Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

McCl@ne blogja

Frissítések

McCl@ne | 2007.11.20. 08:27 | kategória: Update | 6 hozzászólás

Nem akarok minden kacatnak új blogbejegyzést szánni, amolyan "Baaazz! Meghajtott a kakaó, ezt meg kell írnom, hadd tudják!!!" alapon, így most csinálok egy új kategóriát, Update a neve, ebben egyetlen bejegyzés lesz, ez. Néha eszembe jut egysmás a filmekkel, játékokkal, akármikkel kapcsolatban, amikről írtam, esetleg találok, kapok valami klassz videót, képet, amit szívesen megosztanék, ezeket viszont nem akarom vaktában beszórni a blogba, így belepakolom őket a korábbi bejegyzésekbe, itt pedig beszámolok róla.
Tehát csak ezt a bejegyzést frissítem időnként, ezt kell/érdemes megnézni, ha valaki kíváncsi.

20/11/07
-Feltöltöttem az Armageddon legjobb számát, Trevor Rabin-től a Launch-ot, ami -meglepő módon- a kilövés alatt hallható. Armageddon-os bejegyzésemben van.

-Szintén egy dal, a This is England egyik betétdala is felkerült, ez értelemszerűen a "Mondok egy jó filmet! 1." c. bejegyzésben található

-És végül felkerült egy, a rendőrségi brutalitást kendőzetlenül bemutató, sokkoló videó a "What else you gonna do on a Saturday?" c. poszthoz!

-Friss: Vader együttes dala a The Witcher c. játékhoz, videóklip formájában jútyúbról linkelve a "Boszorkányos ügyességgel"-ben. Nézzétek meg, kegyetlen ütős!!!:O


01/12/07

-Frissült a képem a "...próbálom a zajban játszani a dalt" c. blogomban! Érti aki érti.

---

Ha valaki szerint ez az egész update-elősdi egy baromság, nyugodtan közölje, csak gondoltam így egyszerűbb és összeszedettebb az egész!

Utolsó módosítás: 2007.12.01. 12:16

Hozzászólások

anxius
1 | anxius 2007.11.21. 17:58
Nem gondoltam volna,hogy te hallgatsz VADER-t
Star Wars
2 | Star Wars 2007.11.22. 03:55
Szerintem átláthatóbb lenne, hogyha egyúttal be is linkelted volna a posztokat, amiken változtattál.
McCl@ne
3 | McCl@ne 2007.11.22. 05:31
Jó ötlet, volt eszembe, meg is csinálom!
Köszi.
4 | csuvi 2007.11.23. 13:46
Inkább a disz iz ájörlendet frissítsd :D
jó volt olvasni, a saját szerencsétlenkedéseim jutnak eszembe, mikor barátnőmmel voltunk kint angliában és hasonló szopóágon húztuk ki az első hónapot :)
5 | Pyrogate 2007.11.25. 01:11
jó ez, csak hiába szólok hozzá az adott bejegyzéshez tuti nem vennéd észre (vagy más nem...). Szal jó lenne a legfrisebb kommentek listája is, lobbizzatok Dinónál lécci:) én már írtam, de semmi hatás eddig:)
Egyébként az FF könyv borítója az, ami a videó alatt van? Vagy az a filmhez kapcsolódik?:)
És a videó meg...elég fasza, sok ilyen van még a youtubon:)
McCl@ne
6 | McCl@ne 2007.11.25. 02:29
Ja, az a könyvborító, az egyik. Eddig legalább 3 különbözőt láttam, itt az íreknél, meg az angoloknál egy ló feje van rajta, bár elég nehezen kivehetően (gondolom lovasrendőr), a magyaron ugye a letaposott fej, meg ez...

Megyek lobbizni, tényleg jó ötlet!
Bár őszintén szólva és szoktam nézegetni, hogy írt-e a korábbiakhoz valaki, legalábbis ha megugrik a nézettség egy picit.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.