Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

katac blogja

Pyrogate kontra

katac | 2008.08.29. 12:24 | kategória: írás | 9 hozzászólás

Mostanában eltűntem de sok volt a meló.. Már rég óta készülök pyro blogjára válaszolni, hát íme:

Kezdjük az elején: Együtt lakunk. Hát igen külön harc, ezt jól mondta. A WC-ülőkén egyszerűen nem értem mit vagytok kiakadva:) Ez állandó gondot jelent, de hát ember! Ha bemész a wcre és le van hajtva az ülőke ahogy szokott és te meg felhajtod, érhető okok miatt, akkor az alap hogy visszaállítod az eredeti állapotba, nem? Ha kinyitod a hűtőajtót akkor sem hagyod nyitva miután kivetted a kaját? ÁH! Nem értem a problémát:) Az ajtó kiynitása, hogy előreengedsz meg ilyenek, az sose volt probléma, de ez amolyan elvárás a nőknél, úgyhogy jó hogy kiadakunk. A rendrakás dolog... igen az kemény tészta én ugyanis -egy nagyon bölcs ember szerint- megmutatom női oldalam, és felveszem a \"területfoglaló\" magatartást. Ez abban mutatkozik meg, hogy mindenhova elhelyezek egy kis dolgot, persze tudat alatt. Ez meg egyeseknek úgy csapódik le hogy rendetlenség, hát még ilyet! :)
A vásárlás nehéz eset, mert ha egy nő beszabadul a boltba akkor.. szerintem nem kell mondani. Persze csak egy kenyérért megyünk, de ott mosolyog ránk két gyönyörű alma, meg a csokikák is ott figyelnek, és akkor még innivalót nem is vettünk... Jééé hopp tele a kosár! Hát nem csak egy kenyérért jöttünk? oooo hát igen, nehéz ez. De ha a férfit küldöd vásárolni akkor se jársz jobban maximum anyagilag! Ő vásárol mindent amit kérsz, (jó esetben ha nem felejti el rögtön a felét ahogy kilépsz az ajtón) de semi mást. Pedig közben eszembe jut hogy még kéne ez meg az meg amaz, de neki nem jutna eszébe, pedig ő is ott él, velem, együtt. Mégis én vagyok a kajafelelős, és ha nincs valami, jujj de mérgesek leszünk.
Úgyhogy nehéz az élet de eléldegélünk, mondjuk a függöny dolgot még mindig nem értettem meg vele teljesen. Kicsi a hely, tehát ha el akar jutni a lakás egy pontjába csak úgy teheti meg hogy elmegy a függöny mellett, amihez hozzáér hatalmas termete miatt:) én meg az ágyból pont az a függönyt látom! Hát az halál idegesítő tud lenni, amikor nem úgy lóg ahogy kéne, hanem gyűrődik! Egyszer próbáljon meg kivasalni egy függönyt!!! Majdnem egy napig tart!:)


No de térjünk át a munka részére. Szerintem már köztudott hogy moziban dolgozunk. (mármint azt biztos tudtátok hogy ő ott dolgozik). Hát meglepő de én is:) Csak addig amíg ő jegyet árul, általában én jegyet szedek, vagy takarítok.. Nem tudom miért nem bízzák a lányokra a számítógép kezelését. Miért félnek ettől? Már az elején kétszer jobban ment mint neki mégse engednek még a közelébe se, csak fiúk. Ja! no de térjünk vissza a takarításhoz. Ez abból állna hogy az emberek által ledobált, vagy \"véletlenül\" leesett kukoricát összeszedjük. Áááá de nem ilyen egyszerű ám, a mókásabb fajta direkt berugdossa a széke alá, hogy még jobb legyen, úgy gondolja hogy ott nem látják majd meg, milyen béna volt hogy kiöntötte a kukoricáját.. hát remek ám, de az 3szoros munka.. de nem ez a baj, mert én is játszottam már kukoricasatát moziban, és élveztem is, de vannak jobb dolgok. Múltkor például egy egész családnak elegendő szendvicset találtam a szék alatt.. Szépen összecsomagolva! Eljön moziba piknikezni vagy mi? És ha leesik nem találta meg? hááát én nem tudom elképzelni ezt a szituációt! aztán vannak a különös foltok ugye, amit jobb ha nem kezdesz el analizálni...
Múltkor vége a filmenk, mindenki kijött, minden, megyek be az egyik lánnyal takarítani egy kisebb terembe, hát lentről kezdtük, első sor... második sor.... közben beszélgetünk, fikázzuk a főnököt minden egy szer csak erős zihálás.. felnézünk nincs semmi, majd egy torok köszörülés hallatszik a sarokból... egy csaj és egy csávó feláll, mintha a legtermészetesebb volna, csaj huzogatja a szoknyáját, sőt kifelé még köszönnek is!! hát igen... ki megy abba a sarokba taakrítani? Közös megegyezéssel döntötünk, Senki!
De az emberek nem is tudják, hogy milyen mindennapos ez, volt már óvszer amit találtunk, de nem jártak jól, lyukas volt, de ezt nem láthatták a sötétben....
Úgyhogy a kik járnak moziba manapság téma..erősen érint engem is!

Legközelebb ha moziban jártok ne söpörjétek be a kukoricát a szék alá!!!

Hozzászólások

Dark Archon
1 | Dark Archon 2008.08.29. 13:40
Ha a csaj meg a csávó nem köszön, akkor azt lehetne hinni, hogy bunkók :-D
LordMatteo
2 | LordMatteo 2008.08.29. 14:15
Pedig közben eszembe jut hogy még kéne ez meg az meg amaz, de neki nem jutna eszébe, pedig ő is ott él, velem, együtt>> Hát de ha megérti a Te gondolkodásod, akkor már nem lehet férfi, mert a nők gondolkodását csak a nők értik meg :D

Amúgy grat, jó bejegyzés lett :-)
3 | Eric 2008.08.29. 14:50
"Ha bemész a wcre és le van hajtva az ülőke ahogy szokott és te meg felhajtod, érhető okok miatt, akkor az alap hogy visszaállítod az eredeti állapotba, nem?"

Bár bocsánat, de mi férfiak felhajtva használjuk, Ti nők, pedig lehajtva. Én azon a véleményen vagyok, hogy mindenki állítsa szépen be magának, ahogy éppen a megfelelő művelethez szükséges. Én sem állok neki méltatlankodni, hogy "ejnye, már megint fel kell hajtanom!" :-)
4 | Pyrogate 2008.08.29. 15:28
magyarázkodik a lááány:D Ilyenkor pedig ez azt jelenti, hogy nekem van igazam :)

mellesleg a mozis meló helyett inkább a könyveléses munkáról kéne írnod, mert az a the best:) (könyvelő nénik okosságai).
5 | katac 2008.08.29. 16:29
Tudtam hogy a wc ki fogja verni a biztosítékot valakinél:)

könyveléses melóról majd ha lesz ihletem hozzá, de az is tiszta káosz:)
csak nem biztos hogy mindenkinek világos lesz amit zagyválok a tartozik meg követel oldalról:P

nem magyarázkodom, vitatlak:) hehe

Hát de ha megérti a Te gondolkodásod, akkor már nem lehet férfi, mert a nők gondolkodását csak a nők értik meg :D >> lehet van benne valami, de 4 év után meg kezdhetné megérteni, hogy nem csak kenyér kell meg újság, hanem vaj,hús és csoki is amin az emberek általában élnek:) ugye ugye
6 | Eric 2008.08.29. 16:31
Szó sincs biztosíték kiverésről, csak pusztán az álláspontomat szögeztem le. Szó szerint... :-))
7 | katac 2008.08.29. 16:37
Jól van értem én :):)
LordMatteo
8 | LordMatteo 2008.08.29. 17:42
Lehet van benne valami, de 4 év után meg kezdhetné megérteni, hogy nem csak kenyér kell meg újság, hanem vaj,hús és csoki is amin az emberek általában élnek:) ugye ugye>> És mivel 4 év után sem tudja, ezzel bizonyítja hogy hím :-D

És igen, én is ilyen leszek >:]
Aryx
9 | Aryx 2008.08.29. 22:20
Phew, mozis takarítás... Az még hagyján, hogy mindent fel kell takarítani, de hogy mindent 10x, mindenhol?? Őrület volt. Mondjuk nem is volt nálam hosszú életű a dolog, de ez egy életre elvette a kedvemet tőle. Plakátokat akartam. :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.