Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

McCl@ne blogja

Saving the world is a hell of a job!

McCl@ne | 2007.12.22. 10:13 | kategória: Várólista | 3 hozzászólás

Egy kis trailerkedés, nézzétek el nekem! Gondoltam, ha már a Dome-on lehet várólistát szerkeszteni játékokból, megcsinálom én is a sajátomat filmekre vonatkozólag a blogomban...
Természetesen pusztán a trailerlinkelgetés hidegen hagy, de az előzetes elvárásaim és némi találgatás már egész tartalmassá teheti a bejegyzést! Persze nem fogok minden olyan filmet feltüntetni, ami érdekel, csak a különleges példányokat, mint pl. a "hamarosan" befutó Hellboy 2.!

A mexikói származású Guillermo del Toro rövid és változatos színvonalú munkássága alapján máris összegezhetünk néhány dolgot. Elsősorban azt, hogy a palinak elképesztő vizuális fantáziája van, ehhez nem is kell nagyon a múltba révednünk, a szerencsések szemtanúi lehettek a Pan's Labyrinth c. zseniális horror-mesének, de ráfoghatjuk mind a Mimic-re, mind a Penge 2-re, hogy látványban nem szenved hiányt!
Természetesen említhetném az első Hellboy epizódot is, erősen toplistás nálam a képregényfilmek tobzódó hadában, valószínűleg a főszereplő hihetetlen markáns megjelenése és ultrabrutál hangja (mindkettőért Ron Perlman a felelős) okán...

Szóval a fickó a vizualitás nagymestere, az imdb-n is láthatjuk, hogy az ilyenkor szokásos rendezői és produceri teendők mellett korábban maszkmesterkedett is! Szemet szúrhat még furcsa vonzódása az ízeltlábúakhoz, ami odáig vezetett, hogy a Penge 2. gonoszai egészen eredetire és ijesztőre sikeredtek!

Lényeg a lényeg: Del Toro utolsó rendezésével bizonyított, a Faun Labirintusa egy széles közönséget kevésbé megosztó, kritikailag pedig egyöntetű sikerekkel elhalmozott darab volt, így nincs okunk az aggodalomra!

We can't wait for you, Red!:D
Poszter & Trailer:

Hozzászólások

TcG|Rommel|Hun
1 | TcG|Rommel|Hun 2007.12.22. 16:06
A fehérhajú rosszfiukról nekem egyből a witcherek ugrottak be.:D
2 | Pyrogate 2007.12.23. 00:18
jól néz ki baszki. Nyárig talán lesz időm megnézni az első részt is (ööö):D
3 | ShuleyvA 2007.12.23. 09:35
Annak ellenére, hogy tűkön ülök a hamarosan debütáló AvP2 miatt, nekem is alaposan felkeltette az érdeklődésemet. A 2004 -ben bemutatott első része sem volt valami unalmas.
Ötletes karakterek, impozáns látványvilág, és a többi... jó lesz ez... :]

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.