Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

McCl@ne blogja

Az utcák királyai - vagy mi a szösz

McCl@ne | 2008.02.15. 19:44 | kategória: Várólista | 5 hozzászólás

Street Kings

Hangzatos cím, tény és való... Sőt, elég árulkodó is, nem árul zsákbamacskát, ahogy az a trailer megtekintése után is nyilvánvalóvá válik: itt bizony gettós lövöldére kell számítani, kemény rappzenével meg hiphoparcokkal, fejkendőkkel meg uzikkal, amolyan San Andreas módra! Tehát olyasvalamire, amire élből azt mondjuk, hogy kuka...

Miért is került akkor várólistára, jön a teljesen jogos kérdés, nos, a válasz egyszerű: nevek.

Rendeztő: David Ayer
Egyelőre egynótás flótással van dolgunk, azonban akik látták a Harsh Times c. filmet -én nem-, azok többnyire elégedetten keltek fel a fotelből, ami azért reményteli elem, s azt is öröm látni, hogy témáját tekintve az alma nem esett messze. Erre dob egy elég komoly hatványozó lendületet a az író neve:

James Ellroy. Ez a faszi írta minden idők legjobb krimijét, az L.A. Confidential-t (Szigorúan bizalmas) és a szintén jól sikerült Brian De Palma munkát, a Fekete Dáliát is!
Neki segített a cirkafirkálásban az a Kurt Wimmer, akinek a tollából kiszaladt az Equilibrium, a Thomas Crown ügy feldolgozása vagy éppen a szintén érdekes (szigorúan pozitív értelemben) Gömb!

S ha ez még mindig nem lenne elég, egy elég komoly színészgárdát sikerült leszerződtetniük, Keanu Reeves, Forest Whitaker és Hugh Laurie vezetésével, tehát a kőkemény zsaruk kőkemény zsaruk lesznek és nem csak próbálnak.
Az összkép tehát igen kedvező, ez persze nem jelent semmit, jómagam inkább csak kíváncsisággal várom, mintsem bizakodva, de azért ennyi bűnügyi történetben jártas tehetség ha összegyűlik, ott valami készül.

Áprilisban kiderül.

Utolsó módosítás: 2008.02.15. 19:47

Hozzászólások

Kanduhrka
1 | Kanduhrka 2008.02.15. 20:35
Érdekesnek hat ezt a 3 színészt egy filmben látni, szóval már én is várom.
2 | csaby83 2008.02.15. 22:29
Kiváncsian várom ezt a filmet! Az Equilibrium szerintem jó film volt, bízom benne, hogy ez is jó és izgalmas lesz! :)
3 | U.R.H. 2008.02.16. 00:25
Nekem bátyó mutatta az előzetest párnapja. Én is kiváncsian várom a filmet. Keanu Reevsnek jól áll ez a zsaruszerep. Legalábbis Sppedbe meg PointBreak-be, jó volt sasolni emberünk munkásságát. Hugh Laurie papa is dob majd egyet a filmen. Legalábbis remélem. ;)

Aztán nehogy csalódjak...

Ez a Harsh Times büntetős film? Csak így névről hallottam, meg ajánlotta egyszer valaki nekem, de sajna még nem láttam.


4 | .:[Kain]:. 2008.02.16. 09:55
Harsh Timest bepótolni! :) Bale megint ott volt a toppon, színészi játék odabaszós!
Chrono
5 | Chrono 2008.02.16. 23:21
Mindenképp meg fogom nézni márcsak Whitaker és Laurie miatt is. Amúgy fura de nekem is egyből a SA ugrott be mikor először láttam a trailert. Kiváncsi vagyok rá, és nálam is eléggé előkelő helyet foglal el a várakozási listámon. Vagy nagyon állat akció film lesz, vagy egy...kuka. :)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.