Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kalwa blogja

Az emberi gyarlóság

Kalwa | 2011.06.19. 19:03 | kategória: Emberiség | 4 hozzászólás

Számtalanszor leírtam már, hogy lehetsz akármilyen tisztesség ember is, ha erkölcsileg nem vagy 100%-os, akkor a gonosz bármikor megkísérthet, és előbb-utóbb eléri célját. Egyetlen megoldás, hogy Allah igaz útját követed, és a Kegyes Korán útmutatási szerint éled egyszerű, de erkölcsös életedet.

108 éves korában szabadult az indiai rab - Index

Rokonaival négy embert ölt meg, a per 10 évig tartott. Most egészségügyi okokból engedték el.

108 éves korában szabadlábra helyezték Bridzs Bihari Pandejt, akit emberölésért ítéltek életfogytiglani börtönre. Az idős férfit gyilkossággal vádolják: négy embert ölt meg 1987-ben, amikor még csak 84 éves volt.

A férfit humanitárius okokból engedték el, egészségi állapota ugyanis leromlott, és rendszeres orvosi segítségre szorult. A börtön tett javaslatot az elengedésére, amelyet a bíróság elfogadott.

Biharit azért ítélték el, mert 1987-ben 15 társával, akik jó része valamilyen szinten a rokona volt, megöltek négy embert. Bihari hindu pap volt, és egy másik pappal támadt nézeteltérése vezetett a gyilkossághoz.

A per több mint 10 évig tartott, és végül 2009-ben került börtönbe, amikor már ágyhoz kötötten élt. A börtönből távozót rabtársai virágkoszorúval búcsúztatták, Bihari pedig azzal köszönt el: „Isten nagy. Köszönöm” – számolt be a megható pillanatról a BBC.

Hozzászólások

szbszig
1 | szbszig 2011.06.19. 23:40
Esetleg megmagyaráznád, hogy hogy jön egy hindu paphoz a Kegyes Korán? Vagy az egész sztorihoz a fenti kép? Bár van egy olyan érzésem, hogy te sem igazán érted...
2 | Madrac 2011.06.20. 01:24
Szerintem csak jol illusztralja Kalwa viszonyat az altala megvetett bulvarsajtohoz. Pont ugyanazokat az eszkozoket hasznalta fel megint. Hiaba, hasonlo gyakran utalja a hasonlot. ;)
3 | rootshaper 2011.06.20. 10:23
hát ez nekem sem akar összeállni, még úgy sem, hogy bulvársajtó kifigurázás akarna lenni, mert azt meg nem ismerem elég behatóan... hmm. de ez a kép, ezt végképp nemtudom hova tenni :D
4 | Madrac 2011.06.20. 17:53
Az Kalwa kiskoraban.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.