nem tudom, hogy valaha is látunk-e még egy Batman-filmet. Világos, hogy Chrisnek előbb ki kell találnia egy olyan történetet, ami elég jó. Amíg ez nem sikerül, nem lesz az egészből semmi.” Arra a kérdésre, ha Chris Nolan nem kívánna részt venni a harmadik rész elkészítésében, vajon mit tenne ez esetben egy másik rendező; a színész úgy nyilatkozott: “Egyelőre gondolni sem akarok ilyesmire, mivel nem tudom lesz-e egyáltalán harmadik.”

David Goyer azonban elárulta, hogy ötletek már vannak a harmadik rész története kapcsán, de semmi több, és elsősorban olyan gonosztevőt kívánnak bemutatni, aki eddig még nem szerepelt a mozivásznakon. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy 2012-nél hamarabb biztosan nem készül el az újabb Batman-film. Emellett Chris Nolan álláspontját is közölte: “Nos, ha jól emlékszem azt mondta, ha megtaláljuk azt a történetet, amivel ő is elégedett lesz, akkor talán visszatér.” A hírek szerint a Warner Bros. júliusban a San Diego Comic-Con idején majd egy hivatalos közleményt fog kiadni a produkcióval kapcsolatban.

Forrás:kepregeny.net, batman-on-film.com, movies.ign.com, splashpage.mtv.com

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.