Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

LiT blogja

Late of the Pier – Támad az újhullám

LiT | 2008.02.05. 22:27 | kategória: zene | 1 hozzászólás

Late of the Pier – Támad az újhullám

Kezd egyre népszerűbbé válni a new wave, new rave (magyarul újhullám) zenei irányzat. Az utóbbi időben két együttesről is írtam a blogomban, a Klaxonsról, valamint a Foalsról, amelyek ezt az irányzatot követik.

A Late Of The Pier is egy New Wave banda Angliából, akikre az MTV2 zenecsatorna nézése közben akadtam rá. A Big In 2008 című műsorban adták le a klipjüket, amelyben azoknak a videóit játsszák le, akiknek megvan az esélye sokra vinni a 2008-as esztendőben.

Zenei stílusukat a Klaxonshoz, Gary Numanhoz, Brian Enóhoz vagy éppen Frank Zappaához hasonlítgatják, talán azért, mert ők is szintetizátorokkal állítják elő különleges hangzásvilágukat és a dalok mondanivalója is hasonló.

Egy napja ismerem a bandát, de kijelenthetem, hogy már három nagy kedvencem is van tőlük: Bathroom Gurgle, Space And The Woods valamint The Bears Are Coming.

Debütáló albumuk ebben az évben fog megjelenni a Parlophone Recordsnál.Utolsó módosítás: 2008.02.06. 11:06

Hozzászólások

1 | lordelrond 2008.02.05. 23:15
Érdekes. 80's feeling. Nem rossz amúgy, szerintem van jövőjük főleg hogy ujra terjed ez az irányzat, jól nyomják.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.