Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

LordMatteo blogja

Eb negyeddöntők, part I.

LordMatteo | 2008.06.23. 04:13 | kategória: sportélet:) | 0 hozzászólás

Elérkeztünk hát a 2008-as Európa-Bajnokság negyeddöntőihez, s az első összecsapás az A csoportot magabiztosan megnyerő Portugália és a B csoportban végül a horvátok mögé kerülö Németország csatáját hozta, nem kis izgalmakkal, és látványos futballal!

Európa braziljai a Svájc elleni vereséggel a hátuk mögött is bizakodva léphettek pályára Ballackék ellen, elvégre még a papírforma is mellettük állt - egészen a meccsig.

Nem csak nemzetek mérkőztek, az angol futball hívei minden bizonnyal izgatottan várták Cristiano Ronaldo és Michael Ballack harmadik párharcát is, az előzö két felvonásból - Premier League és Bajnokok Ligája - mindkétszer a portugál került ki győztesen. A szerencse forgandó, mondhatnánk most, de a meccs legkevésbé a szerencsén úszott el a luzitánok számára, ugyanis mindhárom gól születésénél védelmi hibák bábáskodtak, ami csakis a portugál védők "erénye", bár Sczweinsteiger góljánál a németek gyönyörü összjátéka is okozó volt. De Klose hogy fejelhetett tisztán? Vagy Ballack, aki bár nem fejelgető-világbajnok, de jól fejel, rá is csak egy védő figyelt, aki még csak megzavarni se tudta. Portugália is lőtt két gólt, bár Nuno Gomesé se sokon múlott, de a reményeket életben tartotta. A második gól azonban túl későn érkezett már ahhoz, hogy bármit is eldöntsön. ...Semleges nézőként azt kell mondjam - ami szerintem C.Ronaldo-ba szerelmeslányokon kivül mindenki számára nyílvánvaló - a megérdemelt továbbjutó - Németország.

A mai Horvátország - Törökország mérkőzés győztesének nehéz dolga lesz a bajorokkal, ha megtartják a formájukat.

Németország 3-2 Portugália, továbbjutó: Németország.

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.