Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

McCl@ne blogja

Ez van most itt

McCl@ne | 2008.01.31. 10:48 | kategória: Fejből... | 32 hozzászólás

subidubi
ingyombingyom
ezmegazmegamazmegafaszom
trálálálálálálálálá
lol
xD
satöbbi

Hozzászólások

1 | padavan 2008.01.31. 10:55
:DDD

Kemény közösség kritikát látok ebben a bejegyzésben. Nem köntörfalaz, nem körülír, nem hebeg-habog - kimondja a frankót! Egy lesújtó vélemény esszenciális megnyilvánulása, amely magában hordoz minden szociológiai feszültséget, és ellenérzést az antikultúra nyomán kialakuló mentális recesszióval szemben :D
McCl@ne
2 | McCl@ne 2008.01.31. 11:05
és már van is egy hozzászólóm, nem úgy, mint az előző bejegyzésemnél...
hmm... levonjam a következtetést? vagy levonod helyettem? ;-)
3 | padavan 2008.01.31. 11:11
Hát nézd... Ez nem a Filozófusok Klubjának weboldala. Többnyire tizenéves arcok lazulás céljából járnak ide fórumozni, nem pedig azért, hogy Szophoklészi magasságokból szemlélve a világot, a kultúra különböző területeiről érkező ingerekre válaszul több oldalas visszacsatolásokat írjanak. Ezt el kell fogadni.

Eleinte igazat adtam Neked azzal kapcsolatban, hogy márpedig csak és kizárólag igényes bejegyzéseket szabadna írni. Aztán rájöttem arra, hogy ez végtére is csak egy blog. Egy ember webes naplóféléje. Nem több. Ez persze nem azt jelenti, hogy tele kell hörögni a blogját az embernek. Azonban mindenkinél vannak laza pillanatok, amikor az ökörködését is behányja. Ahogy én tettem a minap - és ami vélhetően Hozzád elég negatív módon érkezett meg.

Minden esetre nem látom be, miért ne férne be időnként egy kis igénytelen lazaság a kritikák, hírezések közé. Más tészta, ha valaki csak ezt csinálja. De érted, azzal meg minek foglalkozni? Le kell szarni, mind olvasás, mint kommentelés, mind megemlítés szintjén.
McCl@ne
4 | McCl@ne 2008.01.31. 11:13
subidubi
ingyombingyom
ezmegazmegamazmegafaszom
trálálálálálálálálá
lol
xD
satöbbi
5 | padavan 2008.01.31. 11:14
Én töröm magam, hogy beszélgesünk a témáról - de nem kötelező persze.
McCl@ne
6 | McCl@ne 2008.01.31. 11:18
épp lazulok
7 | padavan 2008.01.31. 11:19
jóvanakko'...
McCl@ne
8 | McCl@ne 2008.01.31. 11:25
ha komoly gondolatra vágysz, íme egy: ha már az sem csinálja a dolgokat igényesen, aki amúgy a kisujjából kirázhatná, akkor mit is várunk a többiektől? labda ott.
9 | padavan 2008.01.31. 11:31
Kezd tele lenni ám a tököm, napok óta megtalálgatsz minden szirszarral.

Mint már mondtam, sosem állt szándékomban csak igényes bejegyzésekkel boldogítani a népet, ha viszanézed a szarszemét, igénytelen tetves blogomat, akkor láthatod, hogy már az elején is egy alja volt az egész.

A személyiségemhez hozzátartozik a marhulás is, így ez a blogban természetszerüen tükröződik.

El akarsz töprengeni azon, hogy az írásaidra miért nem kommentelnek mostanában? Talán mert el lettel ijesztve a sok oltással? Már senki nem mer megszólalni nálad, mert ha öt mondatnál kevesebbet vés be, akkor igénytelen románcigány.

És most lemegyek az utcára, és pofánvágok mindenkit, aki nem összett mondatokban beszél a nap 24 órájában.
McCl@ne
10 | McCl@ne 2008.01.31. 11:36
hajrá.

amúgy: "napok óta megtalálgatsz minden szirszarral."
ezt a bejegyzést is neked címeztem volna?
amúgy #2: eddig nem volt baj, ha elvártunk egy színvonalat, most, hogy már te sem tartod, mindent lehet... hmm...
11 | padavan 2008.01.31. 11:48
Megtalálás: Hát nem tudom, éreztem az utóbbi néhány nap nekem címzett hozzászólásaidból némi antipatikus felhangot. De lehet, hogy csak én éreztem így.

Igényesség: Igen, az utóbbi, mondjuk egy hétben volt nagyjából 3 ötsoros vagy kevesebb bejegyzésem. Ez már biztos annak az egyértelmű jele, hogy ezen túl átadom a helyet a sötétségnek, semmit mondásnak, igénytelenségnek. Ezt komolyan gondoltad, vagy csak marhára unatkozol?

Egyébként, ha így látod a helyzetet, legfeljebb lesz még egy blog amire nem kattintasz rá az elkövetkezendőkben. Ugyanis senki nem befolyásolhatja azt, hogy mikor miről és mit, továbbá hogyan írok. A blogom vezetésével kapcsolatban egyetlen embernek van beleszólása: Nekem. Akinek nem tetszik, más blogokat látogat.

Nincs ínyemre ez a hangnem, de nem árt tisztázni néhány alapvető irányelvet.
12 | Pyrogate 2008.01.31. 14:34
milyen sör?
13 | somesz83 2008.01.31. 15:20
Én azt hittem képes helyzetjelentés Írországból!?
LordMatteo
14 | LordMatteo 2008.01.31. 15:37
McCl@ne, ez már sokszor át lett rágva, hogy itt bizony nincs egy olyan szint, ami mindenkinek megfelel. Ha nem tetszik, senki sem tart vissza. Sokan mondjuk hogy bizony elmegyünk, meg vissza s ejövünk, meg stb. Mégis itt vagyunk, padavan is, Te is, és még sokan mások is. Rajtunk múlik hogy milyen marad a szint.
Dealer
15 | Dealer 2008.01.31. 16:01
Legjobb bejegyzésed ever! :-D Én nem kezdek el álszenteskedni, hogy túl nagyok az elvárásaid, meg húdegonoszisvagy, igazad van. Részben ezért is mentem el innen, és bár egyelőre nem pörög a blogom, 9 hozzászólás van egy Hitman kritikánál, de az a 9 egész más színvonalon mozog, és legalább nem látom, hogy sokan 2 soros bejegyzésekkel döntögetik a nézettségi rekordot. Meg segget csinálnak a szájukból...
16 | padavan 2008.01.31. 17:37
Ez egyre jobb.

Ki írta, hogy túl nagyok a bátyád elvárásai? Meg hogy de gonosz? Próbáltam normálisan, és értelmesen beszélgetni arról a témáról, amiről hetek óta úgy kattogtok - lassan másból sem áll a ténykedése McCl@nenak, így megkérdezhetnénk, hogy utóbbi időben a tutira fulligényes kukázás mellett mit tett hozzá a fórumhoz, vagy a bloghoz -, de nem találtam partnerre.

Találtam viszont egy sértődött srácot, aki egyre csak a magáét dünnyögi.

Szájból seggcsinálás: Kire céloztál ezzel? Kicsit gerincesebben, ha lehet, pl. nevén nevezhetnéd az illetőket. Ha rám gondolsz, hát visszakérdeznék: Miért is? Mert van öt darab négysorosom? Mondtam már, nem tetszik: nem olvassa. Egy-két ember hiányától a blog még marad, ahol van. Tudjuk, hogy nem okoz kárt, hiszen ahhoz, hogy észrevedd, ahhoz még mindig felfelé kell nézni...

Ha pedig arra gondoltál, hogy volt célzásom arra, miszerint befejezem: Nos, akkor velem együtt a tesódat is kérdőre vonhatod, ha jól tévedek.

Elegem van már az önjelölt minőségellenőrökből, akik ténykedése a fikázáson kívül nem terjed ki semmi másra. És nagy gáz, hogy a meglevő szellemi potenciálotokat csak erre használjátok fel. Ez ugyanis nem vezet sehová. Legfeljebb jól összebalhézunk, és akkor hű de jó lesz.

De ti tudjátok.
Dealer
17 | Dealer 2008.01.31. 17:44
Senki nem fog senkivel összebalhézni. Az egész eszmefuttatásod felesleges volt, mert rád a legutolsó félmondatom vonatkozott.

"Elegem van már az önjelölt minőségellenőrökből..." Méghozzá az ilyenekért. Te is nagyon jól tudod, hogy hármunkat emlegettek állandóan együtt, hogy miért pofázunk be mindenkinek, aki igénytelenül nyilvánul meg. Nem egyszer, külön blogbejegyzésekben (!!!) tiltakoztál hevesen ezek ellen, és most úgy teszel, mintha ez nem lett volna. A többi része nem vonatkozik rád. És nem erre pazaroljuk a szellemi potenciálunkat, mivel mindketten saját blogot vezetünk máshol, én speciel totál beleszarok a Dome Blog színvonalba, nem is adtam hangot ennek, mióta elmentem innen.
18 | padavan 2008.01.31. 18:02
Szóval én csináltam szart a számból. De miért is? Igen, hangoztattuk együtt, hogy nem kéne mindenkinek orrba-szájba igénytelennek lennie, ha már naplót nyit. Ezt most is tartom. De kérlek... Ha már azon kiakadtok, hogy voltam olyan románcigány, hogy marhulásból nyitottam egy "lol :D" tartalmú bejegyzést, akkor úgy érzem, kissé túllihegitek a témát.

Amikor kellett, megtettem a magamét, együtt üvöltöttük le az összes igénytelen bejegyzést, ha jól emlékszem. Nem így volt? Volt, aki tanult belőle, volt aki nem. Mit tudsz tenni? Örök időkig fenntartod itt és a fórumban a hadiállapotot, és nonstop balhézni kéne mindenkivel? Az vinne valamire, az egészséges lenne?

Igen, én befejeztem ezt a hadjáratot. Szélmalomharc. Durván nem érdekel, más hogyan teszi magát nevetségessé az igénytelen, ostoba írásaival. Akit tudtam, respektáltam. Akit nem, annak megmondtam, és tisztában van azzal, mi a véleményem. Mit kéne még tennem? Bezárni egy olyan blogot, amelyben már 150 feletti bejegyzés van, és úgy tűnik, egész rendszeresen relatíve sokan látogatják? Csak mert öt másik arc szarul ír? Vicceltek, igaz?

Áhh, nem igaz, hogy képesek vagytok velem is baszakodni. Egész idő alatt respektáltam mindent, amit csináltatok, és belém köttök három kétsoros miatt? Meg vagytok ti őrülve...

És ha már ti megengeditek magatoknak, akkor most már én is fikáznék egy kicsit a saját kereteimen belül. stay tuned...
McCl@ne
19 | McCl@ne 2008.01.31. 18:15
Pyro: Gösser.
Dealer: hagyd a francba. A legeslegelső kommentjével (mármint padavan, hogy tiszta legyen a kedves blogolvasónak) aláírta, hogy az egész neki szól és rá vonatkozik, onnantól kezdve meg miről is beszélünk? A többi erőlködés bűzlik, izzadtságszagú, válaszra sem érdemes...

LordM: csak lazán ezekkel az ötletekkel, azt javaslom. Mindenki nézzen körül a saját háza táján és bár nem szeretem ezt a dátumosdit, de azért Te nézz a sajátodra (regisztrálásról beszélek), aztán meg keress ki egy srácot, úgy hívják: riddick21... nem túl régi tag, de azért nem tegnap jött. Látott már jönni és elmenni a fajtádból vagy ezret.

pada: senki nem köt beléd három kétsoros miatt, ugye ezt Te sem gondoltad komolyan? Ha viszont ennyire nem tiszta, hogy ez a blogbejegyzés miért született, akkor miért írsz hozzá tucatnyi kommentet? Persze nem baj, mindenki azt csinál, amit akar, csak érdeklődöm.

És amúgy mindenkinek: ez nem az általános "szint" ellen szól, engem is egyre kevésbé érdekel már... csak nem gondolom, hogy egy blognak így kellene kinéznie.
Pras
20 | Pras 2008.01.31. 18:15
Dealer, tisztelettel, engedj meg nekem annyit, hogy azt azért még megírjam, az álszenteskedés és képmutatás IS, mint minden más, relatív, és a másik oldalra is ugyanolyan joggal rá lehet sütni. Én sem vagyok ezalól kivétel, kivétel annyiban vagyok, hogy én ezzel tisztában vagyok.
Nekem is jelent meg nyomtatásban nevem, nem "Hitman kritikával", de irodalmi művel (Arrogánsan képmutatónak tűnik? Annak. Ténynek viszont tény.), az interneten pedig kismillió referenciát tudnék mutatni. Na, puff? Mégsem szokásom panaszkodni a színvonalra (...pontosabban lealacsonyítani magamhoz mérten a többieket), ha meg alkotni akarok, azt nem a Helyzetjelentésnek teszem, hanem mondjuk a Word-nek; szakmailag vitatkozni meg nem a Crysis topicba járok, hanem a CM-be. Blogot meg egész egyszerűen nem írok. Ennyin múlik az egész "lelki békéd", hidd el.

"Részben ezért is mentem el innen" --> Ezt meg okosabb lennék, ha nem kommentelném, mégis megteszem. Nem lennél bölcsebb, és emberileg "nagyobb", ha vagy TÉNYLEGESEN fognád a sátorfád, és elhúznál innen (amit én szívemből nem kívánok, mert szeretlek olvasni, még a most "ittmaradt" hozzászólásszinten is, és egyébként marha jó arcnak tartalak - még véleménykülönbözet mellett is); vagy egyszerűen a császárnak azt adnád, ami a császáré; Istennek meg ami Istené, és nem azért ostoroznád a "csőcselék tizenéves PC-játékosokat", mert nem váltódnak meg a "magasröptű blog" által, és ez személyes sértésük; hanem megtalálod itt azt, ami azért "szép" benne. Amit meg igényesebb köröknek tartogatsz, azt igényesebb köröknek adod.

De emberileg ez az "el fogok húzni, mert nem vagytok érettek a művészetemre"-mentalitás a lehető legrosszabb alterntíva. Megcsinálod a saját fészkedet (amiért amúgy elismerésem ismét, ha hiszed, ha nem), na de onnan kidugva a fejed sértetten fröcsögsz vissza, hogy mekkora szar már ez - mire jó ez, áruld el? Nem áll jól ez, Neked nem áll jól.
Dealer
21 | Dealer 2008.01.31. 18:22
Na, mivel az egész átment egy "Dealer egy beképzelt majom" témába, tisztázzunk ezt-azt.

Először is nem verem magam a blogomra, de igenis büszke vagyok rá, hogy van. Később büszke leszek rá, ha esetleg az írásaim megjelennek itt-ott. Ezzel gondolom semmi baj. Aztán. Amióta bezártam az itteni blogom, egy kurva szót nem szóltam a színvonalra. Sem itt, sem a fórumban. Nem kötöttem bele egy lámába sem. Ha valami érdekel, hozzászólok, és ennyi. Nem csinálok nagy ügyet belőle, elvégre ez egy fórum. Most is azért szóltam hozzá, mert aktuálissá vált ezzel a bejegyzéssel, de most nehogymár az legyen belőle, hogy a "kis hülyegyerek elment innen, csinált egy másik blogot, és onnan ugat ide..." Szó nincs ilyenről.
22 | padavan 2008.01.31. 18:28
Ehhez már nem tudok mit hozzátenni. Vagyis de. De most már csak tőmondatokban:

1. Engedd már meg, hogy egy egyértelműen nekem szóló rosszindulatú büfögésre reagáljak, és azon túl is kifejtsem a véleményemet, amennyiben új hozzászólás érkezik. Ha nem engeded meg, törölsz, és kénytelen leszek leszarni, bár a mostani mentalításotok mellett máris tendálok eme állapot felé a témát és titeket illetően.

2. Még mindig nem vagy valamiféle irányadó, sem a blogod, sem te. Ahogy én sem, és a blogom sem. Igazából egyikünknek köze nincs ahhoz, mit csinál a másik. Egyszer lefikázod. Jó'van. Kétszer. Bazdmeg, oké. Nonstop=kuka.

3. Nyilvánvaló a rosszindulat, abból, amit rólam Dealernak írtál. Pont. Miről beszélünk? Mi fáj ennyire?

4. A kis inkvizícióddal még pöröghetsz egy darabig, és a nagy, igényességről szóló bejegyzéseid, fikázásaid közepette, mivel eközben semmi mást nem mutatsz fel, szépen a te blogod válik a Dome legigéntelenebb blogjává. Majd megtapsoljuk.

5. Jó érzés folyton baszogatni a másikat? Szellemileg ez kielégít? Ahelyett, hogy írnál egy értelmes bejegyzést? (ja, azt nem lehet, a kommentek nem akadémiai székfoglalók szoktak lenni ugyanis) De tudod mit, leszarom. Csinálj amit akarsz, váljak főellenséggé, fröcsögj továbbra is, ahogy jólesik. Semmin nem változtat. De neked azért egészségedre.
McCl@ne
23 | McCl@ne 2008.01.31. 18:35
1-3.: kuka

4. Mivel néhány hete még te sem csináltál mást, így most szépen kijelentem: egy gerinctelen kis senki vagy. Nézettségért bármit, még ha nem is jár semmi haszonnal, igaz?

5. Ahelyett, hogy írnék egy értelmes bejegyzést? Ez az első és utolsó ilyen jellegű bejegyzésem, nem én vagyok az, aki 4 soros semmitmondó ugatásokkal fikáz le mindent, ami az útjába kerül... A kandúrkának címzett megmozdulásomat leszámítva itt (+ a fűrész és pite filmek nézőközönségén értetlenkedő bejegyzés) nem volt semmiféle anyázás, szidás, semmi. Nem én vagyok az, aki ebből él, mert a tömeg ezt szereti.

Ha pedig értelmes bejegyzés kell, nézd meg bármelyiket, legutóbb értelmes bejegyzés pontosan 1 napja futott ki a kezeim közül. Nyilván nem olvastad.

Nevetséges vagy. De nyilván nem jössz rá, mert akkor nem lennél. Szar ügy.
24 | padavan 2008.01.31. 18:43
Nevetséges vagy a gerinceddel együtt. És paranoid egy kissé.

Mi az, hogy nézettségért bármit? Miről beszélsz, bazdmeg?Öt-hat kibaszott bejegyzésről a 160 akárhányból? Nem túlzod el ezt egy kicsit, ember?

Milyen fikázásból élek én? Példálózz már bazdmeg, úgy, hogy a példáid adják a blogom legnagyobb, irányadó részét! Rajta, hajrá. Megjósolom: Be fogsz égni ezzel. (is)

Tényleg nem olvastam a Bourne-bejegyzést. Annyira ugyanis nem érdekel a téma.

Ez a "ez volt az utolsó bejegyzésem" szöveg meg kurvára kopott már.

És ha Dealer megengedte magának az ostobaság tulajdonlását, én is vennék belőle: Csalódtam benned. Rádjön az ötperc, és a kurvaisten nem áll meg előtted, mert ha kötekedni akarsz, az biztos, hogy sikerülni fog. Semmire és senkire nem vagy tekintettel.

Padavan blogja, mint az igénytelenség megtestesítője - engedd meg, hogy roppant beképzelt módon ezen én magam, a tulaj röhögjek egy sort.
McCl@ne
25 | McCl@ne 2008.01.31. 18:50
Amúgy egy kis mankó a sok szerencsétlennek, aki idejön és azt hiszi, hogy az egész világ körülötte forog, nem születhet írott szó anélkül, hogy őt képzelnénk a sorok mögé:

Amikor elkezdődött a blogolás itt, nem nagyon kaptam fel rá a fejem, de aztán megláttam padavan, meg Germinator, meg a többiek igényes és jól felépített blogját és gondoltam bepróbálom! Közben befutott az öcsém is, akinek kb. pada mellett a legjobb blogja volt itt.
Újdonsült bejegyzésem arra vonatkozik, hogy bizony ez a helyzet változott, Germinátor törölte a blogját, az öcsém befejezte, én is alig írok már, pada is lejjebb adta a színvonalat, az új versenyzők meg, mint amilyen pl. Dile, valami kritikán aluli mocskot hoznak össze.

Tehát nem pada vagy a globális színvonalcsökkenés volt a blogom apropója, hiába pörögtök ezen. Egyszerűen csak zavar, ahogy a blog megváltozott, negatív irányba.
Az persze megint más kérdés, hogy a mindenhatócsúcsszuper padavan ezt is személyeskedéssé alakította, de ez végülis kurvára nem érdekel, nem engem minősít.
26 | padavan 2008.01.31. 18:55
De, pillanatnyilag téged minősít - az egész bejegyzés, és a reakcióid a kérdéseimre, úgy együtt. Sajnos.

Lejjebb adtam a szinvonalat? Két bejegyzéssel, igaz? :D Vicc.

Még mindig nem látom a példákat. Nem is fogom szerintem.
McCl@ne
27 | McCl@ne 2008.01.31. 18:57
be fogok égni ezzel is? miért, mivel égtem még be? kibaszott ócska szöveg, de lesz itt, aki majd kielégülten bólogat, hogy "ó, beégett megint!"

"Ez a "ez volt az utolsó bejegyzésem" szöveg meg kurvára kopott már."
és végülis te nem koptattál rajta legalább annyit, mint én, ugye?

"Semmire és senkire nem vagy tekintettel."
nagyon jól látod.

"Padavan blogja, mint az igénytelenség megtestesítője"
ezt te írod le, immáron sokadszor, én soha még csak nem is utaltam ilyesmire. azt viszont magad is beláttad, hogy hanyatlik a színvonal. most akkor mi van?

megmondom: ferdítesz. elég undorító.
28 | padavan 2008.01.31. 19:05
Annyit biztosan nem koptattam mint te, de igen, azért én is nyomtam le ilyet. A rekordot azonban amit ez ügyben te tartasz, nem tudtam megdönteni. Tény.

Jól látom? Ugye? Kérdés, hogy kinek képzeled magad. Aféle tévedhetetlen, orákulumnak, akinek csak bólogatni szabad? Tájkoztatnálak róla, hogy csupán egy ember vagy, legalább annyi hülyeséggel megverve, mint bármelyikünk. Ennek fényében viszont nem yengén érthetetlen a kis mindennek felett álló státusod - amit csak te aggattál magadra persze. Koronázza magát az udvari bolond?

Sokadszorra írom le, mivel egyértelmű volt jelen bejegyzés célja, és még egyértelműbbé tetted a válaszaiddal. Ezek után még mindig nevetséges és rosszindulatú feltevés, hogy a blogom szinvonala bármerre is elmozdult volna. Ugyanis a kezdetektől születtek egysoros marhaságok. Ja...bocs.

Én beláttam, hogy romlik a szinvonal? A saját blogommal kapcsolatban? :D Megmondom: ferdítesz. elég undorító. Ugyanis ilyet sosem írtam le.

Általánosságban pedig nem volt minek esnie, mindenki adott szinvonalon indult, és mindenkiről véleményt alkottam amikor elkezdte. Nem, majd minden nap ezen fogok rezegni, és sovány önigazolásképpen ostorozok másokat, mintha azzal saját igényességem és intellektusom máris megnőne.

Nem más nonstop (!!!) telehányásával leszel igényesebb és értelmesebb. Sőt. Talán azzal csak=kuka.
McCl@ne
29 | McCl@ne 2008.01.31. 19:11
padavan, olyan szinten ellentmondasz mindenkori önmagadnak, hogy már a röhögésem is alábbhagyott, csak keserűen húzom a szám.
pont te beszélsz??? te??? jézusom.
tudom, hogy csak egy ember vagyok, aki tarkítva van szépen hibákkal, de legalább tudom, hogy hol a helyem és mit mondtam korábban. és tartom magam hozzá, amíg lehet. még lehet, hidd el...
30 | padavan 2008.01.31. 19:15
Félrebeszélsz és persze direkt félreértesz. És azt hiszem - ha nem jön valami különösen, eddigieknél is patkányabb komment, ami érint engem - ezzel befejeztem. A blogodban, veled, mindenhogy. Hagyjuk egymást békén. További kellemes, önigazoló kukázást. Megtaláltad a szakmádat.
31 | somesz83 2008.01.31. 19:25
"Elegem van már az önjelölt minőségellenőrökből, akik ténykedése a fikázáson kívül nem terjed ki semmi másra." - Ezt én már mikor megmondtam, mint "színvonalcsendőrök". Le kéne szállni a földre gyerekek!
LordMatteo
32 | LordMatteo 2008.01.31. 21:38
"LordM: csak lazán ezekkel az ötletekkel, azt javaslom. Mindenki nézzen körül a saját háza táján és bár nem szeretem ezt a dátumosdit, de azért Te nézz a sajátodra (regisztrálásról beszélek), aztán meg keress ki egy srácot, úgy hívják: riddick21... nem túl régi tag, de azért nem tegnap jött. Látott már jönni és elmenni a fajtádból vagy ezret. "

Hé, amigo, nem mondtam hogy akkor most húzz el, csak azt, hogy el is lehet menni. De maradni is lehet. Én nem mondok semmit, hogy mit csinálj, hiába is mondanám. De megjegyezném, hogy - a néha elöjövő anyázásáok és kötekedések ellenére- az egyik legértelmesebb arc vagy a Domeon, ahogy testvéred is. Tudom hogy régebbi tag vagy mint én, és több szavad van (volt?) a fórumon, mint nekem bármikor is. De azt ne mondd, hogy sok magamfajtát láttál, ne mondd ;-) Ha maradsz, örülök, ha mész, tudom hogy egy arccal kevesebb a fórumon. Ennyi.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.