Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

McCl@ne blogja

Amit még nem tudtál a Sötét Lovagról!

McCl@ne | 2008.09.29. 11:34 | kategória: ezmegmi | 46 hozzászólás

- a Sötét Lovag sötét, nem pedig világos
- Batman-nek hívják, ami denevérembert jelent és 'betmen'-nek kell ejteni
- sok film és tévésorozat készült már belőle, meg rajzfilm is, meg képregény is, most nem sorolom fel, de tényleg sok!
- a Sötét Lovagot mindenki nagyon szereti! Nem a filmben, mert ott olyan sokan nem, de a valóságban igazán sokan és nagyon sokan meg is nézték moziban meg otthon a 15"-ös monitorukon!
- a Sötét Lovag nagyon látványos, mert akik csinálták, sok pénzt kaptak rá és nagyon ügyesen költötték el!
- Batman, ha a napba néz, tüsszent!
- ha Bruce Wayne sokat iszik egy party-n, ahol szépségkirálynőkkel van, akkor utána sokat is pisil, csak ezt nem mutatják, mert nem szabad
- Rachel-t most ugye új színésznő játssza, Maggie Gyllenhaal, akinek nehéz leírni a nevét és sokak szerint szép és jó színésznő, mások szerint meg csúnya és nem olyan jó színésznő
- a Sötét Lovag nemsokára megjelenik DVDn és Blu-Ray lemezen, ami azért lesz jó, mert akkor mindenki megveszi és lehet róla újra nagyon sokat beszélni!
- a Sötét Lovagban van egy jelenet, amikor Bruce Wayne ballisztikai vizsgálattal próbál megszerezni egy ujjlenyomatot egy lőszerről. Ezt a jelenetet senki nem érti, én viszont igen, de majd ezt egy külön blogbejegyzésben mesélem el!

Egyelőre ennyi, ha valami még tudomásomra jut, akkor frissítem a bejegyzést, figyeljétek az UPDATED feliratot és kattintsatok rám újra és írjatok sok kommentet, mert szerintem ez a téma mindenkit nagyon érdekel!

Köszi a figyelmet!
(Álmom a nagy nézettség!)

Utolsó módosítás: 2008.09.29. 12:34

Hozzászólások

Gobiakos
1 | Gobiakos 2008.09.29. 12:14
Gratulálok!
Ez egy teljesen értelmetlen bejegyzés lett, ami mondjuk az "ezmegmi" kategóriába simán belefér, de minek????? És bocsánat a véleményem kinyilatkoztatása miatt, de mi másról szólna a fórumozás, meg blog-olás, ha nem erről.
Ha pedig poénnak szántad (márpedig gyanús, hogy annak szántad), akkor annak harmat-gyenge... :S
2 | padavan 2008.09.29. 12:29
:DDDDDD

Hát ez kurvajó!

Gobiakos, ha nem vetted észre ebben a bejegyzésben a mélységesen mély cinizmust és kritikát más bejegyzésekkel kapcsolatban, akkor úgy kell neked!
Gobiakos
3 | Gobiakos 2008.09.29. 12:39
padavan, nem erről van szó. Abszolút átláttam a dolgot, észrevettem a cinikus hangvételt is, csak szerintem nem sikerült eltalálni az egészet. És nem gondolom, hogy egyáltalán szükséges lett volna ezt így kifigurázni... Miért ne lehetne tele a fórum A sötét lovag által körüllengett és félisteni szintre emelt bejegyzésekkel?
Ismerjük be, hogy a Sötét lovag a 2008-as év (egyik, ha nem a) legjobb képregényadaptációja lett. Mindezek után ne legyünk meglepődve, ha a csapból is Batman folyik... Akinek pedig ez nem tetszik, az vessen magára.
McCl@ne
4 | McCl@ne 2008.09.29. 12:43
Köszi Gobiakos, hogy már kétszer is írtál, nagyon rendes vagy, mert így már látják a többiek, hogy ide sok komment jön és majd ők is írnak és akkor még több lesz! Padavan, Neked is köszi, örülök, hogy tetszett ez a bejegyzés, remélem a többieknek is fog!
5 | somesz83 2008.09.29. 12:46
Már vártam valami hasonlót! Frankó! Köszönjük, persze kevesen vagyunk, akik ezt leveszeik, de respect!!! :D
Barthezz
6 | Barthezz 2008.09.29. 12:51
Ha ha Ha Ha ha ha Ha....
7 | padavan 2008.09.29. 13:40
Gobiakos: Én pl. már hetek óta max benézek a TDK topicba, mert vicc, ami ott is megy. Megnéztük, ömlengtünk róla hetekig, kurvajó volt, és?

Ötmillió bejegyzés született erről, marha eredeti az utolsó pl, nem?

Nekem itt fekszik háromnegyed készen egy Joker eredetét és a bohócfóbiát, illetve a bohóc maskarában zúzó valós bűnözőket ismertető, boncolgató írás, de már nem hinném, hogy kirakom, egyszerüen aztért, mert már nem időszerű. Ennyi.

A TDK 2008 egyik legjobb filmje. Igen, kétségtelenül így van. És akkor most minden átlag blogger ezt meglovagolva fog idióta "elemzéseket" gyártani? Írjak én is a legjobb Joker beszólásokból egy bejegyzést? Aztán a legsötétebb pillanatokról? Aztán a Batman-Joker pszichológiai összefüggésekről? Vicc lenne...

Vannak más témák is, azokról is lehetne írni. Nem tudom, mennyire követed az én blogomat, jó ideje deka bejegyzést nem írtam. Hogy miért? Mert a faszom vállaljon fel blog-közösséget felületes, ótvarszar, de (csak) tömegigényeket kielégítő szargyűjteményekkel.

Megjelent itt is az RTL Klub mentalítás, nem óhajtok erre a szintre lezülleni. Nem állítom, hogy befejeztem - sokadszorra :D - a blogot, de egyelőre semmi kedvem hozzá. Aztán lehet, hogy jövő héten írok valamit, de ehhez szükség lenne eg ylégüres térre két szar bejegyzés között.

Pedig már készül az iPhone tesztem, meg film ismik, de inkább a logout, mint hogy ide rakjam, olyan szomszédsággal, amilyen.

A másik, hogy rájöttem mi a legnagyobb baj a bloggal itt a Domeon: Az, hogy nem tudok elkülönülni a többitől, legalább megjelenésben. Nincs személyre szabhatóság még minimális szinten sem, így akárki blogja tök olyan mint az enyém. Lehet, hogy hülyeség, de ez is igen csak zavar.
8 | somesz83 2008.09.29. 13:59
"Az, hogy nem tudok elkülönülni a többitől, legalább megjelenésben. Nincs személyre szabhatóság még minimális szinten sem, így akárki blogja tök olyan mint az enyém."

Már nyár elején is ez volt a téma, én akkor léptem át a somesz.miskolciutosok.hu - ra. Nézegettem amit te is akkoriban hoztál össze extrás padaHQ - t, de semmi frissülés. Ez pedig itt örök alapvető probléma lesz, hogy összekavarodnak a bejegyzések a legalja színvonaltalan szarokkal. Mit gondolsz miért töröltem maga innen olyan gyakran? Feltettem saját elbeszéléseim, amik véleményem szerint korántsem voltak rosszak, erre azt látom, hogy két percen belül közrefogja egy - két félszavas sokadik bőr szürke szemét. Ez itt végig így lesz, hacsak nem változtatnak valamit a motoron.
9 | somesz83 2008.09.29. 14:00
Ja, és egyébként tényleg RTL klub szint, felületesség, látogatottság harc, olykor vérgagyi témák! Ez van!
McCl@ne
10 | McCl@ne 2008.09.29. 14:04
Még eccer köszi mindenkinek, aki... xD

ON:
Nagyon remélem, hogy ahogy enyém volt az első, úgy enyém lesz az utolsó TDK bejegyzés is!
Pada: kitehetnéd az iPhone véleményezést vagy dobhatnál egy linket, telefongondjaim vannak, kell valami új!
Barthezz
11 | Barthezz 2008.09.29. 14:09
Mivel még csak most láttam a filmet, így most kerültem a hatása alá. S mivel életem egyik legnagyobb filmélménye volt, teljesen alapvetőnek éreztem, hogy legalább egy bejegyzést írjak róla. Szándékosan nem filmkritikát írtam, próbáltam vmi olyat, ami még nem volt, de neked/nektek semmi nem tetszik. Erről én meg nem tehetek, egyelőre én döntöm el, miről írok bejegyzést és miről nem.
Az meg, hogy a látogatószám hajtana, bazzz, ezt nem tudom honnan találtátok ki már megint. Pont mivel lerágott csont a téma, Germin kívül nem számítottam már senkitől sem kommentre. Nyilván örülök, hogy ennyi hozzászólás jött (őszintén: ki nem?), de nem azért írtam meg, hogy "hű, itt egy népszerű téma, ha írok róla, akkor még népszerűbb lesz a blogom". Ha ez hajtana, megtettem volna már másfél hónapja, a bemutató napján. De gondoljatok azt, amit.

Mellesleg meg kikérem magamnak, hogy szarnak nevezd a blogomat. Valóban nem votl időszerű a bejegyzés, de ettől még nem szar, a 2 fogalom nem azonos egymással. Igyekeztem minél igényesebben öszeállítani az írást és mint a kommntekből látható, nem hiába írtam meg és foglalkoztam vele ennyit.


És ez volt az utolsó, hogy ebben a témában értekeztem veletek, nem kívánnék belekezdeni egy újabb blogháborúsdiba, majd fórumra is átterjedő flame-elésbe veletek.

Ignoráljuk egymást, nézzük a másikat levegőnek, én ezt teszem 1 hónapja, s eddig ez nektek is ment. Nem hinném, hogy ezt továbbra is olyan nehéz dolog lenne folytatni. Senkinek - sem nektek, sem nekem, sem a fórumnak - nincs szükége egy TamásBp vs. ti féle örökös egymást provokálós műsorra.
Barthezz
12 | Barthezz 2008.09.29. 14:11
*Nyilván pada 7-es hsz-ére ment az előző kommentem, csak azóta jött még pár.
McCl@ne
13 | McCl@ne 2008.09.29. 14:14
Szegény Barthezz azt hiszi, hogy róla szól a világ.
Ez a bejegyzés mindenkinek szólt, aki nem tudott érdemben hozzátenni a TDK témához. Ha úgy érzed, köztük a helyed -én úgy-, akkor további jó fröcsögést és nyivákolást, up to you!

"egyelőre én döntöm el, miről írok bejegyzést és miről nem."
Ühüm. Én is xD
És ahogy azt is én döntöm el, kit ignorálok és kit nem! Majd fórumtalin kibeszéled magadból, ha beletiportam a pici szívedbe! ;)
14 | padavan 2008.09.29. 14:18
Na, ki vette magára a szaros inget? :D

Tudtommal itt senki nem nevezett néven senkit. Kár elkezdeni provokálni az egyszerü kommentelőket.

De ha már itt tartunk:

"...és mint a kommntekből látható, nem hiába írtam meg és foglalkoztam vele ennyit."

Aham, ahol minden 2. hozzászólás a tiedé. :DDDD



McCl@ne: Ja, hát azt még kirakom, ahogy kész leszek vele.
Barthezz
15 | Barthezz 2008.09.29. 14:21
Nézd, padával érdekes mód meg tudunk lenni azóta is balhémentesen egymás mellett a fórumon. Pedig egyikünk se tett lépést a másik irányába, jött ez magától. Mivel ez most neked nem volt egyértelmű, gondoltam most szólok és megpróbálom elejét venni egy végeláthatatlan torzsalkodásnak.

Ha te ezt a helyzetet nem vagy hajlandó így kezelni, akkor nyugodtan provokáljál ezentúl is, ám szólok: én nem leszek vevő rájuk, majd a moderátorok úgyis intézkednek, ha jónak látják. Persze ha célod az, hogy újfent kibannoltasd magad innen, akkor do it!
Barthezz
16 | Barthezz 2008.09.29. 14:23
pada #14: És? Ki tiltja, hogy kommenteljek a saját blogomhoz? Ha azt hiszed, azért tezsem, hogy több komment legyen, tévedsz. Csupán viszem tovább a beszélgetést. Zavar? Nem kell akkor olvasni, ennyi.
17 | padavan 2008.09.29. 14:24
Jaj, szegény somesznak meg nem válaszoltam, pedig fontos. De nem is baj, ha külön válaszolok, így egyre több lesz a komment. :D

Szóval:

Én nem emlékszem ilyen design-témára, vagy kimaradtam belőle, vagy szenilis vagyok. Persze nem várhatom el, hogy itt is blog.hu szintű testreszabhatóság legyen, ezért csak kis kesergésem okán jeleztem ezt a gondomat, tudom, hogy a Dome gárdájának nincs meg a kellő kapacitása egy teljes értékű blogrendszer kialakítására. Már ez is több mint amit akár 2 évvel ezelőtt reméltünk.

Egyéb oldalak létrehozása: Hát ja, szétesőben vagyok, egyszerűen nem tudom, hol érdemes komolyan és kitartóan nekikezdeni egy Pada HQ-nak. Én őrülnék, ha itt tudnám csinálni, de említett okok miatt – pl. nem csak a design, hanem mondjuk az egynél több kép beillesztésének hiánya, amire már egy éve várunk -, valahogy nem érzem teljesnek az itteni blogomat sem, mert az valahogy nem az enyém. Tényleg nem az. Van egy lista mindenkiről, tök ugyanolyan mindenki blogja, SEMMI nem különbözteti meg a másiktól, kizárólag a tartalma. Nekem ez kezd kevés lenni, én egy egyedi helyet szeretnék, de ahhoz meg kevés a tudásom. Extrás oldalt kutya nem nézte-nézi, blog.hu-n ötvenezer felfuttatott blog van, logout megint csak nem ad semmiféle egyediséget. Ezért van az, hogy belekezdek egy helyen egy blogba, aztán rájövök, hogy messze nem az enyém, és úgy marad.

Nem tudom, mi a megoldás.
McCl@ne
18 | McCl@ne 2008.09.29. 14:25
Ühüm, akkor még egyszer: a blogbejegyzésem mindenkinek szólt, aki legyártott még egy 22. TDK-akármit, nem csak neked. Te meg -aki ugye nem vagy vevő a (nem létező) "provokációra"- már a sokadik kommentedet fröccsented ide... Érdekes. Ahogy az is, hogy moderátorokkal fenyegetőzöl. Úgy tudtam, őket kukába raktad... :O
19 | Eric 2008.09.29. 14:26
Nagyjából pár mondatban összefoglalható, hogy mi a gáz a blogok körül.
Kivétel nélkül mindenkiben ott buzog a bazinagy versenyszellem: kié a legjobb, kinek a nézettsége a legmagasabb, kinél van a legtöbb komment, "a kuyta sem írt má' a fulligényes legújabb bejegyzésemhez" stb. - senki nem magának ír, hanem mindenkit egy megmagyarázhatatlan felülkerekedési vágy hajt. Ez mérgezi itt a légkört már jóideje. :-/

Többek között ez a bejegyzés is ennek a (rossz)szellemében született, mert az íróját irritálja, hogy általa kevesebbre tartott, hatásvadász, vagy éppen kevesebb igényességgel összerakott blogok több usert vonzanak, több hozzászólást generálnak.

Pedig egy blognak pont nem erről kellene szólnia. Ez nem egy blogversenyzők F1-es futama, itt nem hírdetnek győztest. Ha valaki sok hozzászólást kap a blogjába akkor az azt jelenti, hogy valamivel kivívta az érdeklődést(még ha az nem feltétlenül valami fulligényes dolog is). Ha pedig egy mélyértelmű, hibátlan, csilivili, vérprofi bejegyzésre minimális a reakció, akkor vélhetően az adott írás célközönséget tévesztett. Na puff, a PC Dome olvasóit nem érdekli.

Azt márpedig tudomásul kell venni, hogy ez nem egy ultimate blogger oldal, ez a funkció "csak" egy kiegészítő szolgáltatása a PC Dome-nak. A blogokat látogatók is 90%-ban a fórumozókból kerülnek ki.
Ha valaki vérkomolyan szeretné ezt csinálni, szerintem jobban teszi, ha felkeres egy erre specializálódott oldalt, mint ahogy az már többek fejében x alkalommal meg is fordult(ugye?)
Véleményem szerint azzal amúgy sem fogunk előrébb jutni, ha hetente felbukkan egy - hol irónikus, hol kifakadó - "blogvilágvége hangulatú" komment.
20 | padavan 2008.09.29. 14:29
Barthezz: Nem érdekel.

Csupán megjegyztem arra, hogy "de sokan kommentelnek". Igen, azt a "de sokat" osszad el kettővel, mert a másik fele te vagy. :D

De tényleg leszarom ám, tőlem aztán szétertéelezheted a blog részleget, viszont amennyire neked jogod van teleszarni, annyira jogom van nekem és mindenki másnak véleményt nyílvánítani.

Készvégecsá.
McCl@ne
21 | McCl@ne 2008.09.29. 14:31
Eric: Úgy tűnt Neked, hogy az elmúlt időszakban -nem az egy hónap bannom alatt, előtte is- őrült nagy versenyre kelnék én itt a blogok terén? Ezért hozhattam kalap alá a két Arcanumos bejegyzést is, mert feszült izgalommal vártam a rájuk zúduló kommentzáport? (aki nem tudná: olyan szinten rétegjáték, hogy szerintem a világon 5-en ismerik)

Nem, itt mindössze annak adtam hangot, hogy talán lepöröghetnénk a TDK témáról. Én még ide csak akkor írtam bejegyzést, ha valami belső "nyomás" hajtott: láttam egy állat filmet, valami különleges történt velem, stb.
Szóval nem tudom, hogy engem ezzel miért kellett megint megtalálni, részben poénnak, részben felszólításnak szántam a bejegyzést, nem azért hajtok, hogy mindenki rám figyeljen, akkor naponta tennék ki valamit, nem lenne nehéz...
Barthezz
22 | Barthezz 2008.09.29. 14:35
Eric-nél a pont, ennél jobban én sem fogalmazhattam volna meg.

Mellesleg meg nem értem, hogy miért pont az a 2 ember féltékeny más blogjaira, akiknek jelenleg toronymagasan a legnagyobb a népszerűsége? Megnyugtathatom mindkettejüket: valószínűleg soha nem fogom beérni őket látogatószámban, s nem is ez a célom.

A blogot azért vezetem, hogy egyrészt magamnak legyen egy saját naplószerű irományom bizonyos témákról, amit utólag bármikor visszaolvashatok, másrészt ha már megírtam, jól esik, ha esetleg másnak is felkelti az érdeklődését az iromány. Valós baráti körömből is többen szívesen olvassák a blogomat, nem csak a fórumozóknak szánom, amiket írok. Nem tudom, ezt végre miért nem lehet felfogni?
23 | Eric 2008.09.29. 14:38
Én úgy érzem - még ha ez nem is jelenti azt, hogy minden nap írsz - hogy téged igenis zavar, hogy a többségében igényesen összerakott(kivétel ez :-) ) blogjaidat adott esetben kevesebb figyelem kíséri mint mások, sokszor gyermekded posztjait.
Ez a hozzászólás nem csak neked szólt. Szólt ez többek között padavannak is, no meg még jónéhány más emberkének is, az "akié a 200. hozzászólás a blogomban, kap egy csokit" stílusal próbálkozók közül.

24 | padavan 2008.09.29. 14:44
Eric, én ezen nem fogok vitázni éjfélig már megint.

Támogasd Barthezzt a helyi ertéelje növekedésében, másoknak meg elmegy a kedve mindentől és de jó lesz.

És nem csokit kapott, hanem teljes játékot, bocs...
McCl@ne
25 | McCl@ne 2008.09.29. 14:46
Eric: Hol írtam, hogy nem zavar? Mindenkit zavar. Téged is zavarna, ha összehoznál egy bejegyzést mondjuk egy órát tökölve és utána ketten beböfögnék, hogy "jó volt", de mivel erre csak az a megoldás, hogy az általad is említett "írjatok jó sokat"-jellegű blogbejegyzéseket kell futószalagon gyártani, így én "befejeztem" a blogolást, itt is, meg máshol is. Ha eszembe jut valami, vagy külön figyelmet érdemel valami, vagy éppen olyan kedvem van, akkor írok, többi nem érdekel...

Én azt írtam az előbb, hogy a népszerűségi versenyből kiléptem, mielőtt beleszálltam volna, mert annyit nem ér.


Barthezz:
"Mellesleg meg nem értem, hogy miért pont az a 2 ember féltékeny más blogjaira"
xD Te nem vagy normális... Komolyan, agyadra ment az internet. Féltékeny??? Ezek szerint a Tiédre? Az első, engem is érdeklő bejegyzéseid közül olvastam el egy-kettőt, a többinek gyakran a címét sem, a hozzászólásszámokat is csak hébe-hóba, de hogy utóbbira miért lennék féltény, az rejtély. Minőség miatt meg aggódnom egyelőre nem kell, de azt is lenyelném valahogy, bár részedről veszély nem fenyeget! Viszont fantáziád az van, találj még ki valamit!

Ja, és Eric tényleg olyan varázslatosan megfogalmazta a lényeget, hogy ennél jobban már csak Gerry vagy Z-Master tudta volna, esetleg Pyro egy jobb napján, de a lényeg, hogy tényleg pompás és fantasztikus volt! ;)
(legalább ne ilyen átlátszóan, könyörgöm... )
26 | Eric 2008.09.29. 14:48
Nem támogatok senkit, csak a véleményem szerint hibás szemlélet miatt emeltem szót.


Teljes játék... akkor tényleg bocsi! Ez így teljesen más. :-O
Amúgy meg itt nem csak és kizárólag rád gondoltam.
27 | Eric 2008.09.29. 14:50
Nyilván engem is zavarna(ha érdekelne a blog írás).
Viszont, ha elsőre nem is, de sokadjára már biztosan leesett volna, hogy célközönséget tévesztettem.
28 | padavan 2008.09.29. 14:52
Hibás szemlélet? Melyik? Minimális egyediség? Egynél több kép beillesztése? Vagy az hibás felfogás, hogy a ..csöm tele van ezzel az ömlesztett módszerrel, ahol a szar simán keveredik a kevésbé szarral?

Hát nem tudom...
29 | Pyrogate 2008.09.29. 15:09
#28-ban van a pont: "ömlesztett módszerrel, ahol a szar simán keveredik a kevésbé szarral? "

Ez olyan, mint ha a blog.hu főoldalán lenne kint a legújabban frissült blogok, és az zavarna, hogy írsz egy faszán kivitelezett novellát, mire pár perc múlva nem lesz benne a top10-ben a 'ma jó napom volt' féle írások miatt.

De ha a blog.hu-n csinálsz egy oldalt, akkor nem a blog.hu-t figyeled, hanem a padavan.blog.hu-t. Nem? Itt pedig a pcdome.hu/blog/padavan -ra illik rá ugyanez. Az a baj, hogy nem a blog főoldalt kell nézni. Ez csak egy "szerver", vagy "felület" ahol tudnak az emberek blogolni, nem egy közös blogot írnak a Dome userek. Szóval aki téged olvas, annak az említett címet kell megnéznie:)
Ezt a felfogást kéne megváltoztatni, és nem a főoldalért versenyezni. Mert akkor nem zavarna, hogy mik veszik el a helyet előled (bár neked írtam, de úgy általánosságban mondom)
Germinator
30 | Germinator 2008.09.29. 15:09
Oké, erős és éles kritika, szerintem vette mindenki:-D (és én is)

Grat;-)
31 | Eric 2008.09.29. 15:10
Pontosan.
Miért nem a sajátoddal foglalkozol?
A tiéd egyedivé tétele, igényes megszerkesztése, az oké. De arra felesleges szerintem energiákat pazarolni, hogy mások blogjait fikázzuk és folyamatosan elégedetlenkedjünk a PC Dome blogolók színvonala miatt.
Ha nem tetszik a környezet, miért nem máshol blogolsz?
Félreértés ne essék, nem akarlak elhajtani innen!
De - mint ahogy az már annyiszor beigazolódott - itt ilyen a környezet, ilyenek a blogok.
Megsúgom, attól sem fog változni semmi - max időlegesen egy kicsit - ha rendszeres nyavajgóblogok születnek(sőt!)
Én több lehetőséget látok abban, hogy valaki(k) jó példával járnak elől és konzekvensen hozzák a színvonalat.
Ha pedig valaki ebbe már úgymond belefáradt...hát sorry, de nem nagyon van mit tenni.
Barthezz
32 | Barthezz 2008.09.29. 15:13
ha már előjött a célközönség téma:

Én többé-kevésbé tisztában vagyok vele, kik olvassák blogomat a fórumról és az ismerőseim közül. Tisztában vagyok vele, kik a fő kommentelőim. Nyilvánvalóan elsősorban az ő igényeiket igyekszem kielégíteni írásaimmal, időnként esetleg egy-egy újfajta témát súrolva és így esetleges újabb emberek figyelmét felkeltve. Én az ő elvárásaiknak igyekszem megfelelni írásaimmal, nem pedig a padavan - McCl@ne által vezetett blog-erkölcsrendészetnek.


És valóban: Ha enynire nem érzitek itt magatokat jól, ha úgy érzitek, itt nincs meg a közönségetek, akkor miért jártok még ebbe a blogba? Miért nem kerestek tényleg egy oylan bloglehetőséget, ahol meg tudnátok valósítani azt, amit elképzeltetek, s a megfelelő közönség is meglenne hozzá? Miért nem hagyjátok a PC Dome blogot a saját medrében folyni? Miért kell folyton vitát szítanotok meddő kérdések eldöntésére? Miért jó ez nektek, hogy rendszeresen kipécéztek egy-két embert vagy itt, vagy a Filmes részlegben és addig szekáljátok, amíg az meg nem elégeli? Most komolyan, nem lenne jobb a békesség? Hogyha vmi nem tetszik, azt normális hangnemben is lehet közölni, s meg lehet békésen is beszélni. Keressétek inkább meg a nektek megfelelő blogot, ahol tényleg jól érzitek magatokat. Nektek is ez tenne jót, nem pedig az itt való torzsalkodás.
McCl@ne
33 | McCl@ne 2008.09.29. 15:19
----------------------------------------------------
ez egy vonal

Ez alatt a vonal alatt nem lesz olyan kommentje Barthezznek, ami megfekszi a gyomromat. Szóval ha eltűnne ez-az, akkor annak az oka egyszerű: finom zöldségleves és kakaóspalacsinta volt az ebéd, jó helyen van ott, ahol van.
Ja, ha valaki nem értené -egy mindig lesz-, akkor #32-es kommentre ment ez.
34 | Pyrogate 2008.09.29. 15:19
Azért azt nem értem, hogy egy egyszerű cinikus bejegyzésről minek ennyit beszélni?
Kicsit túlreagáltad Barthezz
35 | padavan 2008.09.29. 15:23
Na, Barthezz most már emlékeztet engem az egykori Kandhurkára.

Miért nem jó nektek, hogy szart csinálok? Miért? :D Miért nem csak dícsértek? És ha nem dícsértek, miért nem emberi hangon nem dícsértek? Dehát ha nem dícsértek akkor az alapból nem emberi hang nekem! :D
36 | Eric 2008.09.29. 15:26
Én inkább így fogalmaznám meg a kérdést:
Miért nem szarod le, ha szart csinál? :-)
Se dícséret, se fika, egyszerűen kaka rá és kész! :-)
McCl@ne
37 | McCl@ne 2008.09.29. 15:30
Jól elkanyarodtunk xD
A bejegyzésem apropója annyi volt, hogy sokalltam a TDK blogokat, minőségről meg népszerűségről szó sem volt -na jó, talán egy fél mondat erejéig :D-, de sebaj!

pada: Jééé, ez a Kanduhrkás hasonlat nagyon áll!
38 | padavan 2008.09.29. 15:32
Eddig ez történt és eztán sem lesz másként, max ilyen ünnepi alkalmak esetén. :D
39 | Pyrogate 2008.09.29. 15:51
mellesleg kihagytad, hogy betmenes rajongó csak akkor lehetsz, ha van a profilodban egy betmenes kép (persze joker a minimum)
McCl@ne
40 | McCl@ne 2008.09.29. 15:53
Pyro: Te mit csinálsz itt, nem éppen bannolnod kellene engem? xD
41 | Arthur Dent 2008.09.29. 17:38
Ezen most jót derültem, nekem személy szerint már a tököm tele van a sötét lovaggal, egy kcsit jobban sikerült blockbuster, de semmi több.
42 | csuvi 2008.09.29. 17:48
ööö..why so serious? :) a vitába nem szólok bele, mert már lekéstem, a bejegyzés meg nagyon találó; jól elhelyezett átfogó kritika, botmannba sűrítve.

a filmet nem láttam, de egyszer bepótolom. eskü! :D

(majd ha megnéztem, írok ide egy kosztümranglistát. szerintem olyan még nem volt)
davkar9
43 | davkar9 2008.09.29. 17:54
"Batman, ha a napba néz, tüsszent!"
Na várj, ez mikor van? Én ilyenre nem emlékszem pedig háromszor is láttam a filmet. Meg különben is, Batman [betmen] nem csak éjszaka tevékenykedik? :D
Pras
44 | Pras 2008.09.29. 22:03
Én, mint nyomorék blogger, mást már nem tudok hozzátenni a témához, mint azt, hogy ÉN minek írok blogot:

Rohadtul nem magamnak. Nagy általánosságban nem érdekelt más blogjának "színvonala", "hosszászólásai". A legtöbb blogot névtől és témától függetlenül elolvastam, és hozzászólni kivétel nélkül azokhoz szóltam, amikhez úgy tartottam, érdemes.
De hogy én miért írok blogot?

Hát k*rvára nem magamnak. Magamnak gondolkodom, magamnak olvasok, magamnak tanulok, magamnak írok bevásárlólistát és magamnak írok kis cuki, szívecskés lakattal zárható naplót. (Ha írnék.) Blogot azért írok, hogy _más_ olvassa. Aki magának ír blogot, az vagy hazudik, vagy segghülye; és időt és munkát fektet a semmibe. Tény, hogy nem "meghatározott célközönségnek" írok, nem mérem fel a Dome-ot, hogy "itt mi fekszik"; nem csinálok akciókat, és különösebben játékokat sem. Nem érdekel, hogy mennyi a látogatottságom, végképp nem érdekel, hogy másnak mennyi. De az érdekel, hogy olvasnak-e. Érdekel, hogy a gondolataim eljutnak-e valakihez. Érdekel, hogy "érdeklek"-e valakit.

És ennek tükrében meg tudom érteni, hogy a "levegőt elszívó" (bár én ez alatt inkább a "TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT%" típusú bejegyzéseket értem) bejegyzésekre valaki feldobja az egész blogolósdit, esetleg támadásba megy át. Azt kéne megérteni: őt nem a más sikere zavarja, hanem az, hogy más sikere a példa, hogy van itt olvasóközönség, csak ő a befektetett munkájáért cserébe még "fordított arányban" se nagyon kapja azt meg. Ez meg - ugyammá - hadd bántsa már az embert.

Egyébként személy szerint engem nem zavar, hogy mást olvasnak. Örülök neki, hogy pörög a blogrészleg! Annak is örülök, hogy egy leírásomra két hozzászólás érkezik. Mert ez azt jelenti, hogy "két embernek már írtam". És szívesen vette. Írtam, mert elgondolkodtattam, vitára késztettem, vagy csak simán szórakoztattam: és ez mind jól esik. Hogy kinél hol az a határ, ahol bepöccen arra, hogy tépi a száját fölöslegesen, az szuverén dolog. Nálam nagyjából az ez a határ, ha abszolút senki sem szól hozzá. De ilyen eddig még nem volt, sőt, a "célközönség" érdeklődés-orientáltságát tekintve még hálás közönségnek is érzem. Csak mellé megértem, ha valakinél a biztosíték elszáll.

Barthezz: Szokás szerint, általánosságban írtam. A vita kapcsán, de nem a vitáról. Én akkor lennék "féltékeny", hogy ha azonos témáról azonos stílusban elvinnéd a prímet. ^^ De teljesen más az asztalunk. Ez így van jól.


...de már nem sokáig! >:) Még nem láttam ugyan a TDK-t, de mindjárt megeresztek róla egy bejegyzést. Fel kell futtatni a nevemet, baszki. A szar reklám is reklám. ^^
Barthezz
45 | Barthezz 2008.09.29. 22:27
Ha megnézed, te sem fogod kibírni, hogy ne írj róla ;-) Én leszartam, hogy már egy csomóan kibeszélték a témát a fórumon, én ugyanis MOST láttam a filmet, az eddigi film körüli nagy kibeszélésekből tehát kimaradtam. Nekem ez új volt, írtam hát róla. Mert ez a film után csak úgy kavarognak a gondolatok az ember fejében és napokig csak a főbb jeleneteken agyalsz, majd meglátod ;-)
46 | Eric 2008.09.29. 23:13
"Hát k*rvára nem magamnak. Magamnak gondolkodom, magamnak olvasok, magamnak tanulok, magamnak írok bevásárlólistát és magamnak írok kis cuki, szívecskés lakattal zárható naplót. (Ha írnék.) Blogot azért írok, hogy _más_ olvassa. Aki magának ír blogot, az vagy hazudik, vagy segghülye; és időt és munkát fektet a semmibe."

Tiszta sor, hogy úgy értettem, hogy megírod magadnak a blogodat, majd elolvasgatod párszor és hozzászólogatsz, majd azokat meg is válaszolod frissibe. :-/ Ehh...
:-)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.