Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Playbahnosh blogja

Jó reggelt MAGYARISZTÁN!

Playbahnosh | 2008.10.16. 05:50 | kategória: Beszólok! | 10 hozzászólás

Itt egy videó. NEM én csináltam. Lehet bólogatni vagy lehet gyűlölni.

(Figyelem: A videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és véget nem érő szóf*sást tartalmaz. Én szóltam.)

Íme:

Utolsó módosítás: 2008.10.16. 05:52

Hozzászólások

1 | ShuleyvA 2008.10.16. 13:33
Hát ez a bejegyzés sokkal többet is megérdemelet volna. Tekintve, hogy az Antifaces az egyik legnagyobb csapat a dolgok meglátásában. Ez így az egyszerű olvasónak csak egy hömpölygő video. Csak azt akarom mondani, többet megérdemelt volna.
Mind a 13 video - igen 13 van - benne van a favoritban. Ezekből egy átlépi a jóízlés határát, még akkor is, ha valóban igaz dolgokról mesél: 12. rész (erős idegzet). Nah, de én nem akarok egy kommentben beszámolni arról kik is ők. Legalábbis kommentben nem...
Nos, igen. Minden amit elmond egy szép álom, amit ember meg nem fog megvalósítani ember miatt soha (lásd az utolsó sorokat).
:-)
McCl@ne
2 | McCl@ne 2008.10.16. 14:49
Reggel azt hittem, hogy a poltopikba linkelt klip, azért nem néztem meg, csak most így ShuleyvA kommentje után, nem rossz, nem rossz, de pont úgy nem ér semmit, mint bármi más.
Viszont én sem kezdek itt a véleményem fejtegetésébe, pedig van bőven, de ha a bloggert sem érdekli jobban itt és most a téma 2-3 sornál, akkor nem tépem én sem a számat.
3 | Playbahnosh 2008.10.16. 16:37
Nem szeretek más tollával ékeskedni, ezért is nem körítettem most agyon ezt a videót. Már készen van egy hosszabb bejegyzés az Antifacesről, de csak holnap teszem fel. Kíváncsi vagyok az emberek reakciójára így köret nélkül. Végülis a semmilyen reakció is reakció.
McCl@ne
4 | McCl@ne 2008.10.16. 16:46
Nem az Antirace-re gondoltam konkrétan, hanem a témára, amit boncolgatnak, maga a csapat nem nagyon érdekel, persze ez csak én vagyok, de amiről nyomják, az megérne pár bejegyzést, komolyabb vitákat, saját topikot, stb.
S Z E R I N T E M .
5 | Playbahnosh 2008.10.16. 17:22
Totálisan egyetértek. Megérne egy teljes bejegyzést, sőt, többet is. Csak az a baj, hogy akik ugyanígy gondolkodnak, azokat leugatják. A poltopicban, más fórumokon...stb már próbálkoztam felhozni a témát, de a vége mindig az lett, hogy a.) menjek ki az utcára üvölteni/tüntetni/cigányt írtani b.) menjek a ballib komcsi anyámba c.) bújjak vissza a patkánylyukamba én álpacifista féreg, nincs szükség nyápic senkiháziakra. Szóval úgy gondoltam előbb felmérem a terepet mennyire vevő itt a közönség az ilyen témára, aztán meglátjuk.
6 | somesz83 2008.10.16. 18:45
Ezt hívják anarchizmusnak, nem?
Shadowguard
7 | Shadowguard 2008.10.16. 18:52
Érdekes...
Csak valóban rémesen tömörre sikeredett, háromszori megnézésre jutottam odáig, hogy mindent sikerült lekövetnem belőle.
Bár bizonyos részeivel nem értek egyet.
szbszig
8 | szbszig 2008.10.17. 15:29
Én eddig két Antifaces-videót láttam, de szerintem mindegyik ilyen pergős és tömör, pont ez a lényeg. Plusz még erre rájön, hogy ott a szöveg is, amit szintén megpróbálsz követni a hang meg a képek mellett.

A videó tartalmáról meg az a véleményem, hogy ez most így szép és jó, tényleg vannak benne olyan dolgok, amiken jó lenne változtatni (meg olyanok is, amiknek a súlyát én kevésbé érzem: például a különböző zenei stílusok rajongói között nem tapasztalom, hogy ilyen feszültségek lennének, mert sem én, sem a szűkebb környezetem nincs igazán elhivatva egy konkrét stílus iránt), de úgyse fog történni semmi, szóval mindegy... Meg azért nem hiszem, hogy ezek mind csak nálunk lennének problémák, szvsz a szomszéd országokban ezekből sokat ugyanúgy fel tudnának sorolni.
9 | Playbahnosh 2008.10.17. 16:42
Hát, attól, hogy más országokban ugyanezek folynak, még nem lett kisebb baj, sőt, elég szomorú, hogy máshol is ilyenek vannak. És igenis szóvá kell tenni, mert attól, hogy az ember nem foglalkozik a problémákkal még nem tűnnek el, sőt, annál rosszabbak lesznek.
powerhouse
10 | powerhouse 2008.10.17. 17:11
Trafipaxos résszel nem értek egyet. Vannak szabályok a közlekedésre, és nem azokat büntetik, akik betartják azokat.

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.