Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

LiT blogja

Butterfly on a Wheel

LiT | 2008.02.12. 19:41 | kategória: filmek | 0 hozzászólás

Butterfly on a Wheel

A 300 című filmből ismert Gerard Butler (Leonidas király) és a 007-es ügynök, James Bond szerepét többször is megformáló Pierce Brosnan a két főszereplője a „Butterfly on a Wheel” című fordulatos thrillernek, amely „Shattered” néven is ismert.

Neil Warner (Gerard Butler) tökéletes házasságban él gyönyörű feleségével, Abbyvel (Maria Bello). Amellett, hogy Neilnek remek munkahelye van, szeretett kislányukkal, Sophie-val (Emma Karwandy) egy amerikai álomban élnek…Egészen máig!

Amikor Sophie-t elrabolják, nincs más választása a házaspárnak, engedelmeskedniük kell a titokzatos emberrablónak, Tom Ryannek (Pierce Brosnan). Azonban Tomnak nem a pénzre fáj a foga, hanem tönkre akarja tenni a család több év alatt felépített életét. A következő 24 órában minden a feje tetejére áll, a házaspár kétségbeesetten próbálja teljesíteni a durva követeléseket. Vajon meddig mennél el, hogy megmentsd a lányod életét?

A forgatókönyv izgalmas, fordulatos, a színészek teljesítménye is remek. Pierce Brosnan nagyszerűen alakítja a zsaroló szerepét, míg Gerard Butler játékára sem lehet semmi panasz.
A film végén ott van a nagy fordulat és hogy érdekesebbé tegyem a filmet: Butler és Brosnan soha nem találkoztak! Akkor miért akarja lerombolni a család életét? Nézd meg a filmet, hogy megkapd a választ.

Ezt az alkotást inkább a Kisiklottak (Derailed) című thrillerhez tudnám hasonlítani. Ha az tetszett, akkor ebben sem fogsz csalódni.

Értékelésem: 7/10

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.