25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Miért szeretném megnyerni a PlayStation 4-et?

Lacroix89 | 2015.02.08. 00:53 | kategória: Nyereményjáték

A kérdés nagyon egyszerű és a válasz rá úgy szint. Gyerekkorom óta a számítógépes játékok „rabja” vagyok. Pont abban a korosztályban nőttem fel, ahol nem a grafika számított, hanem a játék története és élménye. Így egész hamar belemerültem a játékok által nyújtott csodálatos világba.
Szerencsémre gyerekkoromban volt lehetőségem kipróbálni különböző tévére köthető és kézi konzolokat, amik mai napig megmelengetik a szívemet. A PS 1 és 2 sajnos kimaradt a repertoárból, így én egyből a hárommal kezdtem el ismerkedni. A megrögzött „csak a PC” szemléletemet sikeresen levetkőztem magamról a gép hatására. Mivel nem elsődleges számomra grafikai, ezért eddig tökéletesen kiszolgálta és kiszolgálja a játék igényeimet. Viszont sajnos egyes címek már csak nextgenre jelennek meg. Erőgép híján, pedig csak a konzolomra tudok támaszkodni. :P

Jelenleg büszke tulajdonosa vagyok a fentebb említett szériának,de a csak ps4 címekből kimaradok Ezért is szeretném, nagyon, de nagyon, ha lehetőségem lenne az otthonom nyugalmában az új exkluzív címeket kipörgetni.

Egy szó, mint száz. Kell. Akarom. Szükségem van rá. Plusz születésnapom is lesz a kvíz időpontja előtt :D

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.