Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

powerhouse blogja

Nincs meglepetés...

powerhouse | 2008.04.11. 18:33 | kategória: bl | 0 hozzászólás

...pedig benne volt a levegőben. A Barca simán beleszaladhatott volna egy kisebb verésbe ( az első félidőben biztosan), ha a Schalke kevésbé lúzer, és ha De Rossi nem az egyik szurkolót célozza meg a felső szektorban...

Manchester United - Roma

Gyanítom nem csak én izzadtam le, amikor megláttam a Vörös Ördögök kezdő 11-ét. B csapattal kezdeni egy AS Roma ellen nem tűnt egy teljesen épesszű megoldásnak, de a Farkasok úgy jöttek ki az Old Trafford gyepére, mintha a híres-hírhedt 7-1 harmadik félideje kezdődött volna. A manchesteri tarcsi lazán vezette a támadásokat, Anderson és Hargreaves megállított minden római attakot, csak a gól hiányzott. Aztán jött a tizenegyes. Brown elérte Mancini lábát, nem kérdés, a brazil pedig természetesen eldobta magát. De Rossi azonban kihagyta a rómaiak legnagyobb gólszerzési lehetőségét, az MU pedig visszaállt, így aztán már nem történt semmi a félidőig.
Na nem mintha utána gólzápor következett volna. Viszont jöttek a Farkasok előre, volt is néhány helyzetük, de mindig volt egy bevetődő manchesteri, aki hárította a lövést. Eddig se tűnt kétségesnek az MU továbbjutáűsa, de Tevez gólja után gyakorlatilag le lehetett volna fújni a meccset. A Manchester mindkét meccsen feülmúlta az AS Romát, megérdemelten jutott az elődöntőbe.
1-0, 3-0 összesítésben.

Barcelona - Schalke

A gelsenkircheni csapat otthon kikapott, így nem volt sok esélyük a továbbjutásra. Nem volt más hátra, mint előre, és ezt meg is tette Mirko Slomka együttese. támadtak becsülettel, de sehogy se akart összejönni az a gól, pedig a Barca védelme sokszor csak asszisztált a támadásoknál. A másik kapunál is voltak helyzetek, de vagy elszórakozták azokat, vagy Neuer védett nagyokat. A félidő vége előtt utolérte a végzete a Schalkét: sok kihagyott helyzet után egy védelmi egingást kihasználva szerzett vezetést Toure kb. 5 méterről.
A második félidőben olyan dolog történt, ami nem hatott ki erre a meccsre annyira, mint a következőre fog. Történetesen a katalánok emblematikus csapatkapitánya, a balázspalis-hajú Puyol megkapta a 2. sárgáját, így nem játszhat az MU ellen, és ez Rooney és Ronaldo formáját tekintve egy moszkvai útba is kerülhet, de ne szaladjunk ennyire előre. További érdekesség volt az, hogy a 17 éves Bojan (nem vagy hajlnadó használni a Krkicet) lecserélésénél kifütyülték Frank Riykaardot, a Barca edzőjét, és nem egy fehér zsebkendőt lehetett látni a szurkolók kezében...
A Barcelona is jobb volt ellenfelénél, de kérdés, hogy ez a játék mire lesz elég egy ereje teljében lévő Manchester United ellen.

Másfelől hír: Ronaldót ismét jelölték a Premier League legjobb játékosa és legjobb ifije címre is.

Utolsó módosítás: 2009.04.28. 15:10

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni!

A blogokban szereplő bejegyzések és hozzászólások a felhasználók saját véleményét tükrözik.
Fenntartjuk a jogot, hogy az illegális tevékenységgel kapcsolatos vagy offenzív jellegű, valamint nem blogba való bejegyzéseket, hozzászólásokat előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük.