Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Playbahnosh blogja

LOL: Krisna & GTA!

Playbahnosh | 2008.12.05. 20:00 | kategória: LOLz | 6 hozzászólás

LOL: Krisna & GTA!

Mindennapi dolgaimról nem szoktam bejegyzést írni, de ezt meg kell osszam veletek! XD

Kb. fél órája, jövök haza boltból, felérek a hatodikra ahol lakom, és látom, hogy egy fiatal csaj beszélget a szemben lakó nénivel az ajtóban. Annyit hallottam kutyafuttában, hogy "ezzel az adománnyal a rászorulókat...", "Nah..." - gondoltam - "megint egy házaló. Nem veszünk semmit!". Beértem és jól hallhatóan ráfordítottam a kulcsot, még csörögtem is vele, hátha ért a szép szóból.

Csöngetnek. "Nem ért.../facepalm". Sajnos már látta, hogy itthon vagyok, most már illene beszélnem vele. Kinyitom. Helyes csajnak tűnt első ránézésre, egészen addig, amíg el nem árulta, hogy Krisnás, és adományokat gyűjt valami karácsonyi akcióra...

intermezzo

Korábban nagy adományozó voltam, meg akartam menteni a világot, fillérenként. Aztán ahogy nőttem, úgy múlt el ez a késztetés. Kirobbantak a botrányok, hogy nem igazán oda kerülnek az adományok, ahová szánják őket az adakozók, sőt, van olyan is aki egy rákos gyerek képével egyenesen zsebre dolgozik. Innentől kezdve nem voltam hajlandó akár egy fillért is adni ezeknek. Nem szűkmarkúság, de csak akkor adakozok, ha pontosan tudom hova kerül a lóvé. Valami jött-ment házalónak semmit. Egyszer volt még vagy két éve egy ilyen házaló pasi, aki szintén valami ételosztásra gyűjtött, és akkor is pont a boltból visszafelé kapott el az ajtóban (ja tudom, ennyi véletlent), persze apróm nem volt, mert boltban azzal fizetek, hogy könnyebb legyen a tárcám. Gondoltam pénzt nem adok neki, ezért benyúltam a táskámba és a kezébe nyomtam egy csomagolt szeletelt kenyeret. Ha mégis zsebre dolgozik a fazon, legalább ezt nem tudja elinni vagy másra költeni, a szegények meg örülni fognak neki. A fickó pislogott egy darabig, szerintem gondolkozott, hogy visszaadja-e, de végül nagyonszépen megköszönte és adott egy képeslapot. Na, kérem, ez az adakozás!

/intermezzo

...most sajnos nem volt nálam szeletelt kenyér, mert "egyetemista" bevásárlás volt (cigi, sör és energiaital), de olyan szépen nézett rám csaj, így benyúltam a zsebembe, és...(nem rosszra gondolni XD) kimarkoltam onnan a maradék aprómat, olyan 200 HUF lehetett, és odaadtam neki. Nagy mosoly, megköszönte szépen, és a kezembe nyomott egy matricát ajándék gyanánt. Ránéztem, és...

...az első dolgom volt, hogy hangosan felröhogtem. XD Kb. 2 percig visítottam ott az ajtóban, fogtam az ajtófélfát. A csaj, nagyon sajnáltam szegényt, ott feszengett, próbált mosolyogni, nem tudta min röhögök ennyire. Amikor már képes voltam egy értelmes mondatot összerakni, a könnyeimet törölgetve megkérdeztem tőle, hogy ismeri-e a Grand Theft Auto sorozatot, számítógépes játék. Kicsit furcsán nézett rám már ekkor, mondta, hogy nem. Én röhögtem mégegyet, de már próbáltam visszafogni magam. Nem volt szívem megmondani neki, hogy miért röhögtem ekkorát. Egyrészt a Rockstar pofátlanságán, másrészt a Krisnások tudatlanságán. Lehet, hogy csak én nem tudtam erről az összefüggésről eddig, de akkor is hatalmas poén volt ez így lejátszva. Kép a matricáról lent!

(Aki nem tudná miről beszélek: A GTA 1-ben, a pályán mászkáltak narancssárga ruhás fazonok egysoros vonalban, olyan 8-10 kb, és kántáltak. Ha egyszerre sikerült elütni az egész sort, akkor kaptál egy jó nagy bónuszt és hatalmas betűkkel kiírta a játék, hogy "GOURANGA". Egyébként ez a szó egy cheat kód is volt a GTA 1-ben.)

Hát nem ikszdé? XD

Utolsó módosítás: 2008.12.05. 20:04

Hozzászólások

KisCsirkee
1 | KisCsirkee 2008.12.05. 20:08
És a GTA 2-ben is! :D

Mondjuk ott már pedofil szerzetesek voltak 8-an egysorban, és a Krisna egy banda volt! :D

Oh, azok a régi szép idők! :)
2 | Playbahnosh 2008.12.05. 20:10
A kettőben Elvis-imitátorok voltak, és ott "Elvis has left the building" volt :D
KisCsirkee
3 | KisCsirkee 2008.12.05. 20:13
Jah, én azokra mindig azt hittem, hogy pedofil szerzetesek! :D De az Elvis has left the building-re emlékszem! :D
LordMatteo
4 | LordMatteo 2008.12.06. 12:56
A 2-ben a Krisna a 3. pályarészen volt a buzi szerzetesek szektája. :D

Az 1-ben, erre nagyon emlékszem, ha sikerült megverni a csapatot (azt hittem akkor hogy focicsapat xD) akkor futottak utánad (nem vertek meg), és egy ideig segítettek is. :D
Star Wars
5 | Star Wars 2008.12.06. 16:43
Egyszer kaptam egy ilyen matricát, miután adakoztam 100 forintot a Vörösmarty téren.
6 | somesz83 2008.12.10. 12:47
Haha, faterom is kapott egy ilyen matricát, kiragasztotta a gázórára! :D

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.