Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

LiT blogja

Guillermo del Toro producerkedik

LiT | 2008.01.07. 16:02 | kategória: filmek | 0 hozzászólás

Del Toro a producere egy természetfeletti spanyol filmnek

Amellett, hogy Guillermo del Toro rendezi a Hellboy II: The Golden Army (Pokolfajzat 2) című filmet, amit mellesleg Magyarországon forgattak, a filmrendező egyaránt producere egy ígéretesnek tűnő spanyol természetfeletti horror-thriller drámának, az The Orphanage című alkotásnak.

Azt tudjuk, hogy Del Toro minőségi munkát végez (A Fan Labirintusa, Pokolfajzat), így joggal várhatjuk, mi fog kisülni ebből a filmből, amelyet egyébként Juan Antonio Bayona rendezett.

A filmben Laura és párja megvásárol egy árvaházat azzal az álommal, hogy fel szeretné újítani és ismét megnyitni az elhagyatott gyermekek számára. Azonban Laura fia képzeletbeli barátokra tesz szert és egyszercsak nyoma veszik. A nő kétségbeesetten meg akarja találni a fiát és rá akar jönni a rejtélyre.

A film egyébként a 2008-as Oscar-gála egyik jelöltje Spanyolországból, amely ugyanúgy, mint A faun labirintusa, eredeti spanyol nyelven jelenik meg és ha megnézzük, hogy A faun labirintusa milyen jól szerepelt a díjátadón az előző alkalommal, akkor reménykedhetünk, hogy egy újabb remek spanyol filmmel van dolgunk.Utolsó módosítás: 2008.01.07. 16:05

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.