Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

LordMatteo blogja

Blog-(re)-start - Áttekintő

LordMatteo | 2009.07.23. 01:58 | kategória: a blog | 8 hozzászólás

Hmm. Áttekintő bizony. A blog eddigi életéről, kicsit a fórumról, mindenről általánosan...

Anno mikor elindult a blog részleg itt, én voltam kb 2 hónapos kis újonc - olcsó poénokat a ruhatárban leadni - a Domeon, és nagy hittel és lelkesedéssel belevetettem magam egy számtech. oldalon egy amolyan személyes, napi jellegű ma-éppen-ez-történt-velem blogba, amit később jól töröltem, mert rájöttem, hogy a blog ennél sokkal összetettebb fogalom, meg minden. Aztán próbálkoztam mindenfélével, amik szintén nem voltak idevalók, végül powerhouse kolléga nyaralásakor került fel 4 rövid írásom a 2008-as EB tornáról, pótolandó a fent említett személy távollétét a blogban, úgy érzem ez akkor sikerült. Aztán azóta semmi.

Nem kívánok mostantól rendszeres blogot vezetni, csupán úgy érzem, felgyülemlett egy csomó téma, nem kevés kiírandó dolog a fejemben, aminek itt adnék helyet.

Hogy milyen írásokat várhattok? Nos, egy kicsit abból, egy kicsit ebből...Lesznek filmekkel foglalkozó írások, bár nem szeretnék konkurenciát állítani a Factorynak, mert egyrészt elég nehézkes feladat lenne, másrészt minek...Lesznek minden valószínűség szerint sajátos elmefuttatások is, elvont vagy éppen teljesen hétköznapi témákról, nevezhetjük vitaindító bejegyzéseknek is. Kitérőt tehet velem az Olvasó a most olyannyira divatos internetes játékok világába - nem játékismertetők! - vagy éppen könyvajánló bejegyzések olvashat majd a Nagyérdemű, de zenei témájú írások is fognak születni.

Hogy mi ihletett arra, hogy el(újra)indítsam a blogomat? Egyrészt Barthezz blogja, másrészt meg - miért ne? Az utóbbi 1-1,5 évben sokat fejlődtem szerintem mind íráskészség, mind fogalmazás terén, így értékelhetőbb, jobb blogot tudok "üzemeltetni", mint tettem azt két éve.

Tehát, miért ne?

Utolsó módosítás: 2009.07.23. 02:01

Hozzászólások

Gobiakos
1 | Gobiakos 2009.07.23. 05:03
Hát akkor tessék teljes gőzzel belevetni magát a bejegyzés-gyártásba! ;-)
Én várom az írásaidat! Hajrá!

U.I.: "...nem szeretnék konkurenciát állítani a Factorynak..." köhm. :-D
LordMatteo
2 | LordMatteo 2009.07.23. 05:32
Tudom, ez most úgy hangzik, mintha tudnék :D De nem tudtam másképp megfogalmazni, és nem, nem kell ötleteket adni, jó ez így :D
3 | ShuleyvA 2009.07.23. 09:35
"Tehát, miért ne?"
Mert konkurencia leszel! Le-ve-le-Le-ve-le! >:-{(

Khm... Akarom mondani, hajrá! :$ Sok-sok írást az asztalara! ;-]
powerhouse
4 | powerhouse 2009.07.23. 09:44
Good luck, Captain!
Barthezz
5 | Barthezz 2009.07.23. 10:07
Oh, köszönöm, hogy engem is megemlítettél, mint inspirálót. ^^ Ha valóban az én blogom is közrejátszott döntésedben, akkor egy újabb ok, miért is érdemes csinálnom. :-)

Várjuk hát kíváncsian a bejegyzéseidet, ismerve azt, hogy valóban mennyit fejlődtél írás- és fogalmazáskészség terén, biztos vagyok benne, hogy egy igen jó kis blogot tudhatunk majd a neved alatt! ^^
Dealer
6 | Dealer 2009.07.23. 11:15
Én is köszönöm a megemlítést, a túldimenzionálást is. :D Sok sikert a restarthoz, én tutira olvasni foglak. ;)
LordMatteo
7 | LordMatteo 2009.07.23. 17:27
EZAZZZ!!! VÉGRE LEHET TÖRÖLNI A LINKGYŰJTEMÉNYBŐL KÖSZI DINOOOO :love:

Ja, bocs. :D

Dealer, Barthezz, ph: valahogy kellett a kommentetek biztosítása >:] Shuley: !k shu bad language (szerveren ez a kirúgási parancssor :-)) )

Na komolyra fordítva a szót: köszönöm srácok! Igyekszem a fórumon való általános hülyülésemet csak ritkán áthozni ide. :-)
KisCsirkee
8 | KisCsirkee 2009.07.27. 10:52
Fejlődsz.... egy nagy frászt! :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.