Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kalwa blogja

Fluor Tomi: "Vigyázzatok egymásra!"

Kalwa | 2011.06.12. 11:11 | kategória: zene | 0 hozzászólás

Elhoztam nektek kedvenc előadóm mai történetét. Fluor ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy milyen nagyszerű ember. Fluor Tomi: "Vigyázzatok egymásra!" - üzente. Kell ennél több?

Összenyomta a tömeg a fiatalokat, félbeszakadt Fluor Tomi koncertje - Index

Félbeszakadt Fluor Tomi tatabányai fellépése, miután a koncert színhelyén túl sokan jelentek meg, és az első sorokban álló gyerekeket a tömeg a korlátnak szorította.

Az ingyenes koncertet egy tatabányai Interspar parkolójában tartották, és körülbelül öt-hatezren jelentek meg - mondta Fluor az Indexnek. A szervezők információi alapján ezt később 1500-ra pontosította. Az első sorokból a biztonsági emberek folyamatosan emelték ki a gyerekeket, mert a tömeg nyomta őket hátulról. Az első beszámoló még arról szólt, több gyereket mentők vittek el, később kiderült, csak a bajt akarták megelőzni azzal, hogy az első sorokból kiemeltek gyerekeket. Senki sem sérült meg.

A koncertet végül négy szám után lefújták a szervezők. A tömeg még skandálta egy ideig, hogy vissza, vissza, de a fellépés nem folytatódott. Fluor a Facebookon azt üzente a rajongóknak, vigyázzanak egymásra.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.