Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

McCl@ne blogja

Hang on, Sly!

McCl@ne | 2008.02.17. 21:34 | kategória: Várólista | 5 hozzászólás

No, a várólista kategória elméletileg már készülő és általában trailerrel, képekkel, minden finomsággal ellátott filmeket takar, de ez most egy rendhagyó kivétel itt! Kedvenc fórumunkban ugyanis elcsíptem egy infót papper kollégának hála, miszerint Sylvester Stallone újabb akcióhősét kívánja feltámasztani! A dolog már önmagában is megér egy misét/blogbejegyzést/egyperces örömkönnyekkel teli üdvrivalgást, azonban a paletta még így is elég tág és színes, viszont ha hozzátesszük, hogy jelen esetben nem másról van szó, mint Gabe Walkerről, a Függőjátszma (Cliffhanger) c. istendurva akciófilm főszereplőjéről, akkor mindjárt más a helyzet...

Sly '93-mas akcióklasszikusában (igen, az, lehet sorolni az ellenérveket) nem tett mást, mint felpakolta John McClane kevésbé intelligens változatát a hegyekbe és elvette tőle a felszerelését! Ám mindez olyan jól sikerült, hogy a reluctant hero (kényszeredett hős) fogalomköre jókorát tágult, az új akcióhős dumái (a későbbi Jack Travenhöz hasonlóan) pont annyira voltak szórakoztatóak és kemények, mint amennyire végtelenül egyszerűek, örökölte McClane sebezhetőségét és emberi/valóságosnak ható érzelmeit, láthattunk félelmet és aggódást és egyáltalán nem örült annak, hogy nyakig ül a szarban.

Ehhez társultak még a lélegzetelállítóan dinamikus akciójelenetek és a nagyszabású látvány, bizony a trailert elnézve ma már furcsának tűnhet ez a nagyszabású CGImentes rombolda/lövölde, ahol ha valami szétcsúszott, akkor az tényleg szétcsúszott. Bizony, s ha igazak a hírek, miszerint Sly épp most tárgyal a Sony Pictures-szel ennek az anno igencsak sikeres remeknek a folytatásáról, akkor bizony meglehet, hogy a közeljövőben újabb instant klasszikussal gazdagodunk.

Jobb híján az első film trailerét nyomom be ide, nosztalgia gyanánt, tessék újra lecsekkolni:

Hozzászólások

1 | U.R.H. 2008.02.17. 23:49
Ha ez igaz, akkor Slynak nagyon jó formát kell hoznia. Egy ilyen kaliberű filmhez azért erős fizikális állapotra van szükség.
Ha itt SLY állja a sarat, akkor én ténylegesen félistennek fogom tekinteni ezt a palit.
2 | szedrencs 2008.02.18. 09:40
Én a Demolition Man-ben reménykedtem, bár ahhoz nehéz lenne bármilyen folytatást is készíteni.
Barthezz
3 | Barthezz 2008.02.18. 13:18
Mindenestre mielőtt még előre innánk a róka bőrére, papper közleménye mellett én azért egy hivatalos megerősítésnek jobban örülnék ;-)
Ha valóban elkészül a folytatás, igen kíváncsi leszek rá, ugyanis gyerekkorom egyik kedvenc akciófilmje volt a Cliffhanger, s bizony mai szemmel nézve is remek szórakózást nyújt a film!
McCl@ne
4 | McCl@ne 2008.02.18. 15:02
Barthezz: miről kellene hivatalos megerősítés? arról, hogy tárgyalnak? :D
Mert ugye a hír erről szólt...
Ha lesz ennek valami végeredménye, az még odébb van, bár éveket már ez sem csúszthat, 70 éves hegymászóra senki nem lesz kíváncsi.
Barthezz
5 | Barthezz 2008.02.18. 17:45
Úgy értettem, hogy magáról a tárgyalás folyamtáról is szívesen látnék egy hivatalosabb hírt, mint mindössze papper a.k.a. Sawyer szájából hallani, de amúgy jogos :-)

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.