Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

pcdome-shop blogja

Fenyegető levél - előrendelések

pcdome-shop | 2007.08.26. 11:51 | kategória: vásárlói levelek | 2 hozzászólás

Az elmúlt hét termésében találtam újabb gyöngyszemet.
Sajnos a nyár folyamán több olyan játékba sikerült belefutnunk, melyek különböző okokból késnek, annak ellenére, hogy korábban már megjelentek. A háttérben változatos okok vannak, a Blizzard régi játékainak (Diablo 2, StarCraft, stb.) újra boltokba kerülése például forgalmazóváltás miatt késik, a CoD2-nél pedig a kiadó úgy tűnik, kicsit lassan intéz dolgokat, és ezért még nem kapott a magyar forgalmazó a játékból. Sajnos folyamatos magyarázkodásra kényszerültünk emiatt az elmúlt időszakban, de sajnos sokan nem tudják megérteni, hogy nem rajtunk múlik az, hogy egy játék mikor kapható. Ha egy termék nincs a forgalmazónál, mert ők se kaptak, akkor abból nem tudunk mi se eladni, mivel az egyetlen lehetséges legális beszerzési forrás a forgalmazón keresztül van.

Csütörtökön kaptuk ezt egy StarCraft előrendelőtől:
"Mától számolva van két napuk hogy kihozzák a játékot! És ne etessenek azzal hogy még magukhoz sem érkezett meg a játék!"

Korábban felidegesítettek még az ilyen stílusú írások, manapság inkább csak jót mosolygok rajtuk.

Az "Előrendelés" fogalmát sajnos sokan nem tudják megérteni amúgy sem, pedig részletesen leírtuk a shop információs részében, hogy mit jelent. Ha egy játék késik, akkor késik, nem tudjuk sürgetni, nem rajtunk múlik a dolog.

Hozzászólások

Germinator
1 | Germinator 2007.08.26. 20:23
"és ne etessenek azzal..."

márpedig ez az igazság:-D
2 | asas01 2007.08.28. 02:18
Úristen! :>>

De mit sejthetett az ügy hátterében amúgy? Miért ne küldenék ki a játékot szeinte, ha már megérkezett a Dome HQ-ba? O_o

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.