Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

LiT blogja

Manchester United 1-2 Manchester City + irány Manchester

LiT | 2008.02.10. 19:26 | kategória: manchester united | 3 hozzászólás

Manchester United 1-2 Manchester City + irány Manchester

Az egyik szemem sír, a másik nevet (de nagyon). Kezdem a rossz hírrel, hogy egy ilyen fontos napon, amikor az 1958. február 6-án történt müncheni repülőgép-szerencsétlenség 23 halálos áldozatára emlékeznek, a csapat nem tud győzni.

A Vörös Ördögök egy különleges retro mezben léptek pályára, amin nincs feltüntetve a szponzor és a City is megtisztelte az ellenfelét, hiszen ők is egy sima kék mezt viseltek. A mérkőzés előtt természetesen megvolt a megemlékezés a szörnyű katasztrófáról.

Viszont egyvalami nem tudja elrontani a kedvem. Mint azt olvashattátok a fórumon, betöltöttem 18. életévemet és ezalkalomból egy nagyon különleges ajándékban részesültem a szüleimtől. Április 12-én megyek a Manchester United Vs. Arsenal öszecsapásra, ráadásul V.I.P. jegyem van!J Ez a következőket foglalja magában: a találkozó előtt pezsgővel és háromfogásos ebéddel várnak minket a stadionbeli Redcafe-ban. Az összecsapást a nemrég épített Quadrant ülőhelyekről nézhetem, ráadásul kedvezményt is kaptunk a Megastore-ban.
A múzeumlátogatást sem hagyom ki!

Ez áll a Manchesterből érkezett szülinapi üdvözlőkártyán, amely egy vörös borítékban volt elől-hátul csillógó MU címerrel díszítve:

Happy Birthday from Manchester United. We are delighted to tell you that you have been bought the gift of all gifts, Match Day Hospitality at Old Trafford to see Manchester United Vs. Arsenal on 12th April 15:00. We look forward to welcoming you to the Theatre Of Dreams and hope you enjoy the game and our world class hospitality.

A szállásunk 300 méterre lesz a stadiontól, az ún. Chesters hotelben, amelynek híres Steak House-a van. Mellesleg ide járnak a játékosok kajálni.

Na szóval a szezon legnagyobb derbiét láthatom élőben, amely talán eldöntheti a bajnoki cím sorsát is.

Ezért nem tud annyira elszomorítani a jelenlegi eredmény.

Az egész meccsen természetesen a hazai csapat dominált, de mégis a City használta két két helyzetét. Sajnos nagyon szedett-vedettek voltunk, szegény holtak foroghattak a sírjukban.
Carrick gólja a 92. percben már túl késő volt!

Nem nagyon tudok kiemelni senkit, talán a csereként beálló Carricket gólja és helyzetfelismerése miatt.

Sajnálom, hogy nem sikerült megajándékozniuk engem egy sikerrel a szülinapomon.

Manchester United 1-2 Manchester City (0-2)
Barclays Premier League, 26. forduló
2008.02.10.
Old Traford


Manchester United: Van der Sar; Brown , Ferdinand, Vidic, O’Shea (Carrick 73); Ronaldo, Scholes, Anderson (Hargreaves 73), Nani (Park 65); Giggs, Tevez.
Cserék (nem használt): Kuszczak, Simpson.

Manchester City: Hart; Onuoha, Richards, Dunne, Ball; Ireland, Fernandes, Hamann (Sun Jihai 84), Petrov (Garrido 88); Benjani (Caceido 76), Vassell.
Cserék (nem használt): Isaksson, Geovanni.

Gólszerzők: Vassell 24, Benjani 45, Carrick 90.

Nézőszám: 75,970

Vassell 0-1


Benjani 0-2


Carrick 1-2


A gólok letöltése:

Vassell 0-1
http://www.mediafire.com/?3rbdtaagnpv

Benjani 0-2
http://www.mediafire.com/?2xxd2yd1vqk

Carrick 1-2
http://www.mediafire.com/?37nu9mj3ljq

Utolsó módosítás: 2008.02.11. 18:38

Hozzászólások

TcG|Rommel|Hun
1 | TcG|Rommel|Hun 2008.02.10. 19:31
Mégegyszer grat a jegyhez.:) A City - lássátok be - jobban játszott, de az évforduló alkalmából talán megérdemelte volna a győzelmet a MU.
2 | Béka269 2008.02.10. 22:58
Hali....nemtudjátok hogy lehet jelszót feltörni?
LiT
3 | LiT 2008.02.11. 06:50
Pfff. És ez hogy tartozik ide Béka?

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.