Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kemloth blogja

Vége

Kemloth | 2009.05.29. 14:51 | kategória: info | 20 hozzászólás

Közkívánatra kitöröltem a \"szélsőség\"es bejegyzéseket.
Gondol mindenki az okáról, amit akar.

Az szélsőjobbos bejegyzéshez írnám kommentként, ha nem szüntettem volna meg:

Panzer:
1, Rendben van, akkor legek én idióta 16 éves tudatlan ferdítő zsidóbárenc liberális nagyképű bunkó faszkalap.
2, Nem vitázom, pedig lehetne.
3, Ezt nem lehetett volna egy hszben megírni?
4, Van egy olyan érzésem, hogy nem egészen Mészáros István vagy. Ha az vagy, akkor bocs.

Barthezz: nyugi, nem fogok erről blogolni.

Bocsánat ezért az egészért.
DE legalább megtörtént valami emiatt, ami csak úgy nem történt volna meg, és újra azt kell, hogy mondjam, hogy faszkalap vagyok.

Majd lesz valami.

Szerk.1: Félreértés ne essék, NEM ennyi volt az egész blog. Csak ezt a témát töröltem ki.

Kemloth, avagy Katona Miklós

Utolsó módosítás: 2009.05.29. 22:13

Hozzászólások

Sturmgewehr
1 | Sturmgewehr 2009.05.29. 14:55
Valamiről nagyon lemaradtam. Küldhetnétek egy pm-et arról, hogy mi történt itt távollétem alatt.
powerhouse
2 | powerhouse 2009.05.29. 15:04
Jött egy-két divatnáci, feltételezhetően Kemloth volt haverjai, akik jól leoltották, mert már nem követi a derék Führer világmegváltó gondolatait.

//hogy van ez a mondás pontosan? vihar egy csepp/kanál/stb vízben?//
Kemloth
3 | Kemloth 2009.05.29. 15:15
Nem is csak velük volt a baj, annak inkább örültem...:P
De az, hogy mindenki, aki idetéved, szapul... sok kedvem nem volt hozzá.
Mert nagyrészt ugyanazok voltak a kritikák, amik egy részére a válasz benne volt a bejegyzésben, és nem volt kedvem vitatkozni.
+ másnak sem akarom elbaszni a kedvét meg a napját azzal, hogy talál egy idiótát, akinek az írása felidegesíti.

+PH: Tudom, hogy nem miattam csinálod, de te legalább nem szapulsz... kösz!
powerhouse
4 | powerhouse 2009.05.29. 15:46
Jó, hát először én is akartam komoly dolgokról blogolni, aztán rájöttem, hogy az nem nekem való, meg persze Bill Shankly óta tudjuk, hogy a futball sokkal több, mint élet és halál kérdése. :)
5 | ShuleyvA 2009.05.29. 21:35
Hamar feladtad. Úgy értem összességében. Mert teszem azt félretetted volna a politikai dolgokat aztán belefogsz másba.
LordMatteo
6 | LordMatteo 2009.05.29. 21:48
No offense, de ezért volt értelme blogot nyitni itt.

Ráadásul, ekkora felhajtással. Meg különben is, azért, mert két, 10 éves szinten levő srác beír ide, akik attól kemények, hogy kopasz a fejük, és a szobájuk falára ki van írva hogy Heil Hitler, ezért abbahagyni...Na mindegy.
Kemloth
7 | Kemloth 2009.05.29. 21:52
Bocsánat a félreértésért, de én NEM végeztem az egész bloggal!!!
;)
8 | elmariachi 2009.05.29. 23:54
szerintem ne hagyj fel az ilyen témájú bejegyzésekkel, mert igenis van értelmük. érdemes erről írni. ideológia és aktualitás. a legjobb. és érdemes látni, hogy vélekedik egy másik generáció a dolgokról, hiszen ugyanúgy ki vagyunk téve a propagandának, mint a már szavazati joggal rendelkező polgártársak. ráadásul, ha van olyan, hogy "tiszta" szemléletmód (ez ugye szélsőség, ilyen nincs), az leginkább a remélhetőleg a még kevéssé befolyásolt tizenévesek szemlélete (mint az enyém is, legalábbis annak tartom). kíváncsi vagyok a véleményedre. ne futamodj meg.
Kemloth
9 | Kemloth 2009.05.30. 07:51
Elmaiachi: Kösz a bíztatást!
Véglegesen nem hagyok fel velük. Ősszel talán újra meg is írom mindet, az is lehet, hogy évekkel később... de semmiképp sem hagyok fel velük.
De most sem folyt/kezdem újra.
Egyrészt mert ahhoz, hogy mindenki, aki erre jár, szidjon, sok kedvem nincs. Nem vártam, persze, hogy mindenki azt mondja, hogy "húúúú, de jó vagy", de azért arra sem számítottam, hogy csak az kommentel, aki szánalmasnak tartja az egészet. Nem beszélve Imréékről.
Másrészt meg mert nyáron nem szeretek politikával és világnézetekkel foglalkozni... nem akarom elbaszni velük a nyaram. Ez már tavaly is így volt.
De talán már ősszel újrakezdem a témát.
10 | Hunkereszt 2009.06.02. 00:55
LordMathaus
Kis pontosítás: Hosszú hajam van (a mellettem írónak szintén), és a szobám falára többek között az van felírva, hogy hiszek Magyarország feltámadásában.
11 | Hunkereszt 2009.06.02. 01:04
Miklós:
Jól érzem, hogy a "vita" gyors lezárásával inkább te kerülöd a kínos érveket, hogy az "elméleted" ne kerüljön veszélybe?
Amúgy tőlem kezet foghatunk, miután kocsóval is kezet fogtam már párszor, és nem tartalak az ellenségemnek. Sőt kifejezetten sokat tanultam tőled. Nem tudom mik mentek a fórumon a bejegyzés törlése előtt, mert nem voltam itthon.
12 | Hunkereszt 2009.06.02. 01:23
Azért én mégis megpróbálom.
Vizsgáld meg az alábbi állításokat

-Izrael elnöke nyilvánosan bejelentette, hogy befektetőik felvásárolják többek között Magyarországot . Ezt videófelvétel is tanúsítja, valamint Izrael Budapesti nagykövete is elismerte. A "magyar" "demokratikus"parlamentben cinkos hallgatás. Ez így nincs rendben.
- Magyarországon a multik adómentességet kapnak, míg a magyar termelőket, vállalkozókat súlyos adók terhelik. Ez így nincs rendben.
-Európát tömegével árasztják el a bevándorlók. Olyan nagy múltú , Európai városokban , mint London, Madrid, Párizs ,Berlin, Strasbourg, amennyiben nem áll be gyökeres változás, pár éven belül kisebbségben lesznek az európaiak.Ez így nincs rendben.
- Kárpát-Medence szerte az elrabolt területeken élő magyarság erőszakos beolvasztására törekednek a trianoni utódállamok. Ez így nincs rendben.
-A magyar népesség rohamos fogyása (6 millió abortusz) , és a cigányok nagy mértékű szaporodása hamar nemzethalálhoz vezethet, ha a tendenciákat nem fordítjuk meg.
13 | Hunkereszt 2009.06.02. 01:34
Amennyiben igaznak véled ezen állításokat (ha nem, próbáld megcáfolni), azzal elismerted a nemzeti radikalizmus létjogosultságát, sőt szükségességét, mivel az egyetlen eszmerendszer, ami foglalkozik a fent említett kérdésekkel, és azok megoldásával. Ez esetben viszont nem értem, hogy valakinek a valóságról alkotott elképzelését, hogyan módosíthatják az adott tárgyhoz nem kapcsolódó külső tényező. A tévé előtt legelésző birkákat még elnézem, de neked nagyobb felelősséged van.
14 | Hunkereszt 2009.06.02. 01:45
És még egy adalék az összeesküvés elmélet gyártáshoz.
Dominique Strauss-Kahn , IMF vezér szülei Askeházi , és Szefárd zsidók voltak. Édesanyja alapította a világ első női szabadkőműves páholyát. Mondhatni "jó" családba született. Azért egy ilyen poszthoz elég nagy gazdasági, és ebből következően politikai hatalom társul, és bizony a többi nagy pénzintézet, pl a világbank vezetői posztjait is hasonló emberek töltik be. Most levezethetnék még párat.
15 | Hunkereszt 2009.06.02. 01:48
Két embertípus van, és az egyiknek bizony hiába fejtem ki ezeket, mert nem az érdekli, hogy mi az igaz, hanem, hogy mi az érdek.
16 | Hunkereszt 2009.06.02. 01:55
Őszintén remélem, hogy az egész mögött valóban van valami, amit én nem tudhatok, elmélkedhetek róla, de nem fogok rájönni, valami nagy, és életbevágó dolog, ami félresöpri az ordító igazságokat, és neked is fáj, de nem tehetsz ellene semmit. Legalább annyit megmondhatsz, hogy ez így van e.
Kemloth
17 | Kemloth 2009.06.02. 07:23
Imre:
Nem, csak kedvem nincs rá. Amit te nyilván nem hiszel el, de sebaj.

Az állítások:
Szerinted most hallom ezeket először? Ha így gondolod, akkor csalódást kell neked okoznom: nem most hallom először.
s tisztában vagyok velük. Ezek tényleg nem jó dolgok, és tenni kell ellenük. De nem csak így lehet, és nem szükséges hozzájuk sok dolog, amit gondolsz.

A létjogosultságot hol kérdőjeleztem meg? Csak azt mondtam, hogy az a fajtája, amit én ismerek, valamelyest eltorzult, és keletkeztek benne szerintem rossz elemek.

Reméld, én aztán nem szólok bele. Én viszont nem remélem, ebbe viszont Te ne szólj bele, ha lehet. Persze beleszólhatsz, és töltheted ezzel minden idődet, hogy felkutatod az internetet Kemloth nevű felhasználó után és mindenhol válaszolsz neki...de sok értelmét nem látom.

Milyen adott tárgyhoz nem kapcsolódó tényező módosította az én gondolataimat?

Nem az ordító igazságokat söpri félre, csak a látásmódot billenti arrább kicsit, amitől korántsem ordítóak a változások. Az pedig én magam voltam, akármilyen nyálasan és hülyén is hangzik ez...
18 | Hunkereszt 2009.06.02. 18:40
Ezek tényleg nem jó dolgok, és tenni kell ellenük. De nem csak így lehet, és nem szükséges hozzájuk sok dolog, amit gondolsz.

A szerencsére azóta törölt írásodban azokat cseszted le, akik tesznek ellenük. Komolyan érdekelne, hogy akkor milyen más alternatívákra gondolsz, és mi nem szükséges, amit én teszek.
19 | VI. Panzer 2009.06.02. 18:41
"Az emberek azért hiszik el olyan könnyen és szívesen a hazugságokat, hogy áldozatot ne kelljen hozniuk az eszméért, és ne kelljen szenvedniük az igazságért.
Szálasi Ferenc"

"Hiszem, hogy oly esetben, amidőn csupán a gyávaság és az erőszak közti választás maradna hátra, az erőszakot tanácsolnám.
Mahatma Gandhi"

"Jaj annak a népnek, amelynek a történelmét az ellenség írja!
Gaius Cornelius Tacitus"

"Gyönge nemzedék jósolgat, és nem cselekszik. Erős nemzedék cselekszik, és nem jósolgat. A jóslás a próféta dicsősége, és nem a nemzeté.
Szálasi Ferenc"

"Ma szabadnak - legalább a nyilvános rabszolgaság szempontjából - csak az érzi magát, kinek pénze van.
Richard Wagner"

"Minél tisztább a cél, annál egyenesebb az út, mely oda és belé vezet. A cél tisztasága és az út egyenessége alaptörvény egy népmozgalom harcában.
Szálasi Ferenc"

Az utolso nagyon illik ide!
Kemloth
20 | Kemloth 2009.06.02. 19:19
Rendben, ha ilyen aktívak vagytok, akkor megkérnélek titeket, hogy Privát üzenetben küldjétek ezeket (nevemre katt, és valahol ott van egy olyan lehetőség, hogy privát üzenet küldése).

Ui.: Látom nagyon fontos Nektek - illetve Neked, Imre, biztosan -, hogy most nekem mondjátok azokat, amiket már 10.000szer hallottam tőletek. Ha már ekkora köcsög vagyok a szemetekben, áruló, stb., akkor nem mindegy, hogy mit gondolok és miért?
Pláne úgy, hogy a blogodon meg is válaszoltad (mármint Imre).

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.