Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Pool blogja

Faces of War: Addon

Pool | 2007.08.07. 11:55 | kategória: játék előzetes | 2 hozzászólás

A Faces of War folytatása, amely egy önmagában is müködő kiegészítő. Nevet még nem adtak neki, ezért csak szimplán addonnak hívom amíg nem találják ki a nevét. Egy biztos, hogy a keleti frontot fogja részletesen is kivesézni. Legyen az korai (1939-1942), vagy kései (1942-1945). Az újdonságok a következők: rengeteg új szovjet, illetve német jármű; kisebb lövészárkok (foxhole); a kezelőfelületet átdolgozták, így a középső panel teljesen személyre szabható; a netes játék kódrendszerét továbbfejlesztik, hogy gyorsabb és megbízhatóbb legyen a netes multi; a netes multi-hoz CD-kulcs-os védelem lesz, ezzel kiszűrve az esetleges kalózkodókat (ennek csak előnye lehet, mivel a mostani FoW servereken még mindig az 1.01-es patch fut, pedig már rég itt az 1.04 és valószínüleg nem amiatt van ez, hogy elfelejtették feltenni a patchet :) )

Már van vagy 5 gameplay movie, amik itt vannak: Link

A fórumján is rengeteg infó van az újdonságokról, amely itt található: Link
(csak bele kell nézni a különböző topicokba)

Remélem, hogy ezek az újítások sokkal nagyobb hatással lesznek a community-ra és így többen fognak maradni, hogy néha-néha toljuk egy kis multit. :)

Utolsó módosítás: 2007.08.07. 21:26

Hozzászólások

Star Wars
1 | Star Wars 2007.08.07. 17:59
Szerintem jobb lenne, ha linkelnél.
2 | Pool 2007.08.07. 21:26
Áhh, tényleg :)
Köszi a tippet!

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.