Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

LiT blogja

The Happening teaser trailer - M. Night Shyamalan legújabb filmje

LiT | 2008.02.05. 14:51 | kategória: filmek | 3 hozzászólás

The Happening – teaser trailer

Megérkezett az első trailer a Jelek és a Hatodik érzék rendezője, M. Night Shyamalan legújabb thrilleréről, a The Happeningről.

Habár A lány a vízben, valamint A falu nem lett sikeres, tudjuk, hogy Shyamalan képes remek filmet rendezni, így bizakodva várhatjuk legújabb alkotását is.


Hozzászólások

1 | dghost 2008.02.05. 15:40
Már megint egy újabb 'világvége' film... gondolhatná az egyszerű filmnéző... viszont ez egy rossz gondolat! Legalább is a trailer alapján biztosan! Igazán ütősnek tűnik, bár ez Shyamalan filmnél csalóka lehet, hisz 'A falu' előzetese is meggyőző volt, ellenben a film az már koránt sem!

Nagyon örülök, hogy Shyamalan a legutóbbi bukások ellenére sem adja fel (miért is tenné?) és egy újabb ígéretesnek tűnő filmet tesz elénk!

Már nagyon várom!!!
Creativ3Form
2 | Creativ3Form 2008.02.05. 16:36
Remélem jó kis film lesz...bár én csak a "A Falu" filmjében csalódtam (igen, a "Lány a Vízben" is tetszett), de ahogy DGhost mondta...a trailere annak is ígéretes volt aztán meg. Szóval várom már nagyon. ;-)
Germinator
3 | Germinator 2008.02.05. 20:07
Én nagy bizakodással várom, ezért is teszem fel a kérdést: ez most azt jelenti, hogy mindenki öngyilkos lesz a filmben?:-D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.