Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Nayrobi blogja

“Az ország második 3D-s videoklipje”

Nayrobi | 2010.04.27. 03:21 | kategória: zene | 0 hozzászólás

Szeptemberben már olvashattatok egy bejegyzést az akkor elkészült első videoklippünk kapcsán, most pedig itt a 3D verzió.

A történet a következő: amikor forgattuk a Nem érted c. dalunkhoz az első videót, már ott, abban a kicsiny kocsmában felötlött bennem, hogy kellene egy 3D verziót készítenem, később ez az ötlet csak megerősítést nyert az Avatar hatalmas bevételei láttán, persze mi nem vagyunk ennyire nagyravágyók, így a furmányosabb technikai megoldásokat is kénytelenek voltunk mellőzni.

Teltek a napok, hetek, hónapok, nekem pedig ez az egész kiment a fejemből, a kék törpikéket se tekintettem meg valamelyik közeli plázában, de ma éjjel jött az isteni szikra! Több órán keresztül olvasgattam a külföldi fórumokat, néztem tutorial videókat, míg végül elkészült a nagy mű, de sajnos megelőztek minket, bár még így is miénk "az ország második 3D-s videoklipje".

Hagyományos és a 3D verzió*:

*a video megtekintéséhez vörös/cián 3D szemüveg szükségeltetik

Utolsó módosítás: 2010.04.27. 03:24

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.