Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Napsugi blogja

Csodabogarak

Napsugi | 2008.09.24. 10:29 | kategória: film | 5 hozzászólás

Azt hiszem szerelem volt első látásra, vagy inkább első zümmögésre. :o) Az egész egy borongós őszi napon kezdődött, amikor is épp szokásos utamat tettem a közelben lévő dvd kölcsönzőbe– persze nem film miatt hanem fénymásolni.

Igen ÉN fénymásolni járok a dvd kölcsönzőkbe.. :D

Szóval, amíg várakoztam, elkezdődött egy film a nagy lcd TV-n. Először is megjelent egy aprócska animált Katica nagy boci szemekkel, aki csupán szunyókálni szeretett volna, de az átkozott kabóca folyton odasettenkedett és nem hagyta aludni a szegény kis bogarantyút. Nagyon cuki és szórakoztató volt a két kis ízeltlábú „harca”. Aztán rákerestem az általunk nagyon közkedvelt keresőben és a Csodabogarak mintegy 6 dvd-és sorozat amely nagyon szórakoztató és mulatságos módon mutatja be a bogarak, rovarok, pókok, csigák stb.. életét. Nos ezután nagy hévvel nyitottam meg ugyancsak közkedvelt videó megosztónk oldalát, ahová gyorsan be is pötyögtem a Minuscule (eredeti címe) szócskát és láss csodát rengeteg videót kidobott a filmből. Aztán elkezdtem őket nézni, és egyszerűen nem tudtam leállni, a rabja lettem a katicák, csigák, legyek mindennapos életének, egymással vívott harcának. Időközben rájön az ember, hogy ezeknek a piciny lényeknek érzelmeik is vannak ám: keresik a szerelmet, magányosak, vannak vágyaik, amiket meg szeretnének valósítani, s többé-kevésbé sikerül is nekik.

Igaz, hogy a dvd sorozatot főleg gyerkőcöknek szánták, azonban bátran megnézheti apraja-nagyja, biztosan jót fog szórakozni annak ellenére, hogy egy árva szó sem hangzik el végig. Maga a mozi roppant érdekes, hiszen a háttér igazi réten, mezőn játszódik és ebbe a valós világba vannak belepottyantva a piciny animált állatocskák, így előbb-utóbb nemcsak az élőlények, hanem a gyönyörű táj rabjai is leszünk, és a film megnézése után legszívesebben egy zöld réten szökdelnénk dalolászva, virágokat tépdesve..

Nem is szaporítanám tovább a szavakat, inkább nézzétek meg a következő videókat. Remélem nektek is annyira fog tetszeni, mint nekem. :o)

Utolsó módosítás: 2008.09.24. 10:38

Hozzászólások

1 | McAnt 2008.09.24. 14:07
Ez a csigás nagyon ott van:D Elkezdtem megnézni a többit is- nagyon fárasztóak, de jópofák és aranyosak:)
2 | Playbahnosh 2008.09.24. 18:34
Visítottam! XD Ekkora poénokat már régen láttam. Miért nem tudtunk mi erről eddig? Hattttalmas!
3 | Gerry 2008.09.24. 21:21
Egyik másik tényleg zseniális. Nem adnak túl sok értelmet és egyéniséget az állatoknak, épp hogy csak egy picit: talán pontosan emiatt egyedi az egész sorozat. A készítési technikai is jópofa (bár néhol kissé kilóg a lóláb), a gegek viszont sokszor nagyon ülnek:)
4 | elmariachi 2008.09.25. 17:25
kis pénz, nagy ötlet, hatalmas kiaknázatlan terület:D ehhez egy cseppnyi zsenialitás:D korhatárra való tekintet nélkül szórakoztató mindenkinek. Nagyon helyes! Még ilyet!
5 | somesz83 2008.09.25. 18:04
Tényleg jópofa!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.