25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E-sport: csúszás. BECUP.

LordMatteo | 2011.08.24. 06:36 | kategória: e-sport

Szokatlan módon pofátlan reklámnak és bocsánatkérésnek egyszerre adok helyet a blogomban...

És ha már lúd, legyen kövér, úgyhogy rövid leszek!

Először is elnézést kérek (ki örül neki, ki nem), ugyanis az e-sport bejegyzésekkel, mint látható, csúsztam. DE. Ami késik, az jön, ahogy egy barátom azt ki találta fejteni egyszer. DE (ismét). Ettől függetlenül még mindig megyek a BECUPra, és az is biztos, hogy mindhárom nap jelentkezem írással, nem kizárt, hogy többel is (újabb elnézést-kérések sűrű hajlongás közepette).

Tehát a hétvége a blogon az enyém, erre készüljetek fel, hogy kegyetlen spam fog idezúdulni a részemről (ha már a Pc Dome még egy hírt sem bök ki...), tessék véleményezni-kommentelni-sajátsorozatotelhalasztani-hozzászólni a témához. Igyekszem képekkel is teletömni a bejegyzést, talán egy ilyen helyről ez sem lesz gond.

A reklám része: mivel minden gondolatomat ugye nem rakhatom ki ide (folyamatosan updatelni a bejegyzést pedig nem rossz ötlet, de Ti arról honnan értesülnétek?...), úgyhogy akit érdekel a dolog, erre tessék Twitterre feliratkozni.

Legközelebb már az indulás napján, azaz pénteken hajnalban jelentkezem, ha minden jól megy, reggel hét körül indulunk Pestszentimrére. LAN-ra fel, és addig is hű hívetek, Olvasóim:

LordMatteo

Hozzászólások

Pras
1 | Pras 2011.08.25. 17:58
Kockáztatva, hogy (joggal) falusi bunkónak tűnök...

...jó, jó, de mi a halál az a BECUP? :D Az előző bejegyzésben nem esett szó ilyesmiről, emlékeim szerint.
2 | Madrac 2011.08.25. 18:14
Az egyik legnagyobb magyar LAN.
LordMatteo
3 | LordMatteo 2011.08.25. 18:17
Oké, true, semmi nincs róla (mert ugye, csúsztam). Azt hittem mondjuk, hogy legalább a név ismerős, de ha nem:

Vannak ugye azok a jó kis események, amikor párszáz kocka összegyűl egy helyre a gépével, meg még pár kocka közvetít, meg streamel róla, meg még pár kocka hajlamos a saját pénzét felajánlani, hogy a párszáz kocka legyen mit megnyerjen. Tehát LAN, versenyszinten.

Na most a BECUP (Budapesti Esport Cup) a legnagyobb ilyen jellegű hazai rendezvény hazánkban (bár szlovák, cseh, ritkábban osztrák csapatok is résztvevők, de távolabbról is jönnek), amit jól jelez az is, hogy a WCG (tkp e-sport olimpia) európai fordulójára (vagy miére :D) a CS 1.6-ban kvalifikációt biztosít a nyertesnek a BECUP. 1M Ft feletti összdíjazás, nagyjából 1000 körüli játékos-TV-biztosító személyzet van jelen, és nem kevés kilátogató. A helyszín már jó ideje Pestszentimrén a sportkastély (tkp. egy nagy tornacsarnok). Én a battlefield.hu szerkesztőségi csapat tagjaként megyek, Bf:BC2-ben indulunk.

Kb. nagyon röviden és jellegtelenül ennyi.
Pras
4 | Pras 2011.08.25. 18:34
Áá, így már világos. :) Akkor csak keményen, mint a Rolling Stones!
5 | Madrac 2011.08.26. 14:22
"(ha már a Pc Dome még egy hírt sem bök ki...)"

Ha a szervezok nem akarjak, hogy irjunk rola (nem kuldenek semmi hivatalos anyagot) akkor mi tiszteletben tartjuk eme kivansagukat es nem irunk rola egy sort se. ;)

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.